|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 21, 2011 10:09 am
Jól van akkor kezdem én: Shawn, mennyire tartasz Malrenitől? És miért nem szeretnéd ezt a bulit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2011 6:48 am
Én meg folytatom: Mi a véleményed Lauráról? Mennyire éreznéd tolakodónak, ha konkrét kérdést tennék fel? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 7:25 am
Ajjaj... Úgy tűnik Shawn nem akar válaszolni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 8:41 am
Felkerült az új fejezet... kicsit hosszúra sikerült. xd Remélem, tetszeni fog. Természetesen, új NPC-t kell választanotok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 9:09 am
Szuper, hisztéria, ezáltal Adriana "kivégezte magát" xD
Spekuláljunk: -Laura megcsókolta Shawn-t, mert 1. Vagy szereti Shawn-t, 2. Vagy tudja, hogy Shawn szereti, és kedvességből csinálta. Meg kéne kérdezni tőle, hogy is van ez. - Harold azt mondta, ne rontsák el a bulit, bár Aruha-Ahura eléggé ellenszegültek, és szerintem ezt Harold is tudta előre. Azt is, hogy a negyedik játék kezdetét veszi, de már csak ő is egy báb. Sajnos nem látom túl sok értelmét annak, hogy megkérdezzük.Ahogy mondtátok, nem túl beszédes. Ezen kívül még kérdezhetnénk Ellát, hogy kivel kellett volna Ethannak beszélnie.
Nincs több ötletem, de visszatérve az x. kommentre, egyre jobban hasonlít Aru-Ahu egy antikrisztusra.. vagy kettőre xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 9:18 am
Juhúúú! Végre egy új fejezet, végre egy hulla! whee Silphil - Harold azt mondta, ne rontsák el a bulit, bár Aruha-Ahura eléggé ellenszegültek, és szerintem ezt Harold is tudta előre. Naná, hogy tudta. Malreninek már úgy mutatta be őket, hogy ők lettek volna az eredeti partiszervezők, de ehelyett csak egy "játékot" fognak szervezni. Nem tom, az lényeges-e, hogy milyen érzés vezérelte Laurát, mikor megcsókolta Shawnt... Én arra lennék kíváncsi, hogy akkor most elrabolt állapotban leledzenek-e.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 9:29 am
Harold-dal kapcsolatban meg arra lennék kíváncsi, hogy van-e köze Adriana halálához, de ugye a megkérdezés kizárva. sweatdrop A játékosok közül legfeljebb rá vagy Megan-re gyanakodnék, amolyan ne-tudja-beleártani-magát-semmibe alapon. De a korábbi fejezetekből úgy tűnt, hogy közel sem szükségszerű, hogy játékos ölje meg, így viszont kb. bárki szóba jöhet. confused
Azzal kapcsolatban, hogy kit kérdezzünk meg, asszem várok a többiek véleményére.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 9:41 am
Az ikrek szerintem Harold és a Játékmesterek közötti összekötő kapcsok, valószínűleg onnan tudta, hogy indulni fog a játék az este folyamán, hogy az ikrek megjelentek.
Laura nem hiszem, hogy csak együttérzésből csókolta volna meg Shawn-t és erre még nem is kell szerintem akkora hangsúlyt fektetni....
A gyerekek tuti eltűntek (legalábbis Shawn tuti) azok alapján amit az ikrek mondtak Anne-nek a "játékról"
Ethan Anne-nel akart beszélni, vagyis van valami kínosabb téma ami mindkettőjüket érinti. Vagy üzlet (mert ugye Ethan a cég régi alkalmazottja) vagy családi ügy, ami szerintem valószínűbb. Akkor ki az akit mindketten ismernek, de Ethan több információval tud szolgálni? Szerintem Harold lenne az, vagy valakinek olyan megmozdulása, gondolata, ami érintheti Shawn-t. Ebben az estben Laura kerülne elő... Nekem a Haroldos verzió stabilabbnak tűnik. Talán Ethan talált vagy hallott valamit, amiről Anne-nek tudnia kéne. Vagy csak szimplán szívességet akart kérni......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 9:50 am
Anne-el akart beszélni? Én erre nem vennék mérget. Attól, hogy épp ott ment el még nem biztos, hogy vele akart Ethan beszélni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 10:02 am
Oda van írva, hogy váltottak pár szót... aztán jött Ella "Szólt oda a gyerekeknek Anne, mielőtt kilépett az ajtón. A folyosón pont szembetalálkozott Ethan-nal. Váltottak pár szót, majd mindketten mentek tovább. Ethan megvárta, míg Ella kijön a társalgóból.
Ella Wrote: Sikerült vele beszélned?
Ethan Wrote: Még nem. Nem akartam ma este zavarni ilyen dolgokkal. "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 10:07 am
Vahh... Bocsánatot kérek! sweatdrop Érdekes... Talán tényleg Harolddal lehet valami kapcsolatos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 11:45 am
Nézzük csak: Vajon ki utálta a legjobban Adrianat? Ezt kéne valahogy kideríteni. De az ikrek most még gyanúsabbak... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 12:18 pm
Wilfred utálja legjobban Adriana-t, ez kiderült az előző részekből... De... Wilfred nem követett el gyilkosságot az éjjel!
Ahogy, pedig fejtegettétek, Shawn és Laura valóban eltűntek, így nem kikérdezhetők.
És egy ráadás, amolyan ajándék: A félmillió aranyat érő tárgy megszerzésének a feltétele az, hogy elérjétek a századik oldalt ebben a topic-ban! Bump-olást nem fogadok viszont el!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2011 1:26 pm
bogcsa1013 Nézzük csak: Vajon ki utálta a legjobban Adrianat? Ezt kéne valahogy kideríteni. De az ikrek most még gyanúsabbak... confused Ahogy Malreni is írta a Wilfred utálja a legjobban, de csak azért mert egy sötét csaj. Amúgy szerintem az ikrek voltak akik megölték Adriana-t, ezzel jelezve nekünk is hogy a mészárlás el kezdődött.... Shawn és Laura lehet hogy el tűntek, de szerintem ebben nincs annyira benne a kezük az ikreknek. No meg a sejtésem be bizonyosult Shawn és Laura-val kapcsolatban....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|