|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 9:35 am
renge_karen to sie nazywa wykorzystanie cudzego komputera aby sobie pogadac z kochanymi ludkami ^^ jak ja za wami tesknie.......... chce do domu.... do ludzikow i do mojego Pana Porzeracza Kotow i kto tam tylko chce zebym do niego sie przytulila........*tuli* *tuli* są inni porzeracze kotów? czy to mnie sie sobie przywłaszczyło redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 30, 2006 12:04 pm
Autark renge_karen to sie nazywa wykorzystanie cudzego komputera aby sobie pogadac z kochanymi ludkami ^^ jak ja za wami tesknie.......... chce do domu.... do ludzikow i do mojego Pana Porzeracza Kotow i kto tam tylko chce zebym do niego sie przytulila........*tuli* *tuli* są inni porzeracze kotów? czy to mnie sie sobie przywłaszczyło redface lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 7:21 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai te powiedzenie jest nie zastapione. A no ba. Yhm Yhm * przytakuje glowa* ( lubie jeszcze wyjatkowo : w du*** byl i go*** widzial ) ---> jaki temat sie rozwina x_X [...]a teraz kozaczy. smile tia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 01, 2006 10:19 am
BeeWolf [...]a teraz kozaczy. smile tia... kto tutaj niby kozaczy ? ty czy ja ? bo sie juz gubie przez te 3 kropki wink * poke go* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 1:27 am
Autark renge_karen to sie nazywa wykorzystanie cudzego komputera aby sobie pogadac z kochanymi ludkami ^^ jak ja za wami tesknie.......... chce do domu.... do ludzikow i do mojego Pana Porzeracza Kotow i kto tam tylko chce zebym do niego sie przytulila........*tuli* *tuli* są inni porzeracze kotów? czy to mnie sie sobie przywłaszczyło redface A nie moge?? *smuci sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 3:16 pm
renge_karen Autark renge_karen to sie nazywa wykorzystanie cudzego komputera aby sobie pogadac z kochanymi ludkami ^^ jak ja za wami tesknie.......... chce do domu.... do ludzikow i do mojego Pana Porzeracza Kotow i kto tam tylko chce zebym do niego sie przytulila........*tuli* *tuli* są inni porzeracze kotów? czy to mnie sie sobie przywłaszczyło redface A nie moge?? *smuci sie*nie smutaj sie, mnie po prostu nie można se przywłaszczać *wyciąga kartke z napisem "nie przywłaszczać se" *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 1:21 am
Autark renge_karen Autark renge_karen to sie nazywa wykorzystanie cudzego komputera aby sobie pogadac z kochanymi ludkami ^^ jak ja za wami tesknie.......... chce do domu.... do ludzikow i do mojego Pana Porzeracza Kotow i kto tam tylko chce zebym do niego sie przytulila........*tuli* *tuli* są inni porzeracze kotów? czy to mnie sie sobie przywłaszczyło redface A nie moge?? *smuci sie*nie smutaj sie, mnie po prostu nie można se przywłaszczać *wyciąga kartke z napisem "nie przywłaszczać se" * Buu... szkoda *idzie sobie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 11:13 am
Rin_Youkai BeeWolf [...]a teraz kozaczy. smile tia... kto tutaj niby kozaczy ? ty czy ja ? bo sie juz gubie przez te 3 kropki wink * poke go* ninja Dokończyłem cytat smile . Ała za co crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 04, 2006 12:24 pm
BeeWolf Rin_Youkai BeeWolf [...]a teraz kozaczy. smile tia... kto tutaj niby kozaczy ? ty czy ja ? bo sie juz gubie przez te 3 kropki wink * poke go* ninja Dokończyłem cytat smile . Ała za co crying aaa XDhmmm... nie znalam tego zakonczenia * zapisuje na karteczcke * ninja 3nodding Poke nie bylo bolesnie, nie udawaj ;p takie cos Cie chyba nie boli wink mrgreen * macha sobie warkoczem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 9:48 am
Autark renge_karen Autark są inni porzeracze kotów? czy to mnie sie sobie przywłaszczyło redface A nie moge?? *smuci sie*nie smutaj sie, mnie po prostu nie można se przywłaszczać *wyciąga kartke z napisem "nie przywłaszczać se" * to mnie zadziwiles eek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:16 am
Rin_Youkai Autark renge_karen Autark są inni porzeracze kotów? czy to mnie sie sobie przywłaszczyło redface A nie moge?? *smuci sie*nie smutaj sie, mnie po prostu nie można se przywłaszczać *wyciąga kartke z napisem "nie przywłaszczać se" * to mnie zadziwiles eek wink dlacego rinek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:54 am