|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 11:27 am
nie chce mi sie przegladac po koleii wszystkich stron, ale tego raczej nie bylo:
Ajs, ajs bejbi ... Ajs, ajs bejbi tuuu long
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 10:46 am
standing on the rooftop, ready to fall
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 11:24 am
my fingertips are holding on the practicing of foundations and i know that i should let go but i can't
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 11:32 am
zostałam sama więc piszę długie listy pieniędzy nie mam zbyt mało jeszcze wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2007 10:20 am
Heeej dziewczynooo acha spójrz na misia achacha on przypomni on przypomni chłopca ci nieszczęsliwegooo acha białego misia achachaaaa który w oczach ma tylko same łzyyy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 2:51 am
dis cud bi hewen for ewryłon dis łord cud bi fed dis łord cud bi fan!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 2:55 am
To moj ojciec mnie nauczyl, spiewa taki tekst jak nie ma co robic: "TARARIRARARUM!!!" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 3:24 am
w zyciu tego nie wymowie xp czasami wole byc zupelnie sam, niezdarnie tanczyc na granicy zla, i nawet stoczyc sie na samo dno, czasami wole to niz czulosc waszych obcych rak [...] NICZEEEGOO NIE BEEEEDZIEEE ZAAAAAL!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 4:19 pm
la la la lalalala la la la la lalalala ciagnik. kupiłem czarny ciągnik kupiłem czarny ciągnik kupiłem czarny ciagnik. kupiłem czarny ciągnik aaalufelgi ciemne szyyby zawsze chciałem miec takie coś własnie po to, by wozić ją 400 pojemnosc 2 400 pojemnośc 2 400 pojemnośc 2 400 pojemnośc 2 400 w 7 1 ma do setki zawsze chciałem miec takie cos, własnie po to, by woizc ja zawsze chciałem miec takie cos, własnie po to, by woizc ją sialalala lalalala la la la la lalalala zawsze chciałem miec takie cos, własnie po to, by woizc ją
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 3:35 am
I think that's is something u should know i think is time to told u sooo... This is deep inside of me Thats someone else who i got to be sialala cos tam coś tam all what we do now is take this lies and make them true soomehooow All what we have to seee that i don't belong to u and u don't belong to me yeah yeaaah Freeedom! I won't let u down Freeedooom! Freeedom!!! Freeeeeedooom!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 3:42 am
Jechał rolnik na ciagniku, smaczne liody wiózł w koszyku, a w traktorze ciepło było, więc pięć liodów sie stopiło. Wrócił rolnik znów do miasta, kupić gżący jeszcze ciasta, kiedy jechał tak za prosiem, dłubał brudnym palcem w nosie. xD xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 3:56 am
panie szofer gazu panie szofer gazu bo pół litra jest w garażu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 6:55 am
la la la lalalalalalala la la la
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 7:36 am
we don't need no water let the ******** burn... burn ********, burn rofl
a teraz wierszyk: pewnej nocy o północy kiedy wszyscy poszli spać, tylko jedna mala Merry na mogiłe poszła srac wtem mogiła się otwiera a z mogiły lezie trup, hola hola mała Merry, czemu mi obsrałaś grób? mam cię w dupie stary trupie mogę obsrać jeszcze raz lepiej podrap mnie po dupie bo mi komar w dupe wlazł ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 7:55 am
... w ogóle, centralnie, kamieniem go, bez kitu ...
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|