|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:43 pm
EvilYuki granat Kasmizar Aniołek w sygnaturce specjalistą Cię nie czyni. Nox łaskawie odebrał ode mnie moje maile i nieodpisał. A ja czekam, czekam... Zmien gosciu ta sygnature, zaburza to moja koncepcje piekna. stare ja też upraszam o zmianę sygnatury, bo moje pojęcie piekna psują następujące panie: - w bikini zielonym - różowym Masz chujowe poczucie piekna dziewczyno. Jak dla mnie to wszystkie sa do odstrzalu. No, ostatnia w fiolecie moze zostac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 4:40 am
granat EvilYuki granat Kasmizar Aniołek w sygnaturce specjalistą Cię nie czyni. Nox łaskawie odebrał ode mnie moje maile i nieodpisał. A ja czekam, czekam... Zmien gosciu ta sygnature, zaburza to moja koncepcje piekna. stare ja też upraszam o zmianę sygnatury, bo moje pojęcie piekna psują następujące panie: - w bikini zielonym - różowym Masz chujowe poczucie piekna dziewczyno. Jak dla mnie to wszystkie sa do odstrzalu. No, ostatnia w fiolecie moze zostac. brunetki bladynki ja was wszystkie dziewczynki ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 7:20 am
granat Masz chujowe poczucie piekna dziewczyno. Jak dla mnie to wszystkie sa do odstrzalu. No, ostatnia w fiolecie moze zostac. A dla mnie te dwie sa do odstrzalu, reszta niech zostanie... ostatecznie... przymkne na nie oko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 8:16 am
EvilYuki granat Masz chujowe poczucie piekna dziewczyno. Jak dla mnie to wszystkie sa do odstrzalu. No, ostatnia w fiolecie moze zostac. A dla mnie te dwie sa do odstrzalu, reszta niech zostanie... ostatecznie... przymkne na nie oko... Ja jednak wole miec otwarte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 22, 2006 11:34 am
a na mnie prosze nie przymykac oka. to niemoralne i nieetyczne, ot cu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 11:18 am
Wybacz, Rid, to mój obowiązek wobec państwa i innych gildiowiczów whee Składam skargę na moderatora o nicku Owiec za nadużywanie władzy. Dowód: Sama pani moderator się do tego przyznała, na topiku REGULAMIN, oto screen: mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 11:54 am
EvilYuki Wybacz, Rid, to mój obowiązek wobec państwa i innych gildiowiczów whee Składam skargę na moderatora o nicku Owiec za nadużywanie władzy. Dowód: Sama pani moderator się do tego przyznała, na topiku REGULAMIN, oto screen: mrgreen dobra dopisuje sobie - 10 chuj juz tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 12:33 pm
Owiec dobra dopisuje sobie - 10 chuj juz tym. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 09, 2006 9:36 am
EvilYuki Owiec dobra dopisuje sobie - 10 chuj juz tym. heart gon sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 10, 2006 7:41 am
Owiec EvilYuki Owiec dobra dopisuje sobie - 10 chuj juz tym. heart gon sie whee och ty, niedobra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 11:52 am
EvilYuki Owiec EvilYuki Owiec dobra dopisuje sobie - 10 chuj juz tym. heart gon sie whee och ty, niedobra... jak bym byla dobra to bys mnie zjadla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 1:02 pm
Owiec dobra dopisuje sobie - 10 chuj juz tym. dopisz sobie jeszcze -7 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 11, 2006 1:13 pm
opcy Owiec dobra dopisuje sobie - 10 chuj juz tym. dopisz sobie jeszcze -7 heart chcialbys xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 7:06 am
XD gdyby lapano za wszystkie przeklenstwa... omg. wylacialabym XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 15, 2006 7:08 am
shilian90 XD gdyby lapano za wszystkie przeklenstwa... omg. wylacialabym XD wszyscy byśmy wylecieli.. z małymi wyjątkami... (Agria i ludzie nie udzielający się...?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|