|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 10:06 am
mam nowego procka ... athlon 6000+ ( 3ghz x2 ) i do tego jeszcze jedną kość ramu , co daje już 3 gb ;] Za chwile skończe renderować kolejną grafikę i wrzucę ją na moj profil DA ( naviretlav.deviantart.com ) no i za pare dni dostane nową wypalarę dvd prawie za darmo ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 10:19 am
Valter mam nowego procka ... athlon 6000+ ( 3ghz x2 ) i do tego jeszcze jedną kość ramu , co daje już 3 gb ;] Za chwile skończe renderować kolejną grafikę i wrzucę ją na moj profil DA ( naviretlav.deviantart.com ) no i za pare dni dostane nową wypalarę dvd prawie za darmo ;] czy ty wszedzie musisz promowac swoje konto ty deviancie? xp a ja sie pochwale ze zdobylem viewtiful joe ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 11:14 am
Valter mam nowego procka ... athlon 6000+ ( 3ghz x2 ) i do tego jeszcze jedną kość ramu , co daje już 3 gb ;] Za chwile skończe renderować kolejną grafikę i wrzucę ją na moj profil DA ( naviretlav.deviantart.com ) no i za pare dni dostane nową wypalarę dvd prawie za darmo ;] A ja sobie kupuje dwie kości ram po 1gb. Czyli bede miał 2gb. I nową nagrywarkę DVD. Niestety procek pozostaje stary. 3GHz intela xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 1:53 am
JA CHCĘ NOWE KOLEKTIBLY!!!!!!!!!!!! domokun heart
jejku, jak na nie patrzę to dostaję Ś L I N O T O K U !!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|

harab serapel
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 2:02 am
pani psychol JA CHCĘ NOWE KOLEKTIBLY!!!!!!!!!!!! domokun heart
jejku, jak na nie patrzę to dostaję Ś L I N O T O K U !!!!!!!!
tylko tyle mi zostalo, reszte sprzedalem albo uzywam smile reflektujesz? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 2:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 12:18 pm
Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości"....
choć nie wiem czy to taki powód do chwały.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 3:30 am
ZebraDeath Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości".... choć nie wiem czy to taki powód do chwały. serio ? dokładnie w którym miejscu i jako kto ? I kiedy go puszczą ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:22 am
Valter ZebraDeath Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości".... choć nie wiem czy to taki powód do chwały. serio ? dokładnie w którym miejscu i jako kto ? I kiedy go puszczą ? Serio. jako przechodzień - czarny płaszczyk, zielona chusta, jeansy i kozaki na obcasach (+warkoczyki i opaska na głowie). puszczą go za miesiąc, teraz leci chyba 628 odcinek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:38 am
ZebraDeath Valter ZebraDeath Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości".... choć nie wiem czy to taki powód do chwały. serio ? dokładnie w którym miejscu i jako kto ? I kiedy go puszczą ? Serio. jako przechodzień - czarny płaszczyk, zielona chusta, jeansy i kozaki na obcasach (+warkoczyki i opaska na głowie). puszczą go za miesiąc, teraz leci chyba 628 odcinek... ... zielona chusta? eek tak jak babcie na wsi? xp oni tak cie ubrali czy to standard u ciebie? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:41 am
ZebraDeath Valter ZebraDeath Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości".... choć nie wiem czy to taki powód do chwały. serio ? dokładnie w którym miejscu i jako kto ? I kiedy go puszczą ? Serio. jako przechodzień - czarny płaszczyk, zielona chusta, jeansy i kozaki na obcasach (+warkoczyki i opaska na głowie). puszczą go za miesiąc, teraz leci chyba 628 odcinek... a mówisz chociaż coś? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 7:23 am
harab serapel ZebraDeath Valter ZebraDeath Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości".... choć nie wiem czy to taki powód do chwały. serio ? dokładnie w którym miejscu i jako kto ? I kiedy go puszczą ? Serio. jako przechodzień - czarny płaszczyk, zielona chusta, jeansy i kozaki na obcasach (+warkoczyki i opaska na głowie). puszczą go za miesiąc, teraz leci chyba 628 odcinek... ... zielona chusta? eek tak jak babcie na wsi? xp oni tak cie ubrali czy to standard u ciebie? rofl czytac nie umisz? chusta taka a'la arafatkowa, na szyi. nic nie mówię. ale dzwonili do mnie, że potrzebują laski z moim designem do clipu reagge (Natural Dred Killaz)............ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 7:25 am
ZebraDeath harab serapel ZebraDeath Valter ZebraDeath Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości".... choć nie wiem czy to taki powód do chwały. serio ? dokładnie w którym miejscu i jako kto ? I kiedy go puszczą ? Serio. jako przechodzień - czarny płaszczyk, zielona chusta, jeansy i kozaki na obcasach (+warkoczyki i opaska na głowie). puszczą go za miesiąc, teraz leci chyba 628 odcinek... ... zielona chusta? eek tak jak babcie na wsi? xp oni tak cie ubrali czy to standard u ciebie? rofl czytac nie umisz? chusta taka a'la arafatkowa, na szyi. nic nie mówię. ale dzwonili do mnie, że potrzebują laski z moim designem do clipu reagge (Natural Dred Killaz)............ gonk kiedyś będziesz sławna, zobaczysz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:06 am
pani psychol ZebraDeath harab serapel ZebraDeath Valter ZebraDeath Bedę w 676 odcinku "Pierwszej miłości".... choć nie wiem czy to taki powód do chwały. serio ? dokładnie w którym miejscu i jako kto ? I kiedy go puszczą ? Serio. jako przechodzień - czarny płaszczyk, zielona chusta, jeansy i kozaki na obcasach (+warkoczyki i opaska na głowie). puszczą go za miesiąc, teraz leci chyba 628 odcinek... ... zielona chusta? eek tak jak babcie na wsi? xp oni tak cie ubrali czy to standard u ciebie? rofl czytac nie umisz? chusta taka a'la arafatkowa, na szyi. nic nie mówię. ale dzwonili do mnie, że potrzebują laski z moim designem do clipu reagge (Natural Dred Killaz)............ gonk kiedyś będziesz sławna, zobaczysz! jak patrze na polski "szoł-biznez" to jakoś mnie to nie pociąga blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 8:14 am
zebra... no co ty. weźmy sobie taką DODĘ. naprawdę, porządna dziatwa. a ja się pochwalę takim linkiem: [link]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|