|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2011 1:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2011 2:13 am
Köszönjük. Kár, hogy csak 1-et lehet belőle. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 19, 2011 2:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2011 6:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 14, 2011 11:29 am
ÚJ CUCC! Ha a DragonBall Ultimate Tenkaichi című tarilert megnézitek, akkor kaphattok egy kis Power Up-ot. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 1:11 am
Itt szerezhetsz  ilyet 3x És ha Itt szavazol, kapsz egy  ilyet. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 1:35 am
Gabessz Itt szerezhetsz  ilyet 3x És ha Itt szavazol, kapsz egy  ilyet. biggrin Ehhez annyit tennék még, hogy az elsőhöz, hogy 3-at megszerezz, ilyenre kell kattintani és a videót végiglesni.:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 1:37 am
III_Kisrajczy_III Gabessz Itt szerezhetsz  ilyet 3x És ha Itt szavazol, kapsz egy  ilyet. biggrin Ehhez annyit tennék még, hogy az elsőhöz, hogy 3-at megszerezz, ilyenre kell kattintani és a videót végiglesni.:  Oh, el is felejtettem sweatdrop Köszönöm a pontosítást biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 1:39 am
Gabessz III_Kisrajczy_III Gabessz Itt szerezhetsz  ilyet 3x És ha Itt szavazol, kapsz egy  ilyet. biggrin Ehhez annyit tennék még, hogy az elsőhöz, hogy 3-at megszerezz, ilyenre kell kattintani és a videót végiglesni.:  Oh, el is felejtettem sweatdrop Köszönöm a pontosítást biggrin Szívesen, hiszen ezért vagyunk smile Bár ha mondjuk elsőnek a Buddy helyett egy kék skint kaptunk volna, akkor úgy yol is passzolt volna a mostani item smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 1:46 am
III_Kisrajczy_III Gabessz III_Kisrajczy_III Gabessz Itt szerezhetsz  ilyet 3x És ha Itt szavazol, kapsz egy  ilyet. biggrin Ehhez annyit tennék még, hogy az elsőhöz, hogy 3-at megszerezz, ilyenre kell kattintani és a videót végiglesni.:  Oh, el is felejtettem sweatdrop Köszönöm a pontosítást biggrin Szívesen, hiszen ezért vagyunk smile Bár ha mondjuk elsőnek a Buddy helyett egy kék skint kaptunk volna, akkor úgy yol is passzolt volna a mostani item smile Hát igen, nem lett volna rossz. biggrin Sonic buddy már úgyis volt egyszer. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2011 7:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 15, 2011 2:16 am
Ez a karácsonyig hátralevő napok visszaszámlálása ugye. Egyébként majd egyre díszesebb lesz az oszlop (a kép linkjében elég átírni a 12-t 11-re, 10-re stb.) Tehát 12 cucc karácsonyig, nem rossz ötlet smile http://www.gaiaonline.com/grant/?key=xmas2011twelvedays11Ma cukorkás csengős kitűzőt lehet kapni a 11-es oszlopra való klikkeléssel 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2011 4:50 am
Az avi-szerkesztőben észrevettem egy új cuccot (items fülön), Lunaire's Polearma neve. Daily Chanceből való (igaz én olyan gyorsan klikkelem őket, hogy nem vettem észre hogy "né, egy új cucc", amikor mutatja a DC, hogy mit ad). Elég olcsó az MP-n smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 2:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2012 9:38 am
Egy film, a Woman in Black (Nő Feketében) c. film reklámjaként lehet cuccokat kapni. Az announcementben van egy link a fórumba/poll-ba, ahol ha kiválasztasz egy választ, egy Woman in Black's Veil-t kapsz, ami első ránézésre egy fátylazott fekete főkötő(?). Az announcement szerint a Townsban és a Virtual Hollywoodon meg kell keresni a Woman in Black-et és ott is kapsz tőle cuccokat. A Townsban lévő Woman in Black a jeges részeken sétál, de nem ad semmit, csak a poll-t említi és mond néhány dolgot, ami a film történetével függ össze. A Hollywood-ban a mozinál, ahol kijössz, sétálgat a férfiszereplő, Arthur Kipp színes névvel. Ha rákattintasz és picit vársz, kapsz egy Woman in Black 's Poster-t. Háromszor lehet megszerezni tőle (nem kell ki-belépegetni a hollywoodba, csak "szólítsd meg" háromszor. A fórum szerint február 3-tól új dolgok lesznek a színházban (gondolom a Virtual Hollywood-on belüli mozira gondol, régen is be lehetett menni oda egyszer.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|