|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:55 am
Pytanko: Co najduje się w takich oto torbach:  ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:13 am
Mirabell Pytanko: Co najduje się w takich oto torbach:  ? Jackowe itemki, zawartosc poszczegolnych toreb zalezy od ich nr: 1=SHIRT 2=BOOTS 3=PANTS 4=GLOVES 5=DISGUST 6=JOY 7=CAPE 8=JACKET
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:15 am
Night_Lady złowiłam taką rybke gratulacje, ale rybka byla juz na liscie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 2:30 pm
na gildiach panuje bezprawie... BANy się zepsuły i nie działają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 4:05 am
Omega Sun Mirabell Pytanko: Co najduje się w takich oto torbach:  ? Jackowe itemki, zawartosc poszczegolnych toreb zalezy od ich nr: 1=SHIRT 2=BOOTS 3=PANTS 4=GLOVES 5=DISGUST 6=JOY 7=CAPE 8=JACKET Dzieki Omega biggrin !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 9:38 am
Omega Sun Kukus na gildiach panuje bezprawie... BANy się zepsuły i nie działają... Dzialaja blaugh Ban polega na usuniecu uzytkownika z listy czlonkow. Taki uzytkownik nie moze pisac nowych postow w gildii tylko gdy jest ona zamknieta (tzn. moga do niej wejsc tylko jej czlonkowie zarejestrowani na liscie) blaugh na Yaoi guild nie działa... wcale... mimo, że jest zamknięta... sprawdzaliśmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 2:40 pm
uwaga: jezeli komus z Was nie dodaja sie posty (pojawia sie komunikat, taki jak przy dodawaniu zbyt wielu postow pod rzad) nalezy zglosic to moderatorowi przez PM wraz z linkiem do ostatnio dodanego posta 3nodding [jezeli post jest w obrebie gildii zglaszamy to moderatorowi gildii, jezeli w obrebie calej gai moderatorowi "rozowemu" bedacemu on-line lub w przypadku jego nieobecnosci, moderatorowi "zielonemu" ]
Bledy przy dodawaniu postow sa zwiazane z malym zamieszaniem z datami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 3:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:36 am
Shiroi_Hikari Ja mam takie pytanie... bo bank mi coś szwankuje... Trady moga do mnie przychodzić, ale sama nie mogę żadnego wysyłać! scream Proszę, pomie! najpierw musisz kupic w banku licencje do handlowania za 500g 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:42 am
Omega Sun Shiroi_Hikari Ja mam takie pytanie... bo bank mi coś szwankuje... Trady moga do mnie przychodzić, ale sama nie mogę żadnego wysyłać! scream Proszę, pomie! najpierw musisz kupic w banku licencje do handlowania za 500g 3nodding 3nodding Wielkie dzięki! 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:33 am
Critical Error
Error obtaining game inventory elements
Na pomoc wyskakuje mi cos takiego jak chcem wejsc do inventory gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 13, 2004 12:26 pm
Falcone Critical Error
Error obtaining game inventory elementsNa pomoc wyskakuje mi cos takiego jak chcem wejsc do inventory gonk crying To napewno tymczasowy blad. Nie martw sie. Pewnie wkrotce to naprawia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 6:53 am
Czy Art Arena działa u Was tak, jak powinna? Bo u mnie coś się chrzani...po ocenieniu kilku obrazkow znowu wyskakuje pierwszy i tak w kolko. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 3:14 am
kingus Czy Art Arena działa u Was tak, jak powinna? Bo u mnie coś się chrzani...po ocenieniu kilku obrazkow znowu wyskakuje pierwszy i tak w kolko. sad u mnie jest podobnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|