Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:52 am
Fantasyyyy!!! Sapek, Tolkien, DragonLance(glownie Hickmann & Weis, ale tez Michael Williams), Knaak, Norton, ksiazki ze swiata Magic The Gathering (rozni autorzy), Gemmel, Salvatore & ogolnie Forgotten Realms, cala seria Conan (lots roznych autorow :] )... Horror - Koontz, King, Masterton. Oczywiscie J.K.Rowling i Harry Portier :] A ostatnio Nagrody Darwina cz.2 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:07 am
Flann O'Brien "Trzeci policjant"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:35 am
opcy Flann O'Brien "Trzeci policjant" a napisałbys o tym coś wiecej ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:50 am
Eredin opcy Flann O'Brien "Trzeci policjant" a napisałbys o tym coś wiecej ? no co by tu wiecej napisac ksiazka jest przewielka bardzo smieszna - niektore teksty wrecz zabojcze.... i kupilem ja w taniej ksiegarni z 4 PLN ogolnie bardzo polecam... (tyle ze trzeba miec takie troche pokrecone poczucie humoru)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 11:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 11:14 am
Ostatnio przebrnalem nie.... to zle słowo POCHLONOLEM "Bezsennosc w Tokio" wspaniale napisana ksiazke. Napisana o zyciu w Tokio przez polaka ktory spedzil w japonii 10 lat zycia. Goraco polecam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:31 am
Ashenguar Ostatnio przebrnalem nie.... to zle słowo POCHLONOLEM "Bezsennosc w Tokio" wspaniale napisana ksiazke. Napisana o zyciu w Tokio przez polaka ktory spedzil w japonii 10 lat zycia. Goraco polecam ! to mi pozycz wink a ja jakos trafic nie moge na "po slowiczej podlodze". Kiedys przegladalam a potem znikla. z ostatnio czytanych ksiazek (serii?) polecam "Przygody Erasta Fandorina"; (XIX/XX wiek. Rosja - i nie tylko. Mlody - tzn zalezy w ktorej czesci wink zdolny detektyw). Najlepsze ksiazki z tej serii to: "Lewiatan", "Diamentowa karoca cz. 2" (rzecz sie dzieje w Japonii. Sporo o ninja!) i "Kochanek Smierci" (a np. "Kochanka Smierci" jest beznadziejna....) Autor: Boris Akunin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 5:52 am
Silvery_the_Alchemist Ashenguar Ostatnio przebrnalem nie.... to zle słowo POCHLONOLEM "Bezsennosc w Tokio" wspaniale napisana ksiazke. Napisana o zyciu w Tokio przez polaka ktory spedzil w japonii 10 lat zycia. Goraco polecam ! to mi pozycz wink a ja jakos trafic nie moge na "po slowiczej podlodze". Kiedys przegladalam a potem znikla. z ostatnio czytanych ksiazek (serii?) polecam "Przygody Erasta Fandorina"; (XIX/XX wiek. Rosja - i nie tylko. Mlody - tzn zalezy w ktorej czesci wink zdolny detektyw). Najlepsze ksiazki z tej serii to: "Lewiatan", "Diamentowa karoca cz. 2" (rzecz sie dzieje w Japonii. Sporo o ninja!) i "Kochanek Smierci" (a np. "Kochanka Smierci" jest beznadziejna....) Autor: Boris Akunin 3nodding Moge tylko potwiedzic... Bezsennośc jest super... Tak jak i przygody Akunina... czytałem jeszce bodaj Azazela i cos jeszce ale wylevciąło mi zgłowy... sweatdrop (Azazel fajny... choć karoca zdecydowanie lepsze ale to moze ze wzgledu na to ze mam zgrzewe na punkcie Japioni whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 6:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:15 am
Jak nie zapomne to oki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:55 am
Ja tez przeczytalem "Po słowiczej podłodze" xd Fajniutka... Biedna Pani Shirakawa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 12:15 am
jesli chodzi o mangi to Tsubasa Reservoir Chronicle rzadzi :3 (aktualnie tom 4) ...chociaz oczywiscie nie ma niczego lepszego od FMA whee
aktualnie czytane: Krwawy Baron po raz kolejny *krwiozerczy usmiech* POLECAM!
Christoff_Gangrell, przeczytalam cala serie (no, zostal mi tylko Kochanek Smierci i Diamentowa Karoca cz. 1) Jako calosc seria jest naprawde dobra, niestety pojedyncze ksiazki nie trzymaja poziomu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 3:40 am
Toolek Ja tez przeczytalem "Po słowiczej podłodze" xd Fajniutka... Biedna Pani Shirakawa crying O Toluś to Ty ;D;D.Pamiętasz?Graliśmy razem w RO biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:33 am
Misao_chan Toolek Ja tez przeczytalem "Po słowiczej podłodze" xd Fajniutka... Biedna Pani Shirakawa crying O Toluś to Ty ;D;D.Pamiętasz?Graliśmy razem w RO biggrin Pamietam 3nodding Musialem dysk sforatowac i skasowalem ragnaroka sweatdrop Zeby to nie byl offtop to napisze: Ktos czytal trylogie Nixa ("Sabriel", "Lirael", "Abhorsen")? Jak nie to bardzo polecam. Fajne podejscie do magii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 9:43 am
Toolek Misao_chan Toolek Ja tez przeczytalem "Po słowiczej podłodze" xd Fajniutka... Biedna Pani Shirakawa crying O Toluś to Ty ;D;D.Pamiętasz?Graliśmy razem w RO biggrin Pamietam 3nodding Musialem dysk sforatowac i skasowalem ragnaroka sweatdrop Zeby to nie byl offtop to napisze: Ktos czytal trylogie Nixa ("Sabriel", "Lirael", "Abhorsen")? Jak nie to bardzo polecam. Fajne podejscie do magii xp szkoda..wielka szkoda ;P bedziesz jeszcze gral :>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|