|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:44 pm
Kukus herubinek Eurina Vam Mistic_Lina witam... wpadłam na chwile.... stare ?? ??? stressed sprostowanie... Lina jest w urojonej ciąży z Pisarzem... zrobił jej dziecko z odległości 411 kilometrów... ten to ma cela... pierdzielony... rakieta cuise to przy nim zabawka z piaskownicy blaugh stare Kurwa bez takich mi tu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 1:04 pm
Delein Kukus herubinek Eurina Vam Mistic_Lina witam... wpadłam na chwile.... stare ?? ??? stressed sprostowanie... Lina jest w urojonej ciąży z Pisarzem... zrobił jej dziecko z odległości 411 kilometrów... ten to ma cela... pierdzielony... rakieta cuise to przy nim zabawka z piaskownicy blaugh stare Kurwa bez takich mi tu... Del... spokojnie, to jest dowcip... jak inaczej można reagować na takie nowinki? przecież to co ta dziewczynka gada to farsa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 1:06 pm
Kukus Delein stare Kurwa bez takich mi tu... Del... spokojnie, to jest dowcip... jak inaczej można reagować na takie nowinki? przecież to co ta dziewczynka gada to farsa Mysla ze na coś takiego mozna by nowe okreslenie wymysleć .. Sejmowanie albo Zasejmianie biggrin !!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 8:25 am
Pisarz Kyoko Suomi Delein Won mi od Pisarza!!! *odgania miotłą* blaugh przecież ci go nie odbiję xd czuje sie jak piłeczka tenisowa na korcie XD ee poza tym wy macie spaczone gusta :/ albo nabijacie sie ze mnie, nic wam przeciez nie zrobiłem crying sad Ja myślę, że raczej mamy spaczone gusta, niż to że się z ciebie nabijamy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 12:47 pm
Kyoko Suomi Ja myślę, że raczej mamy spaczone gusta, niż to że się z ciebie nabijamy wink Spaczone ? one są wyłuzdane , złe , zwierzęce i plugawe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 12:59 pm
gonk > cześć... normalnie bym zamieścił swą kolejną fotkę, bo mojej ślicznej facjaty nigdy za wiele... ale mi photobucket nie jedzie, więc nie zamieszczę...
a ja mam zajebisty gust... no powiedz im BeeWoolfie [ktoorego wczoraj dmuchał Pisarz]... widział ty przecie mą muzę prześliczną imieniem O-Żesz-w_mordę_jeża_jego_mać [w skrócie Ola O-Rety]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 5:12 am
Kyoko Suomi Pisarz Kyoko Suomi Delein Won mi od Pisarza!!! *odgania miotłą* blaugh przecież ci go nie odbiję xd czuje sie jak piłeczka tenisowa na korcie XD ee poza tym wy macie spaczone gusta :/ albo nabijacie sie ze mnie, nic wam przeciez nie zrobiłem crying sad Ja myślę, że raczej mamy spaczone gusta, niż to że się z ciebie nabijamy wink takem myślał heh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:09 am
nie bylo mnie tydzien, a tu tyle ladnych fotek w tym topiku przybylo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:59 am
Omega Sun nie bylo mnie tydzien, a tu tyle ladnych fotek w tym topiku przybylo smile PRzecież zadnej nowej fotki nie dodałem redface xd xd niahahah !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 7:39 am
BeeWolf Omega Sun nie bylo mnie tydzien, a tu tyle ladnych fotek w tym topiku przybylo smile PRzecież zadnej nowej fotki nie dodałem redface xd xd niahahah !!!! to sie nazywa wrodzona skromnosc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 8:49 am
Night_Queen BeeWolf Omega Sun nie bylo mnie tydzien, a tu tyle ladnych fotek w tym topiku przybylo smile PRzecież zadnej nowej fotki nie dodałem redface xd xd niahahah !!!! to sie nazywa wrodzona skromnosc wink No ba biggrin Skromnosc to moje 2 JA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 9:55 am
uprzejmie informuje ze mile widziana jest kazda ilośc zdjec wiec bez krempacji wrzucajcie swoje foty jakie i ile tylko chcecie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 2:05 pm
Pisarz uprzejmie informuje ze mile widziana jest kazda ilośc zdjec wiec bez krempacji wrzucajcie swoje foty jakie i ile tylko chcecie wink Pisarz a weś ty dozuć jakieś zdiecia swoje ze swoja brydką .. [kuzka powiadasz smile ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 4:09 pm
BeeWolf Pisarz uprzejmie informuje ze mile widziana jest kazda ilośc zdjec wiec bez krempacji wrzucajcie swoje foty jakie i ile tylko chcecie wink Pisarz a weś ty dozuć jakieś zdiecia swoje ze swoja brydką .. [kuzka powiadasz smile ] Pisiarq... ja chcę więcej twych fotek... zrobię sobie tapetkę w Pisaczki na suficie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 20, 2004 4:11 pm
Kukus BeeWolf Pisarz uprzejmie informuje ze mile widziana jest kazda ilośc zdjec wiec bez krempacji wrzucajcie swoje foty jakie i ile tylko chcecie wink Pisarz a weś ty dozuć jakieś zdiecia swoje ze swoja brydką .. [kuzka powiadasz smile ] Pisiarq... ja chcę więcej twych fotek... zrobię sobie tapetkę w Pisaczki na suficie blaugh eek Moze sobie fanclub jeszcze zalozcie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|