|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:55 am
Kitty ShadowCat Baliaur opcy dziewczyny z gitarami basowymi sa megaseksi! tom mowil ja buc numero uno! 3nodding bass byc Tomira ja sobie w sierpniu kupuje 3nodding dziewczyny cicho tam.... ja nie spalam a po drugie na imie mam maryśka mrgreen nie podobam sie wam to pech... plakac nie bede rofl bylam i chora i nie spalam przez 2/3 dni xd O_o to Tomirek gra na gitashe?? eek no ba ... znaczy sie .. to jest basoowa .. i musi ja podłaczac do głosnikoof od kompa i niewiele słychac ... ale grac jush prawie umie ... znaczy sie czesto fałszuje no ale wkoncu gra dopiero 1 miesiac ... a tak wogle to kciał by jakies taby do gitarki bo jush niema co grac ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:13 am
oh gosh! przeciez chyba jest internet? do tabow > www.olga.net
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 12:25 pm
No... taki... eeee... *odsuwa sie troszke*... chlopczyk? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 12:28 pm
]Goth bless[ No... taki... eeee... *odsuwa sie troszke*... chlopczyk? sweatdrop uwazam ze jestem dziewczyna, aczkolwiek chlopczyca stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 12:39 pm
łiiiiiiiii whee LENKA WYGLĄDASZ EXTRA PO ŚCIĘCIu serio wspaniale smile )) o wiele lepiej niż w atmtcyh włosch wink serio serio wink cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 12:51 pm
M-Teen łiiiiiiiii whee LENKA WYGLĄDASZ EXTRA PO ŚCIĘCIu serio wspaniale smile )) o wiele lepiej niż w atmtcyh włosch wink serio serio wink cool danke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 2:43 pm
M-Teen łiiiiiiiii whee LENKA WYGLĄDASZ EXTRA PO ŚCIĘCIu serio wspaniale smile )) o wiele lepiej niż w atmtcyh włosch wink serio serio wink cool ditto.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:18 pm
Widze ze wszyscy robią fryzurki na wakacje. We wtorek tez odwiedzialam frzyjerkę ... Oto efekt (no moze nie axe, ale jakis zawsze razz ) ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 11:01 pm
~~lena-undesaid~~ i novelin obie wyglądacie bardzo ładnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 4:09 am
M-Teen łiiiiiiiii whee LENKA WYGLĄDASZ EXTRA PO ŚCIĘCIu serio wspaniale smile )) o wiele lepiej niż w atmtcyh włosch wink serio serio wink cool prawie jak Karen O, z "Yeah, Yeh, Yeahs"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 5:23 am
novelin Widze ze wszyscy robią fryzurki na wakacje. We wtorek tez odwiedzialam frzyjerkę ... Oto efekt (no moze nie axe, ale jakis zawsze razz ) ;]a rzeczywiscie polboginka wink 3nodding blaugh ...slodziutka polboginka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 6:01 am
novelin Widze ze wszyscy robią fryzurki na wakacje. We wtorek tez odwiedzialam frzyjerkę ... Oto efekt (no moze nie axe, ale jakis zawsze razz ) ;]Moje kochanie w sukience 3nodding xd Ladnie, juz chwalilam. Zawsze bylas ladna Siwa, czendżys ar kaming tu as XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 6:52 am
4laugh heart pinknie siostrzyczko 4laugh heart 4laugh ja za niedługo idę do fryzjerka... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|