|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 12:30 pm
ZebraDeath ja chcem arlunę crying crying crying eee tam, nie umywa się do inari's beads. evil A w ogóle to jeszcze strasznie fajna jest ta enchanted book. O!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 3:50 pm
ZebraDeath bedzie czerwony kapturek i super heroes. założę sie. osz kurde. dobra jestes eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 11:33 pm
Kyoko Suomi ZebraDeath bedzie czerwony kapturek i super heroes. założę sie. osz kurde. dobra jestes eek mwahahahahaha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 2:17 am
Daedhel ZebraDeath ja chcem arlunę crying crying crying eee tam, nie umywa się do inari's beads. evil A w ogóle to jeszcze strasznie fajna jest ta enchanted book. O! a ja wszytsko maaam. taka niesprawiedliwość na świecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 09, 2008 9:29 am
ZebraDeath Kyoko Suomi ZebraDeath bedzie czerwony kapturek i super heroes. założę sie. osz kurde. dobra jestes eek mwahahahahaha twisted Zebra pewnie dorabia jako wrozka Inga po godzinach;] BTW mialam Booka, ale jakis taki niewydarzony do noszenia, to zem go sprzedala! I zakupilam keplh i jestem zadowolona ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 10, 2008 8:21 am
Kiepskie mc. Najlepszy topór z czerwonego kapturka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 10, 2008 8:59 am
Tak, kapturek rzeczywiście fajny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 4:00 am
Jestem ciekawa co zamierzają zrobić ze świętego gówna ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 4:15 am
Lopatka Jestem ciekawa co zamierzają zrobić ze świętego gówna ;p och, na pewno cos fajnego mad d. ale mi się podoba dodanie do Coocoona nowych pozycji. a do tego jest coraz droższy w kasz szopie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 30, 2008 5:43 am
oh oh, jaki Gimpi sie robi slodziutki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 02, 2008 2:51 pm
ja tez mam i sie nie chwale razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 3:14 pm
pierwsze generacje surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 3:44 am
e tam. ja mam gimpi 2nd gen, ale dandera mam 1st.. ale zdrozal po ewolucji dander biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 8:36 am
a już wiadomo, co będzie z "Captain's Ara Nestegg"
Opis: When lost on the lonely high seas, the dread Captain Ara could always count on one of these for company and conversation.
Ara - rodzaj papugi A do tego Kapitanowie zazwyczaj mają papużki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|