|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2011 9:01 am
MrSilmerus napsugar MrSilmerus napsugar Hát mozgalmas napom volt.... Reggel bementem órára ahhoz a tanárhoz, akinek múlt héten halt meg a velünk egy idős lánya biciklibalesetben és végig ez járt az agyamban Tanultam a holnapi pedagógiai pszichológia zh-ra Jah és még voltam tüntetni is a rektori hivatal előtt az új felsőoktatási törvényjavaslat ellen... aztán elmentünk vbk-zni És azóta félig halláskárosult vagyok a kereplők miatt .__. Én is voltam tüntetni (: Te BTK-s? JUGYU gyógypedagógia :3 egész sokan voltatok JUGYUk smile Mert CSAK A JUGYU, CSAK A JUGYU HEJ, HEJ biggrin miénk a legnagyobb kar biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 7:41 am
Olyan aranyos volt egy lány *.* Vendeltem egy panda slipperst (nincs link bocsi sweatdrop ) 1,7 mil-ért. Ki is raktam, írt is egy csaj, hogy megvenni barátjának ajándékba. Jajj mondom, most jön a beg rész... De nem jött, hanem közölte, hogy 1,8 mil mehet e tradben biggrin Már ennek nagyon örültem... Mindig ideges vagyok, ha a pénzem nagy része csak lóg a levegőben, mert valami drágábba fektettem bele, és hogy mi van akkor, ha nem veszi meg senki stb.. stb.. Nah aztán trade-ben küldtem neki egy kis 100 goldos ajándékot pluszba (aranyos embereknek szoktam) Ő meg erre vagy 300k értékben küldött a kívánság listámról pár dolgot O__o Nem győztem megköszönni neki biggrin
Amúgy ma gépelem a vasárnapig esedékes beadandóimat ezerrel, hogy időben kész legyek, de nem bírom ki, hogy ne vendelgessek közben ._.
Jah és ezt itt a reklám helye : D ha érdekel valakit van még egy eladó Fuzzy Penguin slippers-em is xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 10:08 am
Ma indulunk el Békéscsabára. Készülünk a nagy gálára! biggrin Jól gatyába rázzuk majd az ottani közönséget! Majd ha készül felvétel róla vagy műsor tuti feltesszük netre is és akkor megnézhetitek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2011 10:10 am
Medvelaszlo Ma indulunk el Békéscsabára. Készülünk a nagy gálára! biggrin Jól gatyába rázzuk majd az ottani közönséget! Majd ha készül felvétel róla vagy műsor tuti feltesszük netre is és akkor megnézhetitek biggrin Na, ERRE kiváncsi leszek, Grizzly!!! Hajjrááá! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 12:55 am
Nekem minden vágyam az lett, hogy ilyet egyek emotion_drool Chocolate Hazelnut Cherry TartJa, és csináltam Tumblr-t unalmamban. http://momo-nyunyu.tumblr.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2011 5:10 am
Az egyik cica vagy 3x ki-bejárkált hozzánk (kertből/kertbe) aztán anyukám mondja, hogy azóta nem jelentkezik, amióta húst kapott (ritkábban adunk húst...) Kicsit velencei karnevál látogathatnékom lett. rolleyes wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 30, 2011 12:14 pm
Ma az történt, hogy az egy hónapja gyűjtögetett/vendelt pénzem egy csapásra elúszott, amikor félreáraztam egy 730k-s bundlet és 73k-ért adtam el. "Kicsit" szomorú vagyok, mert sok munka volt benne a semmiért :////
Majdnem kitöröltem magamat, de mostmár megnyugodtam. :C
edit: még mindig nagyon-nagyon rossz érzés sad (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 30, 2011 1:10 pm
Ma az történt, hogy tegnap óta van gééééépem, újítva ( "vindóóózhéttel" ) de még mindíg uggyanolyan laggos nettel. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 30, 2011 2:21 pm
Kiderült, hogy az egyik macsek bundájának a mostani szaga ugyanaz, mint az egyik macskakajáé (nem mi etetjük vele, egyik szomszéd adta kölcsön) eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2011 8:39 am
