|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 12:34 pm
ramonium o! chcialam sie zapytac co on tam robił, ale wiem.. smile a ty bedziesz jutro... tez chce... bylam dzisiaj. nie wytrzymalam. sweatdrop wiesz, ze nie wywalili w koncu tych z 1e? maja prace spoleczne w wakacje robic rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 2:32 pm
ramonium wilkus ramonium a ja tymczasem wymyśliłam nowy ideał mężczyzny, a nawet 3 ideały: MOTOMYSZY Z MARSA! ... no i tyle. heheheehe. jedna/jeden mi zawsze przypominal/a [?] Zaborniaka xp ale on chyba idealem nie jest mrgreen o, byl w szkole w poniedzialek o! chcialam sie zapytac co on tam robił, ale wiem.. smile a ty bedziesz jutro... tez chce... motomyszy XD zawsze ich uwielbialam, ale co maja wspolnego z Zabo eek on idealem nie jest...know sth bout it
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 2:33 pm
wilkus ramonium o! chcialam sie zapytac co on tam robił, ale wiem.. smile a ty bedziesz jutro... tez chce... bylam dzisiaj. nie wytrzymalam. sweatdrop wiesz, ze nie wywalili w koncu tych z 1e? maja prace spoleczne w wakacje robic rofl hardcore sosna dal czadu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 2:11 am
_b_u_r_a_k_ hardcore sosna dal czadu stare a ja mysle, ze powinni byli ich wyrzucic i w tym wypadku Sosena popieram. /matko, co sie ze mna dzieje./
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 2:40 am
O czym wy w ogóle rozmawiacie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:49 am
heart ideał*marzy* redface jest boski... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:41 am
Hefajstion heart ideał*marzy* redface jest boski... heart aaaa a ja zaraz ten film bede ogladac! heart nie pierwszy raz oczywizda... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 8:43 am
jak to jest szpetna twarz to chyba muszę sprawdzić w słowniku co to słowo znaczy;p CHRISTINE: Kto widział twoja twarz Ten poznał strach Dla swiata maske masz PHANTOM: Swiat głos mój zna CHRISTINE + PHANTOM: W harmonii splata sie I głos i mysl O tak – to Upiór tej Opery Ma we władzy sny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 8:47 am
Hefajstion jak to jest szpetna twarz to chyba muszę sprawdzić w słowniku co to słowo znaczy;p CHRISTINE: Kto widział twoja twarz Ten poznał strach Dla swiata maske masz PHANTOM: Swiat głos mój zna CHRISTINE + PHANTOM: W harmonii splata sie I głos i mysl O tak – to Upiór tej Opery Ma we władzy sny no nie wiem, jak dla mnie ta odpadająca u dolu powieka nie byla zbyt zachecajaca xp ale poza tym ciacho. a co do tekstow to jak zwykle po angielsku lepiej brzmia... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 7:46 am
z tekstami to masz rację,ale trzeba uczcić,że bedzie polska wersja tego właśnie musicalu biggrin i to właśnie jest jej kawałek biggrin a nawet jeśli Ci się gość nie pdoba( razz )doceń jego głos,bo ma boski biggrin najbardziej mnie bierze jak facet ładnie śpiewa redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 8:13 am
Hefajstion z tekstami to masz rację,ale trzeba uczcić,że bedzie polska wersja tego właśnie musicalu biggrin i to właśnie jest jej kawałek biggrin a nawet jeśli Ci się gość nie pdoba( razz )doceń jego głos,bo ma boski biggrin najbardziej mnie bierze jak facet ładnie śpiewa redface WOW!!! nie wiedziałam, że będzie polska wersja! super!!! 4laugh gość głos miał boski. ale nadal nie wiem, wydawało mi się, że to było wszytko to charakteryzacja a w realu ma i głos i wygląd (bo jak miał maske - ciacho!) mrgreen jak facet śpiewa, tak, to bierze. ale mnie chyba nadal najbardziej rozbrajają gitarzyści! heart sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 5:36 am
Zebra, ale ty mrocznaś i do tego ZUA xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 6:08 am
wicked que.en Zebra, ale ty mrocznaś i do tego ZUA xp no owszem, ale co to ma do rzczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|