Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob - Antológia Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 6:59 am

User ImageUser ImageUser Image

User Image
Beatrice
Micsoda unalmas hely ez. Tiszta csóró itt minden.

Mondta Beatrice gúnyosan, mikor a kis csapat elérte a szolgálók területét. A konyha üresen állt, Josh nem volt sehol.

User Image
Jay
Talán még keresgél. Talán… ketté kéne válnunk és az egyik csapatnak keresnie kéne és…

User Image
Megan
Nem! Ezt felejtsd el! Együtt maradunk. Ha különválunk, akkor…

Megan elhallatott. Először Laura-ra, majd Beatrice-re pillantott, majd vissza a lányra.

User Image
Beatrice
Ez meg mi? Milyen bújócska ez?

User Image
Laura
Ez egy játék. Tegnap találtuk ki, miután lefeküdtél. Annyira jó, hogy még most is ezt játsszuk.

User Image
Beatrice
Be akarok szállni! Én is játszani akarok!

User Image
Laura
Sa… Sajnálom, most Josh a soros. Ha megtaláltuk, akkor… jöhetsz te is, rendben?

User Image
Beatrice
Én most akarok játszani!

Laura elvesztette a türelmét. Lekapott a falról egy felakasztott húsvillát és lecsapta azt a kislány elé az asztalra. A zajra mindenki megugrott.

User Image
Laura
Tessék! Játssz ezzel! Fordítsd magad felé és kezdj el rohangálni!

User Image
Megan
Laura, kérlek!

Megan elvette a húsvillát, ami felé Beatrice, már nyúlt is, majd visszaakasztotta azt a helyére.

User Image
Megan
Kicsit, fogd vissza magad. Csak egy kicsit.

Mondta Megan, majd suttogóra fogta, hogy más ne hallja, amit mond, csak Laura.

User Image
Megan
Ez a kislány árva. Nincs, ki a gondját viselje. Fel sem fogná, ha elmondanánk neki. Nem értené meg. A testvére vagy, még ha gyűlölöd is. Neked kell rá vigyáznod.

User Image
Laura
Szart… Inkább megfojtom.

Mondta halkan Laura. Megan összerezzent, mert tudtam, érezte a lány hangján azt, hogy amit mond, komolyan mondja.

User Image
Laura
Ez egy szörnyeteg. Anyám összes gonoszsága és az apja összes agressziója megvan benne. Egy szörny! Én nem fogok rá vigyázni! Ha kikerülünk innen, olyan messze küldöm tőlem, amilyen messzire csak tudom. Felőlem megdögölhet!

User Image
Megan
Laura…

Mondta megdöbbenve Megan, mikor a lány elhajolt tőle a legtermészetesebb mozdulattal.
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 7:00 am

User Image
Rachel
Meg kellene keresnünk a gyerekeket.

Mondta Rachel. Szinte a falnak beszélt, mert úgy is tudta, hogy nemleges választ fog kapni. Szüntelenül a messze elterülő erdőt bámulta azon a kis résen, ami az ablakot védő pajzs és az ablak kerete között húzódott.

User Image
Davide
Honnan veszed, hogy ők nem halottak?

User Image
Rachel
Honnan veszed, hogy ők halottak?

User Image
Davide
Láttad, hogy mi volt az étkezőben, nem? Akik végeztek a többiekkel, ráadásul ilyen brutális, könyörtelen módon, nem hinném, hogy csak azért nem ölték volna meg a gyerekeket, csak azért, mert gyerekek.

User Image
Rachel
Igazad van. De bizonyosságot kell szereznünk! Ha Shawn életben van, akkor meg kell védenünk! Ő az örökös. Most ő a család feje.

User Image
Davide
Ha halott, akkor nem.

User Image
Rachel
Davide? Miről beszélsz!?

Rachel összerezzent, a mögötte egy fotelben kuporgó férfi felé fordult. Tekintete mindent elárult.

User Image
Rachel
Ugye, nem azért vagy ilyen biztos abba, hogy a gyerekek halottak, mert te végeztél velük?

Davide elnevette magát, de nem azért, mert viccesnek tartotta, amit Rachel mondott. Kínjában nevetett, azért, mert hihetetlennek tartotta, azt, hogy az a nő, akit tiszta szívből szeret, ilyet volt képes feltételezni róla.

