|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 1:11 pm
Én is így maradok. Max a farmoshoz fel veszem a kalapomat.... Amúgy ez a Prom date machine szerintem nagyon rossz.... már a 41.-ik lányt utasítom vissza (+1 fiút), hogy már van párom és bocsánatott kérek mindegyiktől....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 1:18 pm
Ez lesz az 1. Prom partink Obiliával és persze még sok Gaia-ssal együtt. Már várom. Konkrét ruha elképzelésem nincs a partira, majd valahogy beöltözök rá és néha változtatom a partihoz illően. Vagy pedig a helyszínek stílusait próbálom egybe felvenni, hordani, de persze ez még nem biztos. Nekem sincs párom, de nem baj, számomra nem olyan fontos. Úgyis Obiliával, plusz talán 1-2 haverral talizok ott, vagy újakkal barátkozok talán, majd még ez kiderül. Állítólag minden évben egyszer van ilyen parti, tavaly volt az 1. és állítólag idén ez lesz az utolsó. Bár ez az utolsós dolog nem hinném, hogy 100%, nem tudom van-e erről valahol valamilyen konkrét hivatalos infó. És nem értem miért idén lenne az utolsó, már ha ez igaz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 1:32 pm
Én már ezt elpanaszoltam az offtopikban is de az önsajnáltatásból sosem elég... xd Ez már a 10 vámpír csaj aki azzal jön 70%... crying Véletlenszerűen jelölgettem... sweatdrop xd Nekem ez a farmos avim és pont most veszem az elegánsat... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 1:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 2:01 pm
Szerintem jó, ez a nyakkendő jobb az inghez mint a türkiz színű. Esetleg öltöny... de nem muszáj, így is jó smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 4:19 am
Na, én is átöltöztem. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 4:24 am
Doku no Hana Na, én is átöltöztem. smile Jó lett smile Én meg átváltottam a vizesre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 4:32 am
jók lettetek smile én asszem még ma maradok az általános báli szerkóban (de csak mert még nem tudom melyiket vegyem fel smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 10:41 am
1 kérdés: szerintetek most hol lesz a prom "bejárata"? Gondolom ki lezs rakva...
Hallottam olyan tippet, hogy a vörös szőnyeges hely legfelső részén az ajtóféleség mögött lesz... Tavaly hogy lehetett a promra menni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 10:52 am
eek nyem emléxem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 11:41 am
Nem hinném... Az csak szponzor világ... meg amúgy is... minden egyes hálivúd szobának külön menyes, undengrund, vidéki, stb... szoba lesz... Ez hülyeség... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 12:03 pm
sgergely Nem hinném... Az csak szponzor világ... meg amúgy is... minden egyes hálivúd szobának külön menyes, undengrund, vidéki, stb... szoba lesz... Ez hülyeség... sweatdrop Nem úgy, hanme hogy a vörös szőnyeg szoba a bejárata... Nem úgy hogy a hollywood lenne az... De akkor gondolom nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 12:17 pm
Bennem a teszteredmények olyan érzést keltenek, mintha átverés lenne. Ugyanis majdnem minden ember, aki eddig kijött nekem, a Gaia-nak dolgozik O_o (Ruhákról szólva én még nem gondolkodtam más összeállításon, csak egy új frizurán)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 12:39 pm
Honnan tudod hogy a gaiának dolgoznak? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 12:47 pm
Kiírták a profiljukba. Azt is, hogy pontosan mit csinálnak, meg hogy ˝Naaaagyon szeretnek a Gaia-nál dolgozni, mert egy szuper hely, meg kedvesek az emberek, stb.˝ A legszebb meg az, hogy Naive War Criminal a besorolásuk. /Gyermeteg háborús bűnös vagy valami ilyesmi. /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|