|
|
|
|
Posted: Sat Jun 13, 2009 3:19 pm
eladni nem tudod őket, csak akkor max ha a kezdetek kezdetén kezdtél el zomg-ni és azóta nem vetted használatba a gyűrűket (mert akkor még nem voltak soulbondok....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 14, 2009 12:01 pm
hát tegnap sem sikerült megölnöm a nyomorultat (EB)....állandóan fagytam és a végén kidobott a játékból.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 12:17 am
!! Magyar EB crew a Deathmine-on! Indítás: 9:20 !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 15, 2009 1:57 pm
stranger12 hát tegnap sem sikerült megölnöm a nyomorultat (EB)....állandóan fagytam és a végén kidobott a játékból.... sweatdrop http://www.gaiaonline.com/forum/zomg-gaia-s-mmo/zomg-at-its-best-optimization-performance-enhancement/t.46599091/ Egy kis ZOMG gyorsítás, remélem segít.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 6:00 am
Lenne egy kérdésem: Amikor bemegyek Bartonba feltöltődik a G'hi. Az mire jó? Mármint a Ghi nem a töltődése biggrin Előre is köszi heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 8:54 am
Hüh azt én se egészen fejtettem meg de asszem ilyen szerencse meg egyéb támadási erőt/pontosságot befolyásoló tényezők... És vajon mitől van hogy néha csak úgy random módon elkezd zenélni (mint amikor orbokat és goldot kapsz küldiért) és kiírja hogy új Ghi képességed lett? Szóval én se tudok erről mindent, egy kis infó jól jönne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 16, 2009 1:07 pm
Tawura stranger12 hát tegnap sem sikerült megölnöm a nyomorultat (EB)....állandóan fagytam és a végén kidobott a játékból.... sweatdrop http://www.gaiaonline.com/forum/zomg-gaia-s-mmo/zomg-at-its-best-optimization-performance-enhancement/t.46599091/ Egy kis ZOMG gyorsítás, remélem segít. Köszi...minden segítség jól jön sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 17, 2009 12:12 pm
Qixter =================== UPDATE! More teaser info! Okay...I won't tell you everything yet, but here's the names of the events!!! Every zone gets an "Orb Spill" event. (Barton, Village, Ranch, Gardens, Lake, Aqueduct, Beach, and Otami). (Kind of like the Easter Egg event, for those that remember it...but with orbs instead of eggs, and a time limit.) In addition to that: Barton Town : A scourge from the sky bombards Barton Town! Village Greens : The lawn gnomes unleash a new horrific menace upon the Greens! Bill's Ranch : Someone fed G-Virus to the chickens! Ack! Zen Gardens : The vampires have sent scouts to Zen Gardens! What does it mean? Bass'ken Lake : The buzz saws have an even more powerful force scourging the zone! Old Aqueduct : The Hive is no longer content to stay in their own world! Gold Beach : The Predator Prairie Pups are trophy hunting! Otami Ruins : The Terrors have found a way to drain the lifeforce from the Otami Spirits themselves! Stop them! More details coming later. Hmm... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 1:48 pm
Oh, imádom, már csak az a rohadt EB dögöt kéne kinyírnom... de ezek az update-ek... a madáritatóval épp elég baj volt! (Stone Coatl) XD Még a tiny terrorok is???? ECK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 15, 2009 10:27 am
annyi kérdésem van h helyi idő szerint mi számít fő időnek zomg-n??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 26, 2009 3:16 am
Ezaz! Végre kész az EB! Már nagyon sokszor csináltam de pont a végénél mindig kikapcsolt a gép, de ma végre sikerült rofl Crystal Fluff receptet kaptam és választhattam egy gyűrűt xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 26, 2009 4:56 am
napsugar annyi kérdésem van h helyi idő szerint mi számít fő időnek zomg-n?? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 29, 2009 1:03 am
Nekem csak egyszer sikerült kinyírnom az EB-t XD Mert legtöbbször a társaim vagy beleuntak, vagy kiléptek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 04, 2009 9:43 am
Én már nagyon Unom a Zomg-t vagy mi a fene, mert a bartonba egyik helyről a másikra kell szaladgálnom.... rolleyes UNALMAASSS! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 08, 2009 1:55 am
Én még Júniusban elértem a 10.0 40/40 10.0 ringes dolgot. biggrin HA egyszer 10.0 leszel, már nem nehéz megcsinálni smile . Van is raktáron többezer orb biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|