User Image
Davide
Sosem tudnék bántani gyerekeket. Még Helen lányát sem tudnám felképelni, pedig sokszor viszket a tenyerem, mikor a közelemben van.

Davide felkelt a fotelből és felvett egy fegyvert, azok közül, amik kupacban hevertek a padlón.

User Image
Davide
Bocsáss meg Rachel, de az volt a legésszerűbb, hogy magunkhoz vegyünk annyi fegyvert, amennyit tudunk és elzárkózzunk.

User Image
Rachel
Tudom. De felfegyverkezve, a gyerekek keresésére indulhatnánk. A támadók puszta kézzel végeztek mindenkivel az étkezőben ránézésre, tehát valószínűleg nincs fegyverük, vagy csak kevés.

User Image
Davide
És ha pont ezt akarták elhitetni?

User Image
Rachel
Napestig vitatkozhatnánk ezen! Cselekedünk kell!

User Image
Davide
Sajnálom Rachel.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 7:02 am

User Image
Jay
Jól vagy Shawn?

User Image
Shawn
Igen, már, igen. Azt hiszem.

User Image
Jay
Annyira megijedtem már, hogy megzakkantál, vagy ilyesmi. Örülök, hogy jobban vagy.

User Image
Laura
Minden rendben Shawn?

User Image
Shawn
Hogy lenne…

Laura nem tudott mit mondani, ehelyett inkább megölelte testvérét, hosszan és keményen, mégis gyengéden. Már csak ők ketten maradtak.

User Image
Megan
Hol van Beatrice?

Kérdezte Megan, mikor felnézett a palacsintasütésből. Beatrice kért reggelije elkészült, de a kislány nem volt sehol.

User Image
Laura
Nem tudom, nem figyeltem. Nem is érdekelt, hogy mit csinál.

User Image
Megan
Nem lehetünk ennyire ostobák! Valakinek figyelnie kellett volna rá! Ezt nem hiszem el!

User Image
Jay
Sajnálom.

User Image
Megan
Ez nem elég! Meg kell keresnünk!

Megan előkeresett egy hatalmas kést és magához vette.

User Image
Megan
Gyertek mind! Ne szóródjunk szét! Szorosan kövessetek, nem akarom, hogy még valaki eltűnjön! Fogjátok egymás kezét. Azt hiszem, tudom hová ment.

Megan vezetésével a kis csapat megindult. A lány tudta merre tart, nem vaktában keresgélt. Biztos volt abban, hogy Beatrice az étkezőbe akart bemenni.

User Image
Megan
Csak szorosan! Mindjárt ott vagyunk.

A kvartett végigsétált a cselédek részlegén, egyenesen a bejárat előtt elterülő nagy lépcsőig. Az étkező ajtaja csupán pár méterre volt. Ekkor látták meg az ajtó tövében ülő Beatrice-t. A kislány látszólag álomba sírta magát.

User Image
Megan
Beatrice! Legközelebb ne kódorogj el! Érted? Beatrice!

Megan meglökdöste a kislány vállát, de Beatrice nem ébredt fel. Kis feje oldalra billent, teste lassan végigcsúszott az ajtó mentén és elterült a földön.

User Image
Megan
Beatrice!?

De a kislány nem felelt. Nem is tudott volna. Könnyes arca alatt, nyakán kétoldalt lilás foltok éktelenkedtek, amik két-két tenyeret formáztak. Beatrice-t megfojtották.
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 10:37 am

User Image

2010 03 06 - 09:10

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 10:40 am

User Image
Rachel
Nem, én sajnálom Davide.

Mondta Rachel, mikor halkan kilopózott abból a szobából, ahol Davide-del addig rejtőzködtek. A férfi aludt, méghozzá elég mélyen ahhoz, hogy ne riadjon fel a zár kattanására.

User Image
Rachel
Legalább így, te biztonságban leszel.

Mondta Rachel, mikor bezárt kedvesét. A kulcsot elrejtette szoknyája egyik alsó rétegébe.

User Image
Rachel
Ha a gyerekek élnek, akkor valószínűleg együtt vannak egy olyan helyen, amit a gazdája jól ismer és aminek nincs, csak egy bejárata.

Gondolkodott Rachel hangosan, miközben megindult az emeleten a földszintre vezető lépcső felé. Okfejtése jó volt, csupán a helyet tévesztette el.

User Image
Rachel
Laura szobája!

Megtorpant a lépcső tetején és inkább a másik szárny felé vett az irányt, ahol a lány szobája volt. Lassan lépdelt, igyekezett kevés zajt csapni. Magához vette az egyik fegyvert, amit még Davide-del hoztak el a társalgóból, de nem önvédelemre akarta használni. Meg akarta ölni az elkövetőt, akárki legyen is az.

User Image
Rachel
Laura, odabent vagy?

Suttogta, mikor elérte a lány szobáját, de nem kapott választ. Lassan elfordította a kilincset és bedugta egyik kezét, jelezvén, hogy nem akar senkit bántani. De erre sem kapott választ.

User Image
Rachel
Laura, ha odabent vagytok, kérlek, jelezzetek. Nem akarlak bántani titeket. Azért jöttem, hogy megvédjelek benneteket.

Egy furcsa, leginkább valami mormogásra emlékeztető nesz ütötte meg Rachel fülét. Azt remélte, a gyerekek azok.

User Image
Rachel
Most kinyitom az ajtót és bemegyek, rendben?

Rachel úgy is tett, ahogy mondta. Lassan belökte az ajtót. Mindkét kezét a magasba emelte, az egyikben a fegyvert fogta, de nem a tusánál, hanem fölötte, ahonnan nem érhette el a kakast és a ravaszt.

User Image
Rachel
Itt vagytok?

A függönyök be voltak húzva. Beletelt pár másodpercbe, míg Rachel szeme hozzászokott a szobában uralkodó, már-már vészjósló homályhoz. Tett egy lépést, de ekkor mögötte valaki becsapta az ajtót.

User Image
Rachel
Úristen!

Kiáltott fel Rachel ijedtében és kezébe kapta fegyverét…
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 10:42 am

User Image
Jay
Mi legyen vele?

User Image
Megan
Itt kell hagynunk, ahol van. Ha a rendőrök megérkeznek, akkor… Ott kell hagynunk, ahol megtaláltuk.

User Image
Jay
És ha csak hetek múlva érkezek meg? Addig itt fog… hát… Értitek… a szag.

User Image
Megan
Ezt már megbeszéltük. Nem akarok újra belebonyolódni. Itt marad a tetem és kész. Legfeljebb három nap, vagy annyi sem és értünk jönnek.

User Image
Jay
De…

User Image
Megan
Nem fogok itt vitatkozni! A téma le van zárva!

User Image
Jay
Bocsánat. Nem akartam rosszat.

Megan vett egy mély levegőt és kifújta azt. Próbálta magát nyugtatni, de az idegei neki is már a végét járták, csak úgy, minta a gyerekeknek.

User Image
Megan
Visszamegyünk a konyhába! Haladjatok előttem.

User Image
Laura
Ég veled, te szörnyeteg.

Mondta Laura keserédesen. Talán maga sem tudta, hogy mit érez most pontosan. Bár, a csak a féltestvére volt és talán gyűlölte is, mégis csak a közeli rokona volt. Bár percekkel ezelőtt a konyhában maga kívánta a halálát, túl sok kedvesség és jóság volt a szívében ahhoz, hogy meg is tegye, amit mondott. És most valaki más megtette helyette.

User Image
Megan
Laura!

Förmedt elképedve Megan a lányra, aki nem reagált, csak megfordult és elindult előre. Ahogy elhaladt Shawn mellett megfogta a fiú kezét és a fülébe súgott halkan, hogy más ne hallja.

User Image
Laura
Már csak te maradtál nekem.

User Image
Shawn
És te nekem.

Válaszolta Shawn. Mindig nehezen fejezte ki magát. Úgy érezte, köveket kell kiejtenie a szájából, minden egyes szóval, de ez most nem így volt. Lazán, puhán hagyták el ezek a szavak ajkait.

User Image
Jay
Hallját? Mi ez?

Torpant meg Jay. Megan is odakapta a fejét. Pár pillanat múlva, immár mindenki hallotta a zajt és kiabálást, amit Jay meghallott.

User Image
Ella
Segítség! Valaki segítsen!

Kiabálta Ella eszét vesztve.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 10:44 am

User Image
Rachel
Te rohadt szar!

Kapott a szívéhez Rachel, mikor meglátta a hang tulajdonosát.

User Image
Kuro
Mrfvfvfvfvfvfvfvfvfvfvfv…

User Image
Rachel
Egész idő alatt itt rejtőztél?

User Image
Kuro
Blargh!

