|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:45 am
Suney witam wszystkich....katka czemu znowu placzesz.........o czym rozmawiacie......... Hejka!!! *Idzie szukać pistoletu na wodę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:46 am
Sei chan Falcone kurde teraz mi tez nie chce chodzic xp siemka Lethiel To sobie kazaa ściągnijcie, nic ustawiac nie trzeba i ciagnie wszystko. moja kaza dzialaś przestala..... sad ....... i teraz mam Edonkey2000 3nodding bardzo dopsh sie spisooje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Suney witam wszystkich....katka czemu znowu placzesz.........o czym rozmawiacie......... siema i nara zarazem nara wam ide rysowac biggrin papa falcone..........sei blagam nie rob tego eek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Falcone kurde teraz mi tez nie chce chodzic xp siemka Lethiel To sobie kazaa ściągnijcie, nic ustawiac nie trzeba i ciagnie wszystko. na pewno? *przestaje płakać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:47 am
Lethiel Sei chan Falcone kurde teraz mi tez nie chce chodzic xp siemka Lethiel To sobie kazaa ściągnijcie, nic ustawiac nie trzeba i ciagnie wszystko. moja kaza dzialaś przestala..... sad ....... i teraz mam Edonkey2000 3nodding bardzo dopsh sie spisooje 3nodding Ja mam kazaa lite, dobre i szybko wyszukuje pliki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:47 am
Suney witam wszystkich....katka czemu znowu placzesz.........o czym rozmawiacie......... witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:48 am
Sei chan Labudziak Katka1989 Lethiel Katka1989 Lethiel lol.... 1000....... whee .... witam 4laugh hej crying *przytulas ogromniasty* cio siem stalo ?? sad eMule mi nie chce działać crying ci jeden program nie chodzi, a mi ledwo komputer zipie.. ( więc o grach, moge jkuż zapomnieć) Coś ty zrobił kompowi, że ledwo zipie?? czasami lubie pokombinować biggrin , albo poprostu mam kilka przeglądarek internetowych..ehh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Suney witam wszystkich....katka czemu znowu placzesz.........o czym rozmawiacie......... witaj 4laugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel Sei chan Falcone kurde teraz mi tez nie chce chodzic xp siemka Lethiel To sobie kazaa ściągnijcie, nic ustawiac nie trzeba i ciagnie wszystko. moja kaza dzialaś przestala..... sad ....... i teraz mam Edonkey2000 3nodding bardzo dopsh sie spisooje 3nodding Ja mam kazaa lite, dobre i szybko wyszukuje pliki. nio wlaśnie tą mialam .. dzialala i pewnego dnia sie polaczyć nie chcialo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:49 am
Suney Falcone Suney witam wszystkich....katka czemu znowu placzesz.........o czym rozmawiacie......... siema i nara zarazem nara wam ide rysowac biggrin papa falcone..........sei blagam nie rob tego eek wink Czemu??*Napełnia pistolet wodą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:50 am
Sei chan Suney Falcone Suney witam wszystkich....katka czemu znowu placzesz.........o czym rozmawiacie......... siema i nara zarazem nara wam ide rysowac biggrin papa falcone..........sei blagam nie rob tego eek wink Czemu??*Napełnia pistolet wodą* bo cis ide na koncert i mokry bede to ciuchow nie bede mial sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:51 am
Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan Falcone kurde teraz mi tez nie chce chodzic xp siemka Lethiel To sobie kazaa ściągnijcie, nic ustawiac nie trzeba i ciagnie wszystko. moja kaza dzialaś przestala..... sad ....... i teraz mam Edonkey2000 3nodding bardzo dopsh sie spisooje 3nodding Ja mam kazaa lite, dobre i szybko wyszukuje pliki. nio wlaśnie tą mialam .. dzialala i pewnego dnia sie polaczyć nie chcialo.... To musiałas ściagnąć popsutą, mi chodzi już prawie rok bez żadnych problemów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:51 am
wiecie co? ja chyba też mykam, mam full roboty na dworzu, i musze sobie jeszcze na desce pojeżdzić! ...... naraka ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:52 am
Labudziak wiecie co? ja chyba też mykam, mam full roboty na dworzu, i musze sobie jeszcze na desce pojeżdzić! ...... naraka ^^' narka labu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 1:52 am
Suney Sei chan Suney Falcone Suney witam wszystkich....katka czemu znowu placzesz.........o czym rozmawiacie......... siema i nara zarazem nara wam ide rysowac biggrin papa falcone..........sei blagam nie rob tego eek wink Czemu??*Napełnia pistolet wodą* bo cis ide na koncert i mokry bede to ciuchow nie bede mial sad No dobrze*Chowa pistolet*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|