|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:18 am
Ogladnelam se ostatnio >Medalion< z Chackie Chanem (sorka jak zle napisalam nazwisko, ostatnio wszystkie mi siem myla xd ) i musze przyznac, ze dawno sie tak nie usmialam 3nodding Nalepsza scena byla w kostnicy: "[patrza na trupa, Chan zaglada pod przescieradlo] - To jednak ja! - Skad wiesz? - Myslisz, ze nie umiem poznac wlasnego wacka?!" Sloodkie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 7:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 10:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 10:37 am
Vykk Christoff_Gangrell Wczoraj oglądnołem film "eXistenZ" eek po prostu ja pierdykam... total odlot i zchiza... nie wiem co powiedzieć.. w sumie cokolwiekm powiem zepsuje zabawe.. po, prostu trzeba obejrzeć tylko osstzregam... ten film naprawde jest schizowy... malo powiedzianew..to jest naprawde zaje-f*ckin-*isty filmik xd ogladalem 3 razy i nadal chwiulami mam malo...a co jesli to wszystko to tylko gra?? xp Hehe widze ze nie ja jeden... smile ten film ma naprawde totalnie odjechany klimat... ja ze swej strony szcerze polecam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 2:11 pm
wiecie co...wlasnie ogladam the grudge'a 2 japonskiego i ogolnie rzecz biorac film jest nienajgorszy tylko najbardziej dobija mnie jedno...kiedy jest moment kulminacyjny zywota danego osobnika wtedy jego historia sie urywa a zaczyna nastepna..."spojrz czego chce,co moge zrobic by ujrzec cie chce pokazywac bol!!!"ups to nie ten topic spiewanie powinienem zostrawic dla siebie..ale akurat tak ladnie mi sie kojarzy to z tym filmem biggrin a tu zapodaje link dla ciekawskich Bare Assed...a piosenka nazywa sie jutro moze nie nadejsc....polecam rowniez "chupacarbra"[nie mylic z pytonem blaugh ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:53 am
a teraz post dal wszystkich wampiromaniakow,wampirow,ghulow i innych...lubiacy chociazby proze Anny Rice...oraz gitarowe brzmienie w odawrznym wydaniu dzisiaj w piatek o godzinie 22.20 na TVNie odbdzie sie koncert wapmira Lestata w Dolinie Śmierci pt"Krolowa potepionych"na ktory goraco zapraszam ...goscie specjalni:pogromcy wampirow,Akasha i inne wampiry oraz bedacy tam niewiadomo po co...ludzie[w postaci zakaski]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:59 am
oooo! jeszcze nie widzialam. dzieki za cynk! wink BTW:: TV ogladam bardzo rzadko ale przedwczoraj zrobilam wyjatek i obejrzalam Gliniarza z Beverly Hills (bylo nie bylo, swego rodzaju "klasyka"...) Zabojcze. "Hej, Axel, chcesz papierosa?" XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 6:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:07 am
Polecam strasznie Constantine :] swietny film razz .Nie bede o nim pisac bo wam zabawe zepsuje sami sie wybierzcie albo sciagnijcie na kompa :] miłego oglądania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:30 am
YumiTao Polecam strasznie Constantine :] swietny film razz .Nie bede o nim pisac bo wam zabawe zepsuje sami sie wybierzcie albo sciagnijcie na kompa :] miłego oglądania xd wybieram sie na 100%!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:09 am
Jakie filmy najbardziej wam się podobają i z checiom obejrzeliście byście jeszcze raz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|