Ma rájöttem, hogy az egyetemre való felkészülés a gimiben egy nagy rakat szart sem ér. Hogy miért? Készülünk 4 (én 5) évig az egyetemre, aminek a rendszerét havi szinten változtatják. Nem tudom, hogy mi az isten nyilából csinálok 500 pontot, még akkor is, ha 4,5 az átlagom és 3 nyelven beszélek a magyaron kívül. Jaaa, és azt hiszem még a faktokat is elb*sztam, mert törit vettem fel, mikor a magyarhoz van érzékem. (Y)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2011 11:13 am
Himemiya Chika Ma rájöttem, hogy az egyetemre való felkészülés a gimiben egy nagy rakat szart sem ér. Hogy miért? Készülünk 4 (én 5) évig az egyetemre, aminek a rendszerét havi szinten változtatják. Nem tudom, hogy mi az isten nyilából csinálok 500 pontot, még akkor is, ha 4,5 az átlagom és 3 nyelven beszélek a magyaron kívül. Jaaa, és azt hiszem még a faktokat is elb*sztam, mert törit vettem fel, mikor a magyarhoz van érzékem. (Y) Milyen szakra akarsz jelentkezni, hogy 500 pont kell? O____o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2011 12:44 pm
Molylepke Himemiya Chika Ma rájöttem, hogy az egyetemre való felkészülés a gimiben egy nagy rakat szart sem ér. Hogy miért? Készülünk 4 (én 5) évig az egyetemre, aminek a rendszerét havi szinten változtatják. Nem tudom, hogy mi az isten nyilából csinálok 500 pontot, még akkor is, ha 4,5 az átlagom és 3 nyelven beszélek a magyaron kívül. Jaaa, és azt hiszem még a faktokat is elb*sztam, mert törit vettem fel, mikor a magyarhoz van érzékem. (Y) Milyen szakra akarsz jelentkezni, hogy 500 pont kell? O____o Japán szak. Tavaly a legalacsonyabb ponthatár 480 pont volt. : /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2011 11:39 pm
Ma az történt, hogy 3x annyi goldot gyűjtöttem zOMGon, mint a megengedett. Csak nem tudok rájönni, hogy hogy csináltam, miközben nincs gold potion-om O-O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2011 2:08 am
Himemiya Chika Molylepke Himemiya Chika Ma rájöttem, hogy az egyetemre való felkészülés a gimiben egy nagy rakat szart sem ér. Hogy miért? Készülünk 4 (én 5) évig az egyetemre, aminek a rendszerét havi szinten változtatják. Nem tudom, hogy mi az isten nyilából csinálok 500 pontot, még akkor is, ha 4,5 az átlagom és 3 nyelven beszélek a magyaron kívül. Jaaa, és azt hiszem még a faktokat is elb*sztam, mert törit vettem fel, mikor a magyarhoz van érzékem. (Y) Milyen szakra akarsz jelentkezni, hogy 500 pont kell? O____o Japán szak. Tavaly a legalacsonyabb ponthatár 480 pont volt. : / Mikor én jelentkeztem az egyetemre, akkor még csak 480 volt a max xP És amúgy is, ha bevezetik az új felsőoktatási törvényjavaslatot, akkor jobb is ha nem kerülsz be az egyetemre (már bocsi...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2011 2:20 am
napsugar Himemiya Chika Molylepke Himemiya Chika Ma rájöttem, hogy az egyetemre való felkészülés a gimiben egy nagy rakat szart sem ér. Hogy miért? Készülünk 4 (én 5) évig az egyetemre, aminek a rendszerét havi szinten változtatják. Nem tudom, hogy mi az isten nyilából csinálok 500 pontot, még akkor is, ha 4,5 az átlagom és 3 nyelven beszélek a magyaron kívül. Jaaa, és azt hiszem még a faktokat is elb*sztam, mert törit vettem fel, mikor a magyarhoz van érzékem. (Y) Milyen szakra akarsz jelentkezni, hogy 500 pont kell? O____o Japán szak. Tavaly a legalacsonyabb ponthatár 480 pont volt. : / Mikor én jelentkeztem az egyetemre, akkor még csak 480 volt a max xP És amúgy is, ha bevezetik az új felsőoktatási törvényjavaslatot, akkor jobb is ha nem kerülsz be az egyetemre (már bocsi...) Hát ha nem egyetem, akkor mi? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|