Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Halloween 2010 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hogy tetszik eddig ezek alapján az event?
  Tökjó! :D
  Hát... lehetne jobb is... :|
  Nem tetszik! :?
  Nem érdekel...
  Milyen event?
View Results

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Oct 31, 2010 1:12 pm

Molylepke
Ott keresd ahol nagyon sok a lag....

Komolyan az ilyen szarok miatt simán kiérdemelné az event az "eddigi legszarabb event" címet.
Előző eventnél is összeomlott néhányszor a rendszer, ezt már megszokhattuk, de, hogy konkrétan mozogni se lehessen zomg-ban az azért túlzás...

Előző halloween-kor tök jól megoldották, hogy ilyen kis portálokat csináltak. Ott nem volt gond, hogy a sok pénzhajhász hülyegyerek miatt összeomlik a rendszer.
Komolyan, csak egyszer szeretném legyőzni Jack-et, ekkora kérés lenne? Hogy lag-nélküli győzelem legyen, arról már álmodni se merek......

Legyőzheted, szart sem ér. Háromszor írtottam már le és lófaszt sem kaptam. Se Haunted Pumpkin, se jelvény, se semmi. Ebből is látszik, hogy az oldal vezetői nagyívben szarnak mindenre és csak a pénzt akarják kivasalni belőlünk. Ez az event a legrosszabb event, azóta az öt év óta, mióta tag vagyok!
PostPosted: Sun Oct 31, 2010 1:56 pm

"Összefutottam" Jack-kel Bill's Ranch-en... Elkezdtem gyepálni, de úgy befagyott az egész böngésző, hogy tíz percig nem tért magához... Tényleg nagyon-nagyon idegesítő!

Amalysa

Romantic Fairy

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Oct 31, 2010 2:12 pm

Én egy olyan mázlista vagyok xd 2-3 nappal ezelőtt, ki próbáltam magamat a zOMG-ban, hogy hátha szerzek pár dolgot.
Kb 30 perc után (miután össze szedtem az ingyen cuccokat) Össze futottam Jack-el biggrin Napsi ki volt akadva hogy elsőre sikerült nekem meg találnom és végig jól működött a net (hál az istennek) és kemény 100 e goldot kaptam érte biggrin
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 4:04 am

Ájj de jó nektek. Nekem egyszer lefagyott egyszer későn értem oda 2x meg kóboroltam de senki se hívott meg (ott kóboroltam ahol mondták hogy van csak másik layeren)... Lehet hogy én is csak csavarogni fogok azt kész.
Úgy hallottam hogy a Village Greensben és a Bills Ranchben kb 20-30k-t kapsz és otamiban kapsz 100-120k-t.
Molylepke. szerintem is jobb volt a portálosdi. Meg ez a lyerváltósdi kicsit idegesítő. Plusz a lagg.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 4:25 am

Nálam nem fagyott le, csak állandóan ledobott zOMG-ról gonk Azért köszi mindenkitől a tippeket smile Medvelaci, te aztán tényleg szerencsés lehetsz wink
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 4:44 am

Medvelaszlo
Én egy olyan mázlista vagyok xd 2-3 nappal ezelőtt, ki próbáltam magamat a zOMG-ban, hogy hátha szerzek pár dolgot.
Kb 30 perc után (miután össze szedtem az ingyen cuccokat) Össze futottam Jack-el biggrin Napsi ki volt akadva hogy elsőre sikerült nekem meg találnom és végig jól működött a net (hál az istennek) és kemény 100 e goldot kaptam érte biggrin

És még kérded miért van hányingerem a szerencsés emberektől!? Háromszor baszki, háromszor!!! hogy néz már ki, hogy klánkapitánynak nincs meg egy event jelvény!? Nekem nem kell arany, nem kell item! Egy rohadt milliomos vagyok, ami rajtam van, az ér csak 30 millió gold-ot! Nekem csak a jelvényem kell!!!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 7:04 am

Én sehol sem találkoztam Jack-el, de ezek szerint, nem maradtam le semmiről.
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 7:12 am

Én egyszer taliztam vele Otami Ruins-ban, de egyszer meghaltam, aztán meg fagyott, hát igen, sajnos ez van és idegesítő,... Mindegy, én tökjelmezes fluff-okat és szellemeket írtok főleg, nem kifejezetten keresem Jack-et, főleg az akadozás, fagyás veszélye miatt. Szerintem nem nagyon éri meg, még akkor se, ha sokaknak sok gold-ot ad. Össze lehet Booty-zni is gold-okat, meg apró küzdelmekkel is lehet szerezni.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Nov 01, 2010 12:54 pm

Közben a http://www.gaiaonline.com/event/halloween2010 linken belül már ismét lehet folytatni a 3. boss legyőzését stb. Szerintem az október 31-et véletlenül hagyták ki, ezért is volt kb. másfél nap szünet. Előtte megnézhették volna, hogy hány napos a naptár, ha nem voltak benne biztosak. De nem baj, már mindegy, ez van, volt.
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 1:17 pm

Xanvie
Közben a http://www.gaiaonline.com/event/halloween2010 linken belül már ismét lehet folytatni a 3. boss legyőzését stb. Szerintem az október 31-et véletlenül hagyták ki, ezért is volt kb. másfél nap szünet. Előtte megnézhették volna, hogy hány napos a naptár, ha nem voltak benne biztosak. De nem baj, már mindegy, ez van, volt.

Remek, akkor most mentem szellemet verni biggrin

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 1:33 pm

...Vissza is tértem. Héjában sült krumpli tejföllel? Ez kinek jutott eszébe?! xd (Mármint a nyeremény)
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 2:16 pm

bogcsa1013
...Vissza is tértem. Héjában sült krumpli tejföllel? Ez kinek jutott eszébe?! xd (Mármint a nyeremény)

itt a manga a krumpliról biggrin

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Mon Nov 01, 2010 3:15 pm

bogcsa1013
De ez nem közönséges krumpli ez a krumpli bármilyen krumpli féle ételeként alakul át például sült krumplivá
PostPosted: Tue Nov 02, 2010 12:34 am

Yuki Naoto
bogcsa1013

itt a manga a krumpliról biggrin

Ezt olvastam. Nagyon nagy! XDDD

Én is szeretem a héjában sült krumplit, de én margarinnal szoktam enni. Úgy nagyon finom. ^^

Én is inkább tökfluffokat írtottam, meg szellemeket. Így szereztem többezer goldot, és megérte. Amúgy is nálunk elég lassú a net, és ha egyszer befagy, akkor minimum fél óra, mire rendbejön. Addig meg meghalok. ^^

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Nov 02, 2010 6:58 am

Nekem először fura volt a 3. boss utáni krumpli, néztem jéé, ez lenne a díj!? Szóval kicsit jobbra számítottam, de nem baj, valahogy túléltem. Remélem a 4. és/vagy 5. boss-tól már jobb, érdekesebb és használhatóbb díjak jönnek. Az első 2 tetszett, a köpeny és a baba, főleg a baba, a köpenyt eladtam. Én a krumplit főleg sült krumpliként szeretem, ilyen formában nem.
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces