|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:06 pm
Harold Itt a levél, ha ez bárkit is boldoggá tesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:07 pm
Harold, hogy kaptad a levelet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:08 pm
Melyik volt női társad utál a legjobban téged?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:09 pm
Harold Hogy a viharba ne lenne más indok a gyilkosságra!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:10 pm
wahmbulance Szolgálati közlemény! wahmbulance Lassabban!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:10 pm
a írásmódtól vonatkoztassunk el vagy az is lényeges? mert pl nem tűnik női írásnak (vagy ezt csak tudjam be annak h mal írta)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:11 pm
Már 2 perce várunk exclaim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:11 pm
Tartod a kapcsolatot a gyerekeiddel? A románcaid során, előfordulhatot, hogy véletlenül... khm... teherbe eshetet valaki? Milyen kapcsolatban állsz Rachellel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:12 pm
Harold Hogy Rachel-t dugtam, az kábé csak énrám tarozik. Volt női ismerősök? Minden héten felpróbáltam párat, szóval, most írjak listát?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:13 pm
bocsi, csak én közben már ágyazok isXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:13 pm
Elleine Most még mindenki gyanús, a kört szűkíteni kell, természetesen olyasvalakivel kell kezdeni, akivel később nem tudunk beszélni /Harold/. A levél tényleg érdekes lehet, persze nem hiszem, hogy az kiderülne a kézírásból, hogy férfi e vagy nő. Hogy kaptad a levelet?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:14 pm
napsugar a írásmódtól vonatkoztassunk el vagy az is lényeges? mert pl nem tűnik női írásnak (vagy ezt csak tudjam be annak h mal írta) Nézzétek el nekem... mindenki azt mondja, hgoy nőies az írásom... amúgy, ezt a gyilkos írta. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 19, 2008 2:17 pm
Harold Mint, minden reggel, Megan betopogott azon a formás virgácsain a szobámba, lerakta a reggelit és az aznapi postát. A levél köztük volt egy címzetlen borítékban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hearmy napsugar a írásmódtól vonatkoztassunk el vagy az is lényeges? mert pl nem tűnik női írásnak (vagy ezt csak tudjam be annak h mal írta) Nézzétek el nekem... mindenki azt mondja, hgoy nőies az írásom... amúgy, ezt a gyilkos írta. ninja jolvan tod h értettem.... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hearmy napsugar a írásmódtól vonatkoztassunk el vagy az is lényeges? mert pl nem tűnik női írásnak (vagy ezt csak tudjam be annak h mal írta) Nézzétek el nekem... mindenki azt mondja, hgoy nőies az írásom... amúgy, ezt a gyilkos írta. ninja Inkább igényes mint nőies, régen én bűn rondán írtan, majd átváltottam nyomtatott betűre smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|