|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:38 am
Kagenoyami LP Sux.... Nienawidze pozerstwa... to dobre dla pokemonow... aaaa.... pokemony gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 1:56 am
Kagenoyami LP Sux.... Nienawidze pozerstwa... to dobre dla pokemonow... scream stressed ... nie skomentuje tego ... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 2:22 am
Toolek Kagenoyami LP Sux.... Nienawidze pozerstwa... to dobre dla pokemonow... scream stressed ... nie skomentuje tego ... stressed Komentuj, jesli chcesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 9:54 am
Moja ulubiona kapela smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 10:03 am
Chyba się z deczka zeszło z tematu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 5:38 am
SAYOKUN!!! PILNIE POTRZEBUJĘ GABINETU PSYCHOLOGICZNEGO! Razem z Labudziakiem właśnie go otwarliśmy i byłabym wdzięczna za szybkie dzałanie ^___^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 6:12 am
Primo: w imieniu Quainy proszę o żółty fotelik obok mnie i pokój 41 Secundo: mi jest potrzebna jakaś krypta, zresztą myślę, że nie tylko mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 9:31 am
a ja poprosze w katakumbach pokoik numer 88 i fotelik-trumne miedzy glosnikami na dole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 10:24 am
czy moglabym prosic o swiatynie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 28, 2004 4:31 pm
iisjah a ja poprosze w katakumbach pokoik numer 88 i fotelik-trumne miedzy glosnikami na dole xd niestety melina - katakumby sązarezerwowane dla meliniaży robię w piwnicy między głośnikami jest główne wejście więc nie można tam nic stawiać robie obok jak będziesz chciał coś przenieść napisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 11:27 am
Mam swoi fotel biggrin i swoi pokoj biggrin DDDDDDDD (nr 46 biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:18 pm
Chcialabym prosic o pokoj z numerem 777, ktory znajdowalby sie w mojej swiatyni oraz o maly lasek za swiatynia. Chcialabym rowniez by w tym lasku bylo jeziorko, a miedzy drzewami rozwieszony dla mnie hamak. Z gory bardzo dziekuje za spelnienie mojej prosby! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:45 am
...hm... ...tam gdzie jest moję piętro...na tym piętrze znajduje się takze mój pokój (jakbyś mógł to dopisać) ... ...prosiłem o małe dojo do medytacji, ale posta zżarło...najlepiej gdzieś w lasku...nie musi być takie duże jak od Ubera...ja tam tylko medytował będe i sobie bonsaia i takie różne ozdoby a la japan postawie... ... ... ...no to tyle...póki co... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 10:04 am
a gdzie pokoik dla mnie???????????? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 10:11 am
prosze , ja te ż chce miec wlasny pokoik .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|