User Image
Rachel
Hát persze… A prototípus még nem volt hangprocesszorral felszerelve… Ez hosszú beszélgetés lesz.

Rachel egy percre tenyereibe temette arcát, majd felnézett.

User Image
Rachel
Itt voltál egész éjjel?

User Image
Kuro
Mfh…

User Image
Rachel
Bólogass, ha igen és rázd a fejed, ha nem!

Kuro félrenézett, mintha nem értené, amit Rachel mond, majd bólogatni kezdett.

User Image
Rachel
Láttál vagy hallottál valami furcsaságot?

Nem érkezett válasz, se fejrázás, se valamiféle morgás se semmi.

User Image
Rachel
Ezek szerint nem. Ennyit akartam tudni. Aktiváld a védelmi rendszereket! A jelszó: forró cumi!

User Image
Kuro
Larvlarvlarv…

Kuro megremegett, mintha valami változott volna benne belül, majd felemelte kezeit, amiket addig szorosan maga mellett lógatott.

User Image
Rachel
Kövess! Meg kell keresnünk a gyerekeket!

User Image
Kuro
Blrfvfvfvfvfvf…

User Image
Rachel
Csöndet! Ne adj ki több hangot!

User Image
Kuro
Bla…

User Image
Rachel
Kuss!

Mikor végre sikerült közös nevezőre jutniuk a hang kiadássokkal kapcsolatban Rachel és Kuro elindultak, hogy megkeressék a többi túlélőt.
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 10:45 am

User Image
Laura
Ella!

Kiáltott fel Laura. Kitépte kezét Shawn kezéből és rohanni kezdett a hang irányába, de Megan visszarántotta. A lány elvesztette az egyensúlyát és a földre huppant.

User Image
Laura
Ezt meg miért…

User Image
Megan
Csönd!

Megan felemelte a kezét, hogy egy szót sem akar senkitől hallani. Laura feltápászkodott és megigazította ruháit.

User Image
Megan
Lehet, hogy csapda. Lehet, hogy Josh-t is így csalta tőrbe.

User Image
Laura
Miket beszélsz? Ő Ella!

User Image
Megan
És ha kényszerítik? Vagy, ha ő a gyilkos? Legyél észnél!

Megan okkal tartott mindenkitől, tudta, hogy bárki lehet a gyilkos. Legfőbb feladata az volt, hogy megvédje a túlélő örökösöket, akár még saját maguktól is. De elkésett. Laura kiáltását meghallotta Ella.

User Image
Ella
Segíts Laura! Segíts!

Ella megjelent a lépcső tetején, nem volt nála fegyver, se kés, se semmi. Egy pillanatra megtorpant, mikor meglátta Megan-t és többieket, majd megindult és lerohant a lépcsőn.

User Image
Megan
Ott állj meg ahol vagy!

Kiáltott rá Megan, mire Ella megdermedt. Nem számított ilyen fogadtatásra.

User Image
Ella
Nem… nem akarok senkit bántani! Segítsetek! Könyörgöm! A bátyám!

User Image
Megan
Hol voltál eddig?! Beszélj!

User Image
Ella
Ethan nem engedett el. Elrángatott egy szobába és bezárt minket oda. Eltorlaszolta az ajtót. Azt hajtogatta, hogy valami szörnyűség történt és, hogy nem ezt nem akarta. Össze-vissza zagyvált mindenfélét, megzavarodott. Sosem láttam még ilyennek. Megijesztett.

User Image
Megan
Akkor, most, hogy kerülsz ide? De ne hazudj nekem!

Megan maga elé tartotta a nagy kést, amit még a konyhából hozott el, hogy azzal védje magát és a gyerekeket.

User Image
Ella
Csöndben ült. Csak ült és nézett maga elé. Egyszer csak felordított és törni-zúzni kezdett. Megijedtem megpróbáltam védeni magam, de engem nem akart bántani, azt hiszem, nem akart. Végül, bezárkózott a fürdőbe. Mire sikerült bejutnom, már… már… Segítsetek! Könyörgöm!

Megan csak állt és Ella-t nézte. Nem tudta, higgyen-e neki, vagy sem.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Oct 18, 2010 10:47 am

User Image
Megan
Előttem indulj meg! Nagykörben kerülj ki minket, úgy kerülj elénk.

