|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 3:27 am
a ja sie poskarże że nie mamy loterii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 11:42 pm
Marcinka a ja sie poskarże że nie mamy loterii. Nie będę płakać z tego powodu, jednakże był to miły, choć nie rzucający się w oczy, ale świeży element na POGG whee Cóż, jak wiadomo, hazard rządzi się swoimi prawami... a raczej bezprawiem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 4:50 am
`Lisica` Marcinka a ja sie poskarże że nie mamy loterii. Nie będę płakać z tego powodu, jednakże był to miły, choć nie rzucający się w oczy, ale świeży element na POGG whee Cóż, jak wiadomo, hazard rządzi się swoimi prawami... a raczej bezprawiem mrgreen A czemu tak właściwie zablokowali loterię???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 6:54 am
kamilka3d `Lisica` Marcinka a ja sie poskarże że nie mamy loterii. Nie będę płakać z tego powodu, jednakże był to miły, choć nie rzucający się w oczy, ale świeży element na POGG whee Cóż, jak wiadomo, hazard rządzi się swoimi prawami... a raczej bezprawiem mrgreen A czemu tak właściwie zablokowali loterię??? ...poniewaz zaszlo podejzenie oszustwa...
i prosze nie offtopowac !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 5:12 am
hey, zalozylem topik i go nie ma!!!! gdzie go wywialo, przesli mi go czy jak?? Chcialbym go znalezc bo chce go rozbudowac!!!! Pomocy!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 6:10 am
Baldurass hey, zalozylem topik i go nie ma!!!! gdzie go wywialo, przesli mi go czy jak?? Chcialbym go znalezc bo chce go rozbudowac!!!! Pomocy!! chyba nie przeczytales regulaminu... i nie zagladales do dzialu "Informacje i Pomoc...."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 6:01 am
A mnie wkurza ze na oficjalnym banerze gildii jest napisane "Gulid" zamiast "Guild". Obciach razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 10:05 am
Silvery the Alchemist A mnie wkurza ze na oficjalnym banerze gildii jest napisane "Gulid" zamiast "Guild". Obciach razz O rany eek faktycznie... Heh, Polak potrafi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 8:57 am
Wnosze zalezenie o ogolne stypienie talk2hand I donosa na siebie o rozciaganie strony, bo reszta ma crtki 15 chyba o_O xd
Ale serio tu sie stypiascie zrobilo ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 5:11 am
Baliaur Wnosze zalezenie o ogolne stypienie talk2hand I donosa na siebie o rozciaganie strony, bo reszta ma crtki 15 chyba o_O xd
Ale serio tu sie stypiascie zrobilo ;/ bo przyszłaś, więc musieliśmy udawać, że nas nie ma w nadziei, że szybciej znikniesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 6:28 am
Kukus Baliaur Wnosze zalezenie o ogolne stypienie talk2hand I donosa na siebie o rozciaganie strony, bo reszta ma crtki 15 chyba o_O xd
Ale serio tu sie stypiascie zrobilo ;/ bo przyszłaś, więc musieliśmy udawać, że nas nie ma w nadziei, że szybciej znikniesz xp Tez Cie kocham ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 8:08 am
a ja protestuje bo jest topic (tak to sie zwie?)"na pamiatke" i nie moga nic z tym zrobic... czemu.....T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 1:02 pm
Ta_Flower_Rose a ja protestuje bo jest topic (tak to sie zwie?)"na pamiatke" i nie moga nic z tym zrobic... czemu.....T.T bo jak sama nazwa wskazuje zostal tylko na pamiatke i jest nieczynny. To topik archiwalny. Jak chcesz sie zaprezentowac, to zakladasz sobie topik o sobie w tym dziale smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 8:44 am
Omega Sun Ta_Flower_Rose a ja protestuje bo jest topic (tak to sie zwie?)"na pamiatke" i nie moga nic z tym zrobic... czemu.....T.T bo jak sama nazwa wskazuje zostal tylko na pamiatke i jest nieczynny. To topik archiwalny. Jak chcesz sie zaprezentowac, to zakladasz sobie topik o sobie w tym dziale smile buuuuuu...a jesli zdradze wam, ze nie umiem...? ale trudno...przezyje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 2:22 pm
Ta_Flower_Rose buuuuuu...a jesli zdradze wam, ze nie umiem...? ale trudno...przezyje.... wchodzisz do dzialu "o nas..." i klikasz "new topic". Piszesz tam w poscie co Ci sie podoba i juz. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|