|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:06 am
*otwiera oczy* coooo... ktoooo ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:06 am
Katka1989 [Shinn] *Wychodzi z gildi, wracając z dziwnym metalowym kufrem... ciągnie go do pokoju, albowiem on jest najcięższy* Uff.... stressed *Ten dziwny, tajemniczy kufer zostaje dociągnięty do pokoju* Ehh... razz *wychodzi z pokoju i stajw w głównym salonie* Kooniec ... wreszcie *puf* *mdleje wywracając się na podłoge* *zaczyna biegać w kółko* Zróbcie coś! on zemdlał! Pomocy! policja! pogotowie! Straż pożarna! AAA! Lekarza! Lekarza! eek uspokooj sie whee ....... przynieś szklanke wody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:07 am
[Shinn] *otwiera oczy* coooo... ktoooo ?:patrzy na niego: uh..... wszystko w poshądq ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:08 am
aaaa !! katka woda !! whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:08 am
Lethiel Katka1989 [Shinn] *Wychodzi z gildi, wracając z dziwnym metalowym kufrem... ciągnie go do pokoju, albowiem on jest najcięższy* Uff.... stressed *Ten dziwny, tajemniczy kufer zostaje dociągnięty do pokoju* Ehh... razz *wychodzi z pokoju i stajw w głównym salonie* Kooniec ... wreszcie *puf* *mdleje wywracając się na podłoge* *zaczyna biegać w kółko* Zróbcie coś! on zemdlał! Pomocy! policja! pogotowie! Straż pożarna! AAA! Lekarza! Lekarza! eek uspokooj sie whee ....... przynieś szklanke wody *pstryka palcami, szklanka wody się pojawia, ale zamiast na stoliku wylawa się prosto na Shinna* eek przepraszam sweatdrop to było niechcący redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:09 am
Katka1989 Lethiel Katka1989 [Shinn] *Wychodzi z gildi, wracając z dziwnym metalowym kufrem... ciągnie go do pokoju, albowiem on jest najcięższy* Uff.... stressed *Ten dziwny, tajemniczy kufer zostaje dociągnięty do pokoju* Ehh... razz *wychodzi z pokoju i stajw w głównym salonie* Kooniec ... wreszcie *puf* *mdleje wywracając się na podłoge* *zaczyna biegać w kółko* Zróbcie coś! on zemdlał! Pomocy! policja! pogotowie! Straż pożarna! AAA! Lekarza! Lekarza! eek uspokooj sie whee ....... przynieś szklanke wody *pstryka palcami, szklanka wody się pojawia, ale zamiast na stoliku wylawa się prosto na Shinna* eek przepraszam sweatdrop to było niechcący redface *ani drgnął, z wyjątkiem tego, że ma teraz całe kimono mokre*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:11 am
[Shinn] Katka1989 Lethiel Katka1989 [Shinn] *Wychodzi z gildi, wracając z dziwnym metalowym kufrem... ciągnie go do pokoju, albowiem on jest najcięższy* Uff.... stressed *Ten dziwny, tajemniczy kufer zostaje dociągnięty do pokoju* Ehh... razz *wychodzi z pokoju i stajw w głównym salonie* Kooniec ... wreszcie *puf* *mdleje wywracając się na podłoge* *zaczyna biegać w kółko* Zróbcie coś! on zemdlał! Pomocy! policja! pogotowie! Straż pożarna! AAA! Lekarza! Lekarza! eek uspokooj sie whee ....... przynieś szklanke wody *pstryka palcami, szklanka wody się pojawia, ale zamiast na stoliku wylawa się prosto na Shinna* eek przepraszam sweatdrop to było niechcący redface *ani drgnął, z wyjątkiem tego, że ma teraz całe kimono mokre* uh.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:12 am
*po chwili znów otwiera oczy* Gdzie ja jestem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:12 am
Lethiel [Shinn] Katka1989 Lethiel Katka1989 [Shinn] *Wychodzi z gildi, wracając z dziwnym metalowym kufrem... ciągnie go do pokoju, albowiem on jest najcięższy* Uff.... stressed *Ten dziwny, tajemniczy kufer zostaje dociągnięty do pokoju* Ehh... razz *wychodzi z pokoju i stajw w głównym salonie* Kooniec ... wreszcie *puf* *mdleje wywracając się na podłoge* *zaczyna biegać w kółko* Zróbcie coś! on zemdlał! Pomocy! policja! pogotowie! Straż pożarna! AAA! Lekarza! Lekarza! eek uspokooj sie whee ....... przynieś szklanke wody *pstryka palcami, szklanka wody się pojawia, ale zamiast na stoliku wylawa się prosto na Shinna* eek przepraszam sweatdrop to było niechcący redface *ani drgnął, z wyjątkiem tego, że ma teraz całe kimono mokre* uh.... sweatdrop dziwne..... powinien sie obudzić po czymś takim whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:13 am
[Shinn] *po chwili znów otwiera oczy* Gdzie ja jestem ?jesteś w gildii 3nodding ..... spokojnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:14 am
[Shinn] *po chwili znów otwiera oczy* Gdzie ja jestem ?żyjesz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:15 am
Lethiel jesteś w gildii 3nodding ..... spokojnie Aaa... już pamiętam. A dlaczego mam kimono całe mokre ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:16 am
[Shinn] Lethiel jesteś w gildii 3nodding ..... spokojnie Aaa... już pamiętam. A dlaczego mam kimono całe mokre ?eee... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:17 am
[Shinn] Lethiel jesteś w gildii 3nodding ..... spokojnie Aaa... już pamiętam. A dlaczego mam kimono całe mokre ?to.. uh :patshy na katke.. wink .....: wydaje ci sie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|