Mondta Megan tőle szokatlanul zordan. Ella engedelmeskedett. Lassan a csoport elé került, ahogy mondták neki. Megan folyamatosan felé tartotta kését.

User Image
Megan
Most elmegyünk a konyhához…

User Image
Ella
De…

User Image
Megan
Most elmegyünk a konyhához és kész!

Mondta ellentmondást nem tűrően Megan. A csapat, Ella-val kiegészülve megindult a konyha felé. Seni sem szólt egy szót sem. A váratlan új társ rengeteg gondolatot vetett fel mindenkiben, de valahogy senki sem akart beszélni.

User Image
Megan
Ella, maradj itt!

Mondta Megan, miközben kinyitotta a konyha ajtaját. Betessékelte a gyerekeket, majd ő is bement és becsukta az ajtót.

User Image
Megan
Elmegyek Ella-val, megnézem, hogy mit akar. Nem kockáztatom, hogy titeket is megöljenek, ha ez egy csaptad.

User Image
Shawn
De, Megan…

User Image
Megan
Tudom. De ez így a legjobb megoldás. Ha csapda, csak én veszek oda. Nincs más mód. Meg kell győződnünk arról, hogy Ella igazat mond.

User Image
Laura
Rendben. De, mint, hogy nem én vagyok a család feje, nem nekem kell döntést hoznod és nem is neked. Sajnálom.

Laura Shawn-ra pillantott, majd vissza Megan-ra. Shawn lenézett a földre.

User Image
Shawn
Megan-nak igaza van.

User Image
Megan
Ezzel eldőlt. Maradjatok itt! Ha nem térek vissza egy órán belül, torlaszoljátok el az ajtót.

User Image
Laura
Rendben.

Megan vett egy mély levegőt, kinyitotta az ajtót és kilépett rajta. Ella, még mindig odakint várt. Megan bezárta a konyha ajtaját, leakasztotta a kulcsot a kulcscsomójáról és becsúztatta azt az ajtó alatt.

User Image
Megan
Mehetünk. De, csak előttem!

Megan és Ella megindultak. Vissza a folyosón, fel a lépcsőn, el az egyik vendégszoba irányába, amit, talán még sosem használt senki ezelőtt. Ella belépett, nem várta meg Megan-t. A szoba fel volt dúlva, a bútorok fellökve, a kisebb tárgyak összetörve. Ez igazolta Ella történetének első részét.

User Image
Ella
Ott van bent.

Mondta Ella és berohant a fürdőbe. Megan követte. Odabent feküdt Ethan. Már semmit sem tudtak tenni érte. Mire sikerült felhívnia Ella-nak Megan-t az emeletre, addigra Ethan kivérzett.

PostPosted: Thu Nov 18, 2010 7:03 pm

User Image

2010 03 06 - 09:45

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 7:04 pm

User Image
???
Itt az idő.

User Image
Davide
Nem! Még nem! Mondd meg! Mondd meg nekem miért kell meghalnunk mindanyunknak!?

User Image
???
Hihihi… Mert ez a játék lényege.

User Image
Davide
Játék?

Davide hírtelen kinyitotta szemeit. Egy kellemetlen álomból riadt fel, mielőtt az még befejeződhetett volna. Kicsit zavart volt, mintha nem is álmodott volna, hanem egy távoli, messzi-messzi emléket látott volna újra. Pont olyat, mint amilyenekre az ember gyermekkorából emlékezik. Homályos, és zavaros, de igaz.

User Image
Davide
Fene… Elaludtam… Menny ideig aludtam?

Kérdezte az ágyon fekve Davide, de nem érkezett válasz. Nem is érkezhetett kitől, ugyanis Rachel, már régen elhagyta a szobát, hogy megkereshesse a gyerekeket.

User Image
Davide
Rachel?

A férfi az oldalára fordult. Rachel-t kereste tekintetével. Azt gondolta a nő is elaludt a várakozás közben, de nem.

User Image
Davide
Rachel, hol vagy? A fürdőben?

De ismét nem érkezett válasz. Davide felkelt az ágyról és a fürdő ajtajához sétált. Bekopogott, de semmi. Végül benyitott.

User Image
Davide
Mi a fene! Rachel!?

Davide kirohant a szobába, azt hitte, csak az alvásból való ébredés miatt zavarodott meg és emiatt nem vette észre az alvó nőt odakint. De ismét tévedett.

User Image
Davide
Nem lehet, hogy tényleg elment!

