|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:07 pm
Lethiel *zaglada ostroshnie* ninja *wskakooje za szafe* ninja *skok na glowe opcego* ninja Hej Szefowo poduszek musiałem cie zaprosić bo co to za zycie bez naszej Lethiel wink 4laugh Przytula sie do omesi :* mrrał:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:07 pm
Ozzwald ee no to LYpa to ruszaj na miasto i ich szukaj... jutro sie wybieram.... 3nodding Lethiel *zaglada ostroshnie* ninja *wskakooje za szafe* ninja *skok na glowe opcego* ninja nawet tu nie jestem bezpieczny!!!! @Bee: ja mialem Phillipsy za trzy dychy ale wyzionely ducha.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:09 pm
BeeWolf_san Lethiel *zaglada ostroshnie* ninja *wskakooje za szafe* ninja *skok na glowe opcego* ninja Hej Szefowo poduszek musiałem cie zaprosić bo co to za zycie bez naszej Lethiel wink 4laugh Przytula sie do omesi :* mrrał:* O.o ... redface whee 4laugh * crying jest wzroszona crying *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:09 pm
Quote: @Bee: ja mialem Phillipsy za trzy dychy ale wyzionely ducha..... moje niechca sie przekrecić biggrin ... jada jak szalone biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:12 pm
Lethiel BeeWolf_san Lethiel *zaglada ostroshnie* ninja *wskakooje za szafe* ninja *skok na glowe opcego* ninja Hej Szefowo poduszek musiałem cie zaprosić bo co to za zycie bez naszej Lethiel wink 4laugh Przytula sie do omesi :* mrrał:* O.o ... redface whee 4laugh * crying jest wzroszona crying * hehe... Wskakuje na głowe xd xd xd o wygodnie biggrin ... wink ppodaje chusteczke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:12 pm
opcy Lethiel *zaglada ostroshnie* ninja *wskakooje za szafe* ninja *skok na glowe opcego* ninja nawet tu nie jestem bezpieczny!!!! nie ukryjesz sie przed ciemna strona mocy twisted *schyla sie* *ćmok w czoolko* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:13 pm
BeeWolf_san hehe... Wskakuje na głowe xd xd xd o wygodnie biggrin ... wink ppodaje chusteczke biggrin *ociera lezki* O.o ... a jak opcoos sie znowu zawali ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:15 pm
Lethiel BeeWolf_san hehe... Wskakuje na głowe xd xd xd o wygodnie biggrin ... wink ppodaje chusteczke biggrin *ociera lezki* O.o ... a jak opcoos sie znowu zawali ?? xd bede silny!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:16 pm
BeeWolf_san Przytula sie do omesi :* mrrał:* Czy Twoj kolega jeszcze wroci do nas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel BeeWolf_san hehe... Wskakuje na głowe xd xd xd o wygodnie biggrin ... wink ppodaje chusteczke biggrin *ociera lezki* O.o ... a jak opcoos sie znowu zawali ?? xd bede silny!!!!!! NI !!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel BeeWolf_san hehe... Wskakuje na głowe xd xd xd o wygodnie biggrin ... wink ppodaje chusteczke biggrin *ociera lezki* O.o ... a jak opcoos sie znowu zawali ?? xd bede silny!!!!!! badz silny i zdrowy chodby na skrobi [...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:17 pm
Omega Sun BeeWolf_san Przytula sie do omesi :* mrrał:* Czy Twoj kolega jeszcze wroci do nas?wlasnie niech wrooci sad .. nawet nie mialam jak go poznac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:19 pm
Omega Sun dziekuje Wam 4laugh tu jest tak jakos przytulniej i sympatyczniejsza atmosfera sweatdrop bo partyzanty sie trzymaja razem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 2:19 pm
Lethiel opcy Lethiel BeeWolf_san hehe... Wskakuje na głowe xd xd xd o wygodnie biggrin ... wink ppodaje chusteczke biggrin *ociera lezki* O.o ... a jak opcoos sie znowu zawali ?? xd bede silny!!!!!! NI !!!!! xd muahahahah!!!!! *wstawia do pokoju zywoplot*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|