Betegség ellen? |
hagymatea |
|
0% |
[ 0 ] |
húsleves |
|
50% |
[ 4 ] |
méz |
|
37% |
[ 3 ] |
egyéb |
|
12% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 8 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 23, 2009 12:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 7:21 am
Boxer és pólo nincs annál kényelm,esebb biggrin lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 7:52 am
pántos felső rövidgatya párti vagyok whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 10:40 am
rövidnaci (naaagyon rövid) és ujjatlan vagy az se nyáron, de ameddig csak lehet a nálam ötször szélesebb és hosszabb pizsim a nyerőXD Ami neonzöld...és egérkék vannak rávarva..most veszem csak észre, hgoy minden pizsimen egerek vannak.... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 11:19 am
Nekem volt régen egy sötétzöld, Micimacis pizsim ami már már úgy tűnt velem nő de végül mégis sikerült lehagynom... xp HIÁNYZIK!!! crying crying crying Most egy mintátlan zöld van helyette... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:19 pm
sgergely Nekem volt régen egy sötétzöld, Micimacis pizsim ami már már úgy tűnt velem nő de végül mégis sikerült lehagynom... xp HIÁNYZIK!!! crying crying crying Most egy mintátlan zöld van helyette... gonk nekem pont olyanom van csak nem viselem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:24 pm
Zöld-narancs pizsi (micsoda véletlen xd ) egy ari zsiráffal vagy óriás póló valami rövidebb nacival blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:30 pm
Lurzt sgergely Nekem volt régen egy sötétzöld, Micimacis pizsim ami már már úgy tűnt velem nő de végül mégis sikerült lehagynom... xp HIÁNYZIK!!! crying crying crying Most egy mintátlan zöld van helyette... gonk nekem pont olyanom van csak nem viselem xd xd xd xd rofl rofl rofl rofl Nekem adnád? xd xd xd xp xp xp xp rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:33 pm
sgergely Lurzt sgergely Nekem volt régen egy sötétzöld, Micimacis pizsim ami már már úgy tűnt velem nő de végül mégis sikerült lehagynom... xp HIÁNYZIK!!! crying crying crying Most egy mintátlan zöld van helyette... gonk nekem pont olyanom van csak nem viselem xd xd xd xd rofl rofl rofl rofl Nekem adnád? xd xd xd xp xp xp xp rofl persze csak az a baj hogy nem hosszú száru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:47 pm
2053-at írunk... A föld elsivatagosodott... A lékkör 89%-a széndioxid, a túlélők oxigénmaszkban alszanak, fürdenek, kő papír ollóznak... Az óceánok teljesen kiszáradtak a bolygó vízkészletének 99,9%-a a teljes földet beborító felhőben a death's mesenger-ben található amiből már öt éve csepp eső nem hullott mivel a nap folyamatosan 100c° fölött tartja a hőmérsékletét. A túlélés alapfeltétele egy rövid szárú Miccimedvés pizsama...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:53 pm
lol....XD Én is kapok abból a drogból....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 12:55 pm
Narcisz rövidnaci (naaagyon rövid) és ujjatlan vagy az se nyáron, de ameddig csak lehet a nálam ötször szélesebb és hosszabb pizsim a nyerőXD Ami neonzöld...és egérkék vannak rávarva..most veszem csak észre, hgoy minden pizsimen egerek vannak.... confused eek az én kedvenc pizsim is egeres eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 1:04 pm
az én pizsim meg depressziós xd ...de télleg biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 1:11 pm
stranger12 Narcisz rövidnaci (naaagyon rövid) és ujjatlan vagy az se nyáron, de ameddig csak lehet a nálam ötször szélesebb és hosszabb pizsim a nyerőXD Ami neonzöld...és egérkék vannak rávarva..most veszem csak észre, hgoy minden pizsimen egerek vannak.... confused eek az én kedvenc pizsim is egeres eek hehe....az egerek tudnak valamit cool Hm.. a párnám macskás..a takaróm kutyás...mekkora duhajkodások lehetnek itt amikor alszok eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|