Immár biztos volt abban, hogy Rachel nincs a szobában. Az ajtóhoz rohant és megragadta a kilincset. Tudta, hogy úgy is zárva lesz. Valahonnan érezte ezt, de akkor is elfordította.

User Image
Davide
Tudtam, hogy nem veszélyeztetnél… te bolond…

Davide lassan lerogyott a földre és hátát az ajtónak vetette. A plafont nézte és tűnődött, mit csinálhat Rachel most. Tudta, hogy jól van. Nem féltette.
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 7:05 pm

User Image
Megan
Sajnálom Ella… nagyon sajnálom.

User Image
Ella
Most már hiszel nekem? Most már elhiszed, amit mondok? A bátyám meghalt! Nem maradt senkim!

User Image
Megan
Sajnálom. Ennyit mondhatok.

User Image
Ella
Hogy tudsz… ilyen szörnyeteg lenni!?

User Image
Megan
Teszem, amit kell. Megvédem a család fejét, bármi áron!

Ella felkiáltott. Kivehetetlenül motyogott, csak szótöredékek voltak érthetőek abból, amit mondott.

User Image
Ella
Gha… Nem értesz semmit! Semmit!

Ella kezei ökölbe szorultak. Arca eltorzult a dühtől, mintha nem is az a kedves szolgáló lett volna, aki évekkel ezelőtt a kis Laura-ra vigyázott.

User Image
Megan
Akkor, kérlek, magyarázd el nekem!

Megan egy pillanatra sem vette le szemeit az előtte tomboló lányról. Minden izma megfeszült, lassan elhelyezte testsúlyát, hátha hírtelen kellene mozdulnia.

User Image
Ella
Hát tényleg nem érted? Védenem kell, amim maradt! Meg kell védenem…

Ella egy lassú lépést tett Megan felé.

User Image
Megan
Maradj ott, ahol vagy!

User Image
Ella
Nem veheted el tőlem!

User Image
Megan
Egy lépést se!

Ordított fel Megan. Készen állt akármire, akármire, amire csak Ella kényszeríti és ezzel ellensége is így volt.

User Image
Ella
Hhh… Gha… meg… foglak…

User Image
Megan
Ne kényszeríts!

User Image
Ella
Megöllek!

Ella megugrott, mint egy vad tigris, úgy vetette rá magát Megan-ra. Egy pillanat volt az egész. Megan előrántotta kését kötényéből, de nem használta azt, csak védekezni akart. Ella elhibázta az ugrást, Megan jól védett. Ella újra támadásba lendült.

User Image
Ella
Pusztulj!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 7:06 pm

User Image
Laura
Mit fogunk csinálni, ha ennek az egésznek vége?

Laura talán, csak magának tette föl ezt a kérdést hangosan, mégis kapott rá választ.

User Image
Shawn
Iskolába járunk, míg be nem töltjük a felnőttkort, aztán átvesszük a vállalat irányítását. Megházasodunk. Gyerekeket vállalunk. Élünk.

User Image
Laura
Már ha… kijutunk élve.

Shawn lehajtotta fejét. A Laurának szánt válasza egyszerre volt ironikus és igaz. Mégis, túlságosan szürreálisnak hatotta, abban a helyzetben.

User Image
Shawn
Ki akarunk ezek után egyáltalán jutni?

User Image
Jay
Ne beszélj már hülyeségeket! Shawny! Ne mondj ilyet! Ha más nem, én itt vagyok nektek. Meg… biztos vannak mások. Vagy nem tudom. De ki kell jutnunk.

User Image
Shawn
Az egyetlen ember a családomban, aki igazán szeretett és mindig mellettem volt, meghalt. A családból, tulajdonképpen, egyedül őt ismertem csak. Mindenki mást, csak évente egyszer vagy kétszer láttam. Azt sem tudom mihez fogok kezdeni. Nem tudom mit fogok csinálni. Azt sem tudom, hogyan fogok élni… És kinél… Nem akarok úgy megsavanyodni, mint… mint… az apám.

User Image
Jay
Jaj, Shawny! Miért mondasz ilyeneket?

Beállt a csönd. Egyikőjük sem szólalt meg, mindenki a másik szaván töprengett. Tényleg nem tudták, hogyan fognak ezután élni. Se Laura, se Shawn nem ismerte a családot eléggé behatóan, hogy választ adhasson arra kérdésre, hogy hogyan tovább. Végül, Laura törte meg a csendet.

