|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:52 am
Yajo *chara na kamilkę sliną lepszą niż ośmiorniczka* *unika śliny* A chesz trochę lawy? *mach mach wachlarzem i Yajo jest całe pokryte lawą* Taka kuracja światnie robi na cerę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 11:45 am
Geez...a pomyśleć, że myślałam, że jestem najbardziej nielubianą Polką na Gai sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 11:57 am
Zetka Geez...a pomyśleć, że myślałam, że jestem najbardziej nielubianą Polką na Gai sweatdrop A dlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 12:50 pm
Jeżeli to ma być jakas aluzja to wiedz, że ja jestem bardzo lubiana. kamilka3d Yajo *chara na kamilkę sliną lepszą niż ośmiorniczka* *unika śliny* A chesz trochę lawy? *mach mach wachlarzem i Yajo jest całe pokryte lawą* Taka kuracja światnie robi na cerę! *wsysa lawę* *przezuwa* *wypluwa* Fuj, niedobre >.< Za kare oberwiesz zużytym pampersem! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 3:38 am
Yajo Jeżeli to ma być jakas aluzja to wiedz, że ja jestem bardzo lubiana. kamilka3d Yajo *chara na kamilkę sliną lepszą niż ośmiorniczka* *unika śliny* A chesz trochę lawy? *mach mach wachlarzem i Yajo jest całe pokryte lawą* Taka kuracja światnie robi na cerę! *wsysa lawę* *przezuwa* *wypluwa* Fuj, niedobre >.< Za kare oberwiesz zużytym pampersem! twisted *unika wszystkich ciosów zużytymi pampersami* Moją lawę nazywasz niedobą?!?!??!?!?!? MOJĄ?????!!!!!! SKANDAL!!!!! evil evil evil evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 8:25 am
Tak! TWOJĄ!!! Była OHYDNA!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 10:34 am
Yajo Tak! TWOJĄ!!! Była OHYDNA!!!!!! scream JAK ŚMIESZ?!?!??!?!?!?!?!?!?!??! scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream *unieruchamia Yajo i otwiera alienowi buzię i wmusza mnóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóstwo lawy zmuszając do przełknięcia i uniemożliwiając zamknięcie ust*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 1:03 pm
kamilka3d Zetka Geez...a pomyśleć, że myślałam, że jestem najbardziej nielubianą Polką na Gai sweatdrop A dlaczego? Chociażby dlatego, że mam niezbyt obszerną listę przyjaciół :/ A nieważne. Nie kłóćcie się, bo boję się, że mimio iż się nie wtrącam, też oberwę! =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 7:42 am
Zetka kamilka3d Zetka Geez...a pomyśleć, że myślałam, że jestem najbardziej nielubianą Polką na Gai sweatdrop A dlaczego? Chociażby dlatego, że mam niezbyt obszerną listę przyjaciół :/ A nieważne. Nie kłóćcie się, bo boję się, że mimio iż się nie wtrącam, też oberwę! =_= Ryzyk-fizyk, Zetka, Ryzyk-fizyk....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 2:41 pm
kamilka3d Yajo Tak! TWOJĄ!!! Była OHYDNA!!!!!! scream JAK ŚMIESZ?!?!??!?!?!?!?!?!?!??! scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream *unieruchamia Yajo i otwiera alienowi buzię i wmusza mnóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóstwo lawy zmuszając do przełknięcia i uniemożliwiając zamknięcie ust* *parsk parsk parsk* *wypluwa wszystko i gryzie kamilke w szyję*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 2:42 pm
Wiedzminka Ciri kamilka3d Zetka Geez...a pomyśleć, że myślałam, że jestem najbardziej nielubianą Polką na Gai sweatdrop A dlaczego? Chociażby dlatego, że mam niezbyt obszerną listę przyjaciół :/ A nieważne. Nie kłóćcie się, bo boję się, że mimio iż się nie wtrącam, też oberwę! =_= Odemnie na pewno twisted Oj tam, nie tylko friendlista się na Gai liczy (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 9:42 am
kamilka3d Ryzyk-fizyk, Zetka, Ryzyk-fizyk.... Ja wolę nie ryzykować, bo nie mam powołania do hazardu i trzy razy na tym tracę =_=" Rydzyka też nie lubię razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 9:51 am
Wiedzminka Ciri kamilka3d Ryzyk-fizyk, Zetka, Ryzyk-fizyk.... Ja wolę nie ryzykować, bo nie mam powołania do hazardu i trzy razy na tym tracę =_=" Rydzyka też nie lubię razz Patrz... Twoje gusta łączą się z gustami wielu w tym miejscu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:25 am
Cieszę sie niezmiernie, że moje poglądy nie są powodem do sporów :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:30 am
Wiedzminka Ciri Cieszę sie niezmiernie, że moje poglądy nie są powodem do sporów :] Patrz... To rzadkość...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|