Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 1:15 am

cio myslicie o Blood Hound??
mi sie tylko po tym pierwszym rozdziale zarobiscie podoba.. ah ta Kaori xd heart
PostPosted: Thu Jan 20, 2005 12:25 am

Hmmm... tak szczerze to nie slyszalem, a w zasadzie slyszalem o tym ale nie widzialem... A co powiecie na Gungrave?? Hehe.. wiem ze ma pare przegiec eek ale mnie sie tam podobalo biggrin

DeadMac

Raticiel

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 6:26 am

Baliaur
cio myslicie o Blood Hound??
mi sie tylko po tym pierwszym rozdziale zarobiscie podoba.. ah ta Kaori xd heart

suuuupcio heart oby tylko nikt takiej głupiej ekranizacji nie zrobił jak to było z AS... xp
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 7:58 am

POMOCY!!!!!
Kiedyś leciało takie anime... dawno, dawno temu, na Polonii1... o takiej dziewczynie ( Maria? Marta? nie pamiętam nawet imienia sweatdrop ) która była w klasztorze, a potem zaczęła pracować chyba jako opiekunka do dzieci jakiegoś bogatego anglika (?) i takie tam perypetie były... proszę, czy ktos zna tytuł tego anime, bo nawet nie wiem co w wyszukiwarce wpisać! )
a wogóle kto pamieta te wszystkie klasyki? chętnie o nich pogadam... 3nodding

Raticiel

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 10:00 am

Raticiel
POMOCY!!!!!
Kiedyś leciało takie anime... dawno, dawno temu, na Polonii1... o takiej dziewczynie ( Maria? Marta? nie pamiętam nawet imienia sweatdrop ) która była w klasztorze, a potem zaczęła pracować chyba jako opiekunka do dzieci jakiegoś bogatego anglika (?) i takie tam perypetie były... proszę, czy ktos zna tytuł tego anime, bo nawet nie wiem co w wyszukiwarce wpisać! )

O.o ... pamietam to !!! whee .. ogladalam 3nodding
ale tytoolu nie kojashe sad
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 2:08 am

Lethiel
Raticiel
POMOCY!!!!!

O.o ... pamietam to !!! whee .. ogladalam 3nodding
ale tytoolu nie kojashe sad

fajnie, że chociaż kojarzysz 3nodding bardzo to lubiłam... i inne starocie też, oczywiście heart

Raticiel

novelin

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 3:05 am

Ma ktos moze na zbycie serie Arashi no Ceres ???

Strasznie się na nia napaliłam ... ^^
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 3:08 am

[ Message temporarily off-line ]

Raticiel

novelin

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 3:14 am

Raticiel
novelin

ja mam ale nie wiem jak może ci to pom󣠪eśli mieszkamy daleko od siebie sweatdrop
poza tym: jest to anime znacznie lepsze od FY, ale... ma także sporo wad ( takich jak kompletny brak głębszych treści xd ) ale i tak bardzo fajna pozycja i polecam gorąco... 3nodding

Haa !!! Mamy XXI wiek smile

Jezeli masz nagrywarke, to jestesmy w domu ^^
PostPosted: Sun Jan 23, 2005 3:19 am

novelin
Raticiel
novelin

ja mam ale nie wiem jak może ci to pom󣠪eśli mieszkamy daleko od siebie sweatdrop
poza tym: jest to anime znacznie lepsze od FY, ale... ma także sporo wad ( takich jak kompletny brak głębszych treści xd ) ale i tak bardzo fajna pozycja i polecam gorąco... 3nodding

hmmm... skombinować by się dało ( taaataaaa... przywieź nagrywarę.... 4laugh ) ale musiałabyś mi przysłać płyty i może masz coś fajnego w zamian? 3nodding ( ale to nie żadna konieczność wink )

Raticiel

novelin

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 3:47 am

Raticiel
novelin
Raticiel
novelin

hmmm... skombinować by się dało ( taaataaaa... przywieź nagrywarę.... 4laugh ) ale musiałabyś mi przysłać płyty i może masz coś fajnego w zamian? 3nodding ( ale to nie żadna konieczność wink )

biggrin (ile plyt to zajmuje ?)

Wiec mam tak :

cala serie Which Hunter Robin
Yami no Matsuei
Wolf's Rain (1-6)
Hellsing (cały)
Ghost in the shell (kinowka)

i pojedyncze odcinki, Kenshina mam jesze jako tako..
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 3:25 am

nox123
Kagenoyami
nox123
herubinek
Moje ulubione anime to:
KKJ- Kamikaze Kaitou Jeanne
One pIece
Evangelion
Love Hina
Onegai Teacher
Shin Shan
... jest ich więcej... ale albo niepamiętam nazwy albo nie są tak ulubione ja te wyżej wymienione...

A manigi... to samo co wyżej wink

shin shan to nie anime to jakas pieprzona podubka scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream

Po pierwsze - "shin chan". Po drugie - to animacja produkcji japonskiej, ktora bezproblemowo zalicza sie do gatunku anime. W polsce zostala mocno ocenzurowana, no i tak puszczana jest pozno wieczorem.

dobra nie chodzi mi oto
czy to z japoni czy z nibylandi

poprostu to syf

altor niechcial sie wysilic
i narysowal jakas qrewska postac

styl rysowania jest gorszy niz niewiem
ciezko mi cos takiego na przyklad dac
jet gorszy od rysunkow dzieci z przeczkola
(nie obejzalem zadnego odcinak moze sie nieznam ale
nigdy nie obejze i nie uznam tego jako anime bo
to syf jakich malo)

syf mowisz ...........moze i jest beznadziejne w kresce............
ja tez myslalem ze to gowno ale raz od niechcenia sobie obejrzalem i musze powiedziec ze dawno tak sie nie usimialem jak na tym jednym odcineczku ktory obejrzalem.....................................

Falcone

Toolek

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 4:03 am

Shin-chan MA byc jakby go przedszkolak narysowal blaugh
To tak jak South Park. Przy tym animacja w Shinie stoi na dosc wysokim poziomie. Humor powala z nog, a poza tym to najlepszy polski dubbing jaki slyszalem blaugh
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 1:47 pm

Novelin, masz cala serie Witch Hunter Robin i ja o tym nic nie wiem? ;P ja ci kiedys zrobie rtg pokoju i zobaczymy co jeszcze masz XD

Gailenquen

novelin

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 5:07 am

Ibris
Novelin, masz cala serie Witch Hunter Robin i ja o tym nic nie wiem? ;P ja ci kiedys zrobie rtg pokoju i zobaczymy co jeszcze masz XD

czy mam to brać jako groźbę ? ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas