|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 1:31 am
Melania Moon opowiadanie mi sie bardzo podoba biggrin dzięki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 6:32 am
Christoff_Gangrell To dlatego ze nikt nie śmie sie z tobą równać... blaugh widocznie stare (nie uwazam tak jednak po braku komentarzy.. zaczyna mnie to wqrzac.. Chii o opinie barhdzo proshe... biggrin Publikuje tu moje dwa new wierszydla... zaczynam pisac czasem inaczej i kce sie przekonac jako tio mi wychodzi: [nadzieji błędny brat] igły w mych stopach idą się zanużyć we snie wszystko boli mnie
zawsze i nigdy my i sama ja w wazonie w śmierci koronie
światło się ściemnia zapalając świat kwitnie nienawiści kwiat
tu gdy ty jesteś czarna magia i ten świat błędny nadzieji brat
żyję o nie chcę żyję bo jestem
bez dna czarna perła przyjdzie po mnie ja już nigdy nie zapomnę
[Śmierć z rana, Kochana] moja krew, na ścianie nie mo mnie, więcej kochanie
kryształowa kurtyna opada prosto na mddech
widzę cię, ale ja nie... zawsze, musi być tak - na wspak
r80; już nie ma, zdechły woda przygniata mnie,
zabijając, niewinym grzechem jeśli zagadkę, rozwiążę tkliwą
twą, ziemia kurtzaną znienawidzoną, niekochaną
Rati fajniusie opowiadanko... ale ona napewno nie ma tak siuperowego fotelika do usypiania jak ja heart Tylko jest jeden blad: "odsuneła (kogo co biernik a nie celownik..) stuczny kwiat" a tak pozatym to czekam na ciag dalszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 8:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:25 pm
Dzięki Baliaureś 3nodding ciag dalszy...? Hmmmm... kto wie... wink
Galadriell - piekne heart zwłaszcza to ostatnie... bliski mi temat... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 17, 2004 1:53 pm
Dzięki Raticiel, zawsze miło coś takiego usłyszeć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 11:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 10:59 am
dzieku wszystkim wszemi wobec zaolewanie mnie zerokrytyki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:18 am
Baliaur dzieku wszystkim wszemi wobec zaolewanie mnie zerokrytyki sweatdrop Nie narzekaj głupolu na zerokrytyki! xd Albo dobra. Chcesz? Pokrytykuję cię, tylko potem nie narzekaj? wink Twoje wiersze są naprawdę supcio przecież!!! surprised heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 1:43 pm
Baliaur -> Podoba mi sie ten drugi wiersz, ten pierwszy jakos mi nieodpowiada, co nie znaczy ze jest zly smile Kawal dobrej roboty...
A to cos mojego...
Kim jesteś? raczej czym Jesteś osobą, nie rzeczą ! więc mam prawo być "kimś" Tak. nawet gdybmym była wrakiem Nawet wtedy. kłamiesz Dalczego miałbym to robić? by imponować, sprawiać przyjemność, bo lubisz Ludzka mentalność. nie jestem człowiekiem Nie? nie Kim więc jesteś ? istnieniem, okruchem wszechświata Aż tak nisko się cenisz? to znaczy więcej niż człowiek Jak to? człowiek jest niczym, kiedyś był, teraz nie Dlaczego tak uważasz?! obserwuję I tylko tyle? to bardzo dużo Sugerujesz, że jesteś ponad nami, ponad naszą rasą?! nie sugeruję - jestem ponad Bluźnisz !!! Nienawidzę Cię !! bo jestem kimś lepszym Zamknij się !!! bo potrafie nad sobą panować, milczeć, słuchać Nienawidzę Cię !! powtarzasz się, a ja nadal nie wiem dlaczego Jesteś inna !!! to znaczy gorsza Tak, jesteś inna, więc jesteś gorsza tak właśnie myślę!!! śmieszni jesteście My? tak, wy - rodzaj ludzki Jak śmiesz!? prawda boli To nie jest prawda!!! nie Nie ! czym więc jest prawda Prawdą... jesteśmy MY ! żałosne, aż dziw że żyjecie Co przez to sugerujesz? ktos nad wami czuwa Chodzi Ci o Boga? może Boga nie ma! zdziwiłbyś się Nie ma Go !!! Mam dowody! tak samo żałosne jak wy Nie musze z Tobą rozmawiać. brak argumentów Nie, brak motywacji. dziwni jesteście Bo? gotowi jesteście zabijać i ginąć nie wiedząc za co... a potem myślicie Nie !! Chociaż... masz rację... jacyż wy jesteście wątli i słabi, byle wiatrzyk może was zniszczyć, zmienić poglądy na Świat Przestań...bo zaczynam zaczynas myśleć i zastanawiać się Tak. więc osiągnęłam swój cel Cel, jaki cel ? nie zadawaj już pytań, powiedziałam Ci wystarczająco dużo Ale? żegnam
I odeszła, rozpłynęła się tak szybko jak pojawiła. Zostawiła tylko nie wyjaśnione pytania, wątpliwości. Ale dała do myślenia. Coż za szczęście go spotkało, czuł się odrobinę lepszym ... człowiekiem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 11:59 pm
Super te wasze wiersze 3nodding Rati napisz coś... A i ja muszę się zaprezentować, naturalnie! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 6:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:40 pm
Baliaur Raticiel Baliaur dzieku wszystkim wszemi wobec zaolewanie mnie zerokrytyki sweatdrop Nie narzekaj głupolu na zerokrytyki! xd Albo dobra. Chcesz? Pokrytykuję cię, tylko potem nie narzekaj? wink Twoje wiersze są naprawdę supcio przecież!!! surprised heart supocio?? eh dobrta przynajmniej cos na temat ich zostalo powiedziane xp macie tu new jeden razz ogień jak chmura ona jest bura serce denna dziura dusza ktudaje gbura miłość z wiatrem hula pytasz kt Oj ty chyba naprawdę chcesz żeby cię ktos pojechał, Baluś... Supcio-czyli MI się bardzo podobają!!! stressed heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:55 pm
Baliaur - mi też się bardzo podobają! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:37 pm
moze to nie zwiozane z tematem, ale do locha, raticiel, skad bierzesz te ciuchy?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|