|
|
|
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 1:15 am
cio myslicie o Blood Hound?? mi sie tylko po tym pierwszym rozdziale zarobiscie podoba.. ah ta Kaori xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 12:25 am
Hmmm... tak szczerze to nie slyszalem, a w zasadzie slyszalem o tym ale nie widzialem... A co powiecie na Gungrave?? Hehe.. wiem ze ma pare przegiec eek ale mnie sie tam podobalo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:26 am
Baliaur cio myslicie o Blood Hound?? mi sie tylko po tym pierwszym rozdziale zarobiscie podoba.. ah ta Kaori xd heart suuuupcio heart oby tylko nikt takiej głupiej ekranizacji nie zrobił jak to było z AS... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 7:58 am
POMOCY!!!!! Kiedyś leciało takie anime... dawno, dawno temu, na Polonii1... o takiej dziewczynie ( Maria? Marta? nie pamiętam nawet imienia sweatdrop ) która była w klasztorze, a potem zaczęła pracować chyba jako opiekunka do dzieci jakiegoś bogatego anglika (?) i takie tam perypetie były... proszę, czy ktos zna tytuł tego anime, bo nawet nie wiem co w wyszukiwarce wpisać! ) a wogóle kto pamieta te wszystkie klasyki? chętnie o nich pogadam... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 10:00 am
Raticiel POMOCY!!!!!Kiedyś leciało takie anime... dawno, dawno temu, na Polonii1... o takiej dziewczynie ( Maria? Marta? nie pamiętam nawet imienia sweatdrop ) która była w klasztorze, a potem zaczęła pracować chyba jako opiekunka do dzieci jakiegoś bogatego anglika (?) i takie tam perypetie były... proszę, czy ktos zna tytuł tego anime, bo nawet nie wiem co w wyszukiwarce wpisać! ) a wogóle kto pamieta te wszystkie klasyki? chętnie o nich pogadam... 3nodding O.o ... pamietam to !!! whee .. ogladalam 3nodding ale tytoolu nie kojashe sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:08 am
Lethiel Raticiel POMOCY!!!!!Kiedyś leciało takie anime... dawno, dawno temu, na Polonii1... o takiej dziewczynie ( Maria? Marta? nie pamiętam nawet imienia sweatdrop ) która była w klasztorze, a potem zaczęła pracować chyba jako opiekunka do dzieci jakiegoś bogatego anglika (?) i takie tam perypetie były... proszę, czy ktos zna tytuł tego anime, bo nawet nie wiem co w wyszukiwarce wpisać! ) a wogóle kto pamieta te wszystkie klasyki? chętnie o nich pogadam... 3nodding O.o ... pamietam to !!! whee .. ogladalam 3nodding ale tytoolu nie kojashe sad fajnie, że chociaż kojarzysz 3nodding bardzo to lubiłam... i inne starocie też, oczywiście heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:05 am
Ma ktos moze na zbycie serie Arashi no Ceres ???
Strasznie się na nia napaliłam ... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:14 am
Raticiel novelin Ma ktos moze na zbycie serie Arashi no Ceres ??? Strasznie się na nia napaliłam ... ^^ ja mam ale nie wiem jak może ci to pomeśli mieszkamy daleko od siebie sweatdrop poza tym: jest to anime znacznie lepsze od FY, ale... ma także sporo wad ( takich jak kompletny brak głębszych treści xd ) ale i tak bardzo fajna pozycja i polecam gorąco... 3nodding Haa !!! Mamy XXI wiek smile Jezeli masz nagrywarke, to jestesmy w domu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:19 am
novelin Raticiel novelin Ma ktos moze na zbycie serie Arashi no Ceres ??? Strasznie się na nia napaliłam ... ^^ ja mam ale nie wiem jak może ci to pomeśli mieszkamy daleko od siebie sweatdrop poza tym: jest to anime znacznie lepsze od FY, ale... ma także sporo wad ( takich jak kompletny brak głębszych treści xd ) ale i tak bardzo fajna pozycja i polecam gorąco... 3nodding Haa !!! Mamy XXI wiek smile Jezeli masz nagrywarke, to jestesmy w domu ^^ hmmm... skombinować by się dało ( taaataaaa... przywieź nagrywarę.... 4laugh ) ale musiałabyś mi przysłać płyty i może masz coś fajnego w zamian? 3nodding ( ale to nie żadna konieczność wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 3:47 am
Raticiel novelin Raticiel novelin Ma ktos moze na zbycie serie Arashi no Ceres ??? Strasznie się na nia napaliłam ... ^^ ja mam ale nie wiem jak może ci to pomeśli mieszkamy daleko od siebie sweatdrop poza tym: jest to anime znacznie lepsze od FY, ale... ma także sporo wad ( takich jak kompletny brak głębszych treści xd ) ale i tak bardzo fajna pozycja i polecam gorąco... 3nodding Haa !!! Mamy XXI wiek smile Jezeli masz nagrywarke, to jestesmy w domu ^^ hmmm... skombinować by się dało ( taaataaaa... przywieź nagrywarę.... 4laugh ) ale musiałabyś mi przysłać płyty i może masz coś fajnego w zamian? 3nodding ( ale to nie żadna konieczność wink ) biggrin (ile plyt to zajmuje ?) Wiec mam tak : cala serie Which Hunter Robin Yami no Matsuei Wolf's Rain (1-6) Hellsing (cały) Ghost in the shell (kinowka) i pojedyncze odcinki, Kenshina mam jesze jako tako..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:25 am
nox123 Kagenoyami nox123 herubinek Moje ulubione anime to: KKJ- Kamikaze Kaitou Jeanne One pIece Evangelion Love Hina Onegai Teacher Shin Shan ... jest ich więcej... ale albo niepamiętam nazwy albo nie są tak ulubione ja te wyżej wymienione... A manigi... to samo co wyżej wink shin shan to nie anime to jakas pieprzona podubka scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream Po pierwsze - "shin chan". Po drugie - to animacja produkcji japonskiej, ktora bezproblemowo zalicza sie do gatunku anime. W polsce zostala mocno ocenzurowana, no i tak puszczana jest pozno wieczorem. dobra nie chodzi mi oto czy to z japoni czy z nibylandi poprostu to syf altor niechcial sie wysilic i narysowal jakas qrewska postac styl rysowania jest gorszy niz niewiem ciezko mi cos takiego na przyklad dac jet gorszy od rysunkow dzieci z przeczkola (nie obejzalem zadnego odcinak moze sie nieznam ale nigdy nie obejze i nie uznam tego jako anime bo to syf jakich malo) syf mowisz ...........moze i jest beznadziejne w kresce............ ja tez myslalem ze to gowno ale raz od niechcenia sobie obejrzalem i musze powiedziec ze dawno tak sie nie usimialem jak na tym jednym odcineczku ktory obejrzalem.....................................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:03 am
Shin-chan MA byc jakby go przedszkolak narysowal blaugh To tak jak South Park. Przy tym animacja w Shinie stoi na dosc wysokim poziomie. Humor powala z nog, a poza tym to najlepszy polski dubbing jaki slyszalem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 1:47 pm
Novelin, masz cala serie Witch Hunter Robin i ja o tym nic nie wiem? ;P ja ci kiedys zrobie rtg pokoju i zobaczymy co jeszcze masz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 5:07 am
Ibris Novelin, masz cala serie Witch Hunter Robin i ja o tym nic nie wiem? ;P ja ci kiedys zrobie rtg pokoju i zobaczymy co jeszcze masz XD czy mam to brać jako groźbę ? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|