|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2010 1:12 pm
Molylepke Ott keresd ahol nagyon sok a lag.... Komolyan az ilyen szarok miatt simán kiérdemelné az event az "eddigi legszarabb event" címet. Előző eventnél is összeomlott néhányszor a rendszer, ezt már megszokhattuk, de, hogy konkrétan mozogni se lehessen zomg-ban az azért túlzás... Előző halloween-kor tök jól megoldották, hogy ilyen kis portálokat csináltak. Ott nem volt gond, hogy a sok pénzhajhász hülyegyerek miatt összeomlik a rendszer. Komolyan, csak egyszer szeretném legyőzni Jack-et, ekkora kérés lenne? Hogy lag-nélküli győzelem legyen, arról már álmodni se merek...... Legyőzheted, szart sem ér. Háromszor írtottam már le és lófaszt sem kaptam. Se Haunted Pumpkin, se jelvény, se semmi. Ebből is látszik, hogy az oldal vezetői nagyívben szarnak mindenre és csak a pénzt akarják kivasalni belőlünk. Ez az event a legrosszabb event, azóta az öt év óta, mióta tag vagyok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2010 1:56 pm
"Összefutottam" Jack-kel Bill's Ranch-en... Elkezdtem gyepálni, de úgy befagyott az egész böngésző, hogy tíz percig nem tért magához... Tényleg nagyon-nagyon idegesítő!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2010 2:12 pm
Én egy olyan mázlista vagyok xd 2-3 nappal ezelőtt, ki próbáltam magamat a zOMG-ban, hogy hátha szerzek pár dolgot. Kb 30 perc után (miután össze szedtem az ingyen cuccokat) Össze futottam Jack-el biggrin Napsi ki volt akadva hogy elsőre sikerült nekem meg találnom és végig jól működött a net (hál az istennek) és kemény 100 e goldot kaptam érte biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 4:04 am
Ájj de jó nektek. Nekem egyszer lefagyott egyszer későn értem oda 2x meg kóboroltam de senki se hívott meg (ott kóboroltam ahol mondták hogy van csak másik layeren)... Lehet hogy én is csak csavarogni fogok azt kész. Úgy hallottam hogy a Village Greensben és a Bills Ranchben kb 20-30k-t kapsz és otamiban kapsz 100-120k-t. Molylepke. szerintem is jobb volt a portálosdi. Meg ez a lyerváltósdi kicsit idegesítő. Plusz a lagg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 4:25 am
Nálam nem fagyott le, csak állandóan ledobott zOMG-ról gonk Azért köszi mindenkitől a tippeket smile Medvelaci, te aztán tényleg szerencsés lehetsz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 4:44 am
Medvelaszlo Én egy olyan mázlista vagyok xd 2-3 nappal ezelőtt, ki próbáltam magamat a zOMG-ban, hogy hátha szerzek pár dolgot. Kb 30 perc után (miután össze szedtem az ingyen cuccokat) Össze futottam Jack-el biggrin Napsi ki volt akadva hogy elsőre sikerült nekem meg találnom és végig jól működött a net (hál az istennek) és kemény 100 e goldot kaptam érte biggrin És még kérded miért van hányingerem a szerencsés emberektől!? Háromszor baszki, háromszor!!! hogy néz már ki, hogy klánkapitánynak nincs meg egy event jelvény!? Nekem nem kell arany, nem kell item! Egy rohadt milliomos vagyok, ami rajtam van, az ér csak 30 millió gold-ot! Nekem csak a jelvényem kell!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 7:04 am
Én sehol sem találkoztam Jack-el, de ezek szerint, nem maradtam le semmiről.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 7:12 am
Én egyszer taliztam vele Otami Ruins-ban, de egyszer meghaltam, aztán meg fagyott, hát igen, sajnos ez van és idegesítő,... Mindegy, én tökjelmezes fluff-okat és szellemeket írtok főleg, nem kifejezetten keresem Jack-et, főleg az akadozás, fagyás veszélye miatt. Szerintem nem nagyon éri meg, még akkor se, ha sokaknak sok gold-ot ad. Össze lehet Booty-zni is gold-okat, meg apró küzdelmekkel is lehet szerezni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 12:54 pm
Közben a http://www.gaiaonline.com/event/halloween2010 linken belül már ismét lehet folytatni a 3. boss legyőzését stb. Szerintem az október 31-et véletlenül hagyták ki, ezért is volt kb. másfél nap szünet. Előtte megnézhették volna, hogy hány napos a naptár, ha nem voltak benne biztosak. De nem baj, már mindegy, ez van, volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 1:17 pm
Xanvie Közben a http://www.gaiaonline.com/event/halloween2010 linken belül már ismét lehet folytatni a 3. boss legyőzését stb. Szerintem az október 31-et véletlenül hagyták ki, ezért is volt kb. másfél nap szünet. Előtte megnézhették volna, hogy hány napos a naptár, ha nem voltak benne biztosak. De nem baj, már mindegy, ez van, volt. Remek, akkor most mentem szellemet verni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 1:33 pm
...Vissza is tértem. Héjában sült krumpli tejföllel? Ez kinek jutott eszébe?! xd (Mármint a nyeremény)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 2:16 pm
bogcsa1013 ...Vissza is tértem. Héjában sült krumpli tejföllel? Ez kinek jutott eszébe?! xd (Mármint a nyeremény) itt a manga a krumpliról biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 3:15 pm
bogcsa1013 ...Vissza is tértem. Héjában sült krumpli tejföllel? Ez kinek jutott eszébe?! xd (Mármint a nyeremény) De ez nem közönséges krumpli ez a krumpli bármilyen krumpli féle ételeként alakul át például sült krumplivá
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 12:34 am
Yuki Naoto bogcsa1013 ...Vissza is tértem. Héjában sült krumpli tejföllel? Ez kinek jutott eszébe?! xd (Mármint a nyeremény) itt a manga a krumpliról biggrin Ezt olvastam. Nagyon nagy! XDDD Én is szeretem a héjában sült krumplit, de én margarinnal szoktam enni. Úgy nagyon finom. ^^ Én is inkább tökfluffokat írtottam, meg szellemeket. Így szereztem többezer goldot, és megérte. Amúgy is nálunk elég lassú a net, és ha egyszer befagy, akkor minimum fél óra, mire rendbejön. Addig meg meghalok. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 6:58 am
Nekem először fura volt a 3. boss utáni krumpli, néztem jéé, ez lenne a díj!? Szóval kicsit jobbra számítottam, de nem baj, valahogy túléltem. Remélem a 4. és/vagy 5. boss-tól már jobb, érdekesebb és használhatóbb díjak jönnek. Az első 2 tetszett, a köpeny és a baba, főleg a baba, a köpenyt eladtam. Én a krumplit főleg sült krumpliként szeretem, ilyen formában nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|