User Image
Laura
Tudod… Apa nem volt olyan rossz, mint gondolod. Én is azt hittem, hogy ő egy… gonosz ember, de mióta itt élek, megismertem és rájöttem, hogy, valójában jó, csak a modora… kicsit… szokatlan.

Laura elnevette magát, de arcáról gyorsan lefagyott a mosoly. Shawn-ra nézett, aki pedig vissza rá.

User Image
Laura
Ha más nem, mi még itt vagyunk egymásnak.

Shawn elkapta a fejét Laura felől. Érezte, hogy átjárja valami furcsa érzés. Valami ismeretlen dolog, ami addig sosem járta még át. Akkor és ott nem bírt a lányra nézni. Valamiért szégyellte magát.

User Image
Laura
Megoldjuk… Csak jussunk ki innen.
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 7:07 pm

User Image
Megan
Hagyd ezt abba! Ennek semmi értelme!

Kiáltott fel Megan, miközben megpróbálta a földre szorítani az esze vesztett Ella-t. Dulakodásuk közben Megan elejtette kését. Bár utána kapott, Ella gyorsabb volt. Felkapta a fegyvert és ahelyett, hogy használta volna, inkább eldobta azt messzire.

User Image
Ella
Kit szolgálsz te!?

Zihálta Ella. Megan nem válaszolt. Csöndben meredt támadójára, de tudta, hogy Ella mire gondolt.

User Image
Megan
Semmi értelme annak, hogy ölre menjünk! Te is tudod, hogy kit szolgálok! A Richmore ház urát!

User Image
Ella
Rossz válasz!

Kiáltott fel Ella és újra támadásba lendült. Kicsavarta egyik kezét Megan szorításából és teljes erejéből beleöklözött a lány gyomrába. Megan hátratántorodott és összegörnyedt.

User Image
Ella
Senki sem játszhat istent!

User Image
Megan
Mi, csak szereplők vagyunk, tesszük, amit tenni kell!

User Image
Ella
Ezért a gondolatért kell meghalnod!

Ella homlokon térdelte Megan-t, aki elesett. Megpróbált ugyan felkelni, de nem sikerült neki. Helyette inkább elrugaszkodott és ugrott, egyenesen a kés irányába.

User Image
Ella
Nem!

User Image
Megan
Ennek itt most vége Ella!

Kiáltotta Megan, mikor felkapta a kést. Azonnal Ella felé fordította a pengét és csak várt.

User Image
Megan
Add fel!

User Image
Ella
Soha!

User Image
Ella
Soha, míg élek!

Hatalmas durranás rázta meg a vastag kőfalakat. A folyosó végén a félhomályból, egy puska füstölgő csöve meredt előre…

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Nov 18, 2010 7:08 pm

User Image
Josh
Nem akarok itt lenni!

User Image
Josh
Nem akarok itt lenni!

User Image
Josh
Nem akarok itt lenni!

Hallatszott a suttogás egy sötét szobában. Senki más nem volt ott, csak az, aki beszélt. Megállás nélkül hajtogatta ugyan azt a mondatot, miközben előre-hátra hintázott saját térdeit ölelve a földön.

User Image
Josh
Nem akarok itt lenni!

User Image
Josh
Hát mégis hol akarsz lenni?

User Image
Josh
Nem akarok itt lenni!

User Image
Josh
Már nem is válaszolsz nekem?

User Image
Josh
Nem akarok… hagyj békén!

User Image
Josh
Ugyan már. Gyere, játszunk valamit. Mondjuk, egy kis bújócskát?

User Image
Josh
Hagyj engem békén!

User Image
Josh
Valaki megint elfelejtette bevenni a gyógyszereit?

User Image
Josh
Vagy otthon is lettek felejtve? Szegény, buta, buta, feledékeny fiú!

User Image
Josh
Tűnj el! Te nem vagy itt! Te én vagyok!

User Image
Josh
Nem! Én, én vagyok. Te, te vagy.

User Image
Josh
Nem akarok itt lenni!

User Image
Josh
Vagy játszunk detektíveset?

Mintha csak megnyomtak volna egy gombot, olyan egyszerűséggel tűnt el Josh és lépett helyébe az, aki eddig szólongatta.

User Image
Josh
Miért detektíveset? Az unalmas.

User Image
Josh
Játszunk inkább gyilkososat!
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash