|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 1:51 am
jak myslicie pomalować pznokcie na czarno czy na każdym zrobić małą czaszkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 2:45 am
tynek ZebraDeath ty ignorancie! "Amethyst Star Rainbow Dolphin Mystic Dark Rose" to najlepsza kapela w historii tego przepełnionego bólem i niezrozumieniem świecie! da się to jakoś skrócić? rolleyes i co oni chcą od delfinów? stressed nie.wiem.wymyśliłam.tę.nazwę.żeby.pokazać.że.moja.muzyka.jest.lepsza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 28, 2007 3:10 am
najlepszy zespół to "Bloody black tears on my emo face " wy sie nie znacie bo nie jesteście emo w takim stopniu jak ja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 1:27 pm
Po długich obserwacjach wraz z Yumeą, wyniosłyśmy wnioski. Są to dwie teorie o tzw. EMO: * Osobniki męskie określające się jako EMO zazwyczaj czują pociąg do tej samej płci i są metroseksualistami * Samce EMO w dużej liczbie prowadzą kult Avri Lavigne (czyt. są fanami Avril). Ciekawym faktem jest to, iż samice emo czują niechęć do Avril.
Musicie to zobaczyć: www.emanuelnoire.deviantart.com xp xd emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 8:51 am
Oprócz tego wykazują chorobliwą skłonność do nadmiernej ekspozycji swego ciała, czyt. fotografują siebie i wrzucają na majspejsa, buzznet, deva, fotke, itp. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 10:07 am
polski emo na deviancie..... takich jest niestety coraz więcej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 10:11 am
...ale nie powiem, jego zdjęcia mają przynajmniej jakąś jakość!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 9:30 am
ZebraDeath ...ale nie powiem, jego zdjęcia mają przynajmniej jakąś jakość! no tak, ale on w większości fotografuje tylko siebie i te z djęcie jak pokazuje swoje żebra jest ochydne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 5:00 am
no...
nie! ty mnie nie rozumiesz! emo boye są tacy... tacy... tacy EMO!!!! emo emo emo
*idzie popłakać przed ołtarzem z żyletek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 1:41 pm
ranisz mnie emo mój ołtarzyk został wyrzucony przez moją mamę crying nie mam przed czym popłakać...hmm zaraz może do deski klozetowej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 11:08 pm
idę popłakać w piwnicy, ktoś chętny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 3:36 am
ZebraDeath idę popłakać w piwnicy, ktoś chętny? No co ty? W piwnicy? Tam dochodzi za dużo światła, a po za tym nikt nie zobaczy jak ci pieknie eyeliner spływa regularnymi strumieniami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 3:43 am
dobrze, stanę w centrum handlowym i rozmażę swój eyeliner na chwałę EMO.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 3:51 am
świetny.pomysł.i.pamiętaj.nie.zapomnij.żyletki.na.szczęście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|