Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kuchnia Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon May 02, 2005 12:55 pm

Addik
alexvandom
Airenne
ales dowcipny razz a ja bym wolala zrobic sama, bo dobrze gotuje i pieke razz *powialo skromnoscia*

takie ze sklepu sa czesto zle i niedobre... poszukam to moze cosik ciekawego wynajde

no i tak minely dwa dni a ciasta ni widu ni slychu ... blaugh

pewnie jush ktos zjadl ...
crying crying crying crying xp
PostPosted: Mon May 02, 2005 2:05 pm

bardzo bym prosila nie smiecic w tym topiku (oraz pozostalych tematycznych) blaugh Wymieniamy sie tu przepisami albo o nich rozmawiamy i prosilabym o ograniczenie: placzu, wymieniania "przydomkow" i dzieleniu sie swoimi dolegliwosciami-od tego jest HP xp

Omega Sun
Captain

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon May 02, 2005 11:02 pm

Dobrze....
Juz nie bedziemy .............

Wiec....
Ostatnio jadlam takie pyszne zapiekanki, tyle, że roznica byla taka, ze kolezanka dodala do nich czosnku lub masla czosnkowego.
Fakt, ze potem zulam gume do konca dnia, ale polecam bo sa pyszne 3nodding
PostPosted: Wed May 04, 2005 5:09 am

alexvandom
Dobrze....

Wiec....
Ostatnio jadlam takie pyszne zapiekanki, tyle, że roznica byla taka, ze kolezanka dodala do nich czosnku lub masla czosnkowego.

Z czosnkiem??? eek Hmm... brzmi ciekawie... Ile zulas gume?

natrim

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed May 04, 2005 6:10 am

natrim
alexvandom
Dobrze....

Wiec....

Z czosnkiem??? eek Hmm... brzmi ciekawie... Ile zulas gume?

Nie byla az tak zle smile
I serio sa smaczne.
Zamiast sie dziwic spruboj !
PostPosted: Wed May 04, 2005 7:09 am

Ja dzis odkrylem ze takie bulki robione na parze swietnie smakuja z miodem (: a to dzieki mojemu wrodzonemu talentowi do niezauwazania powidel lezacych tuz pod moim nosem xd xp

Ryhol

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed May 04, 2005 7:56 am

Ryhol
Ja dzis odkrylem ze takie bulki robione na parze swietnie smakuja z miodem (: a to dzieki mojemu wrodzonemu talentowi do niezauwazania powidel lezacych tuz pod moim nosem xd xp

jak to "bulki na parze "???
PostPosted: Wed May 04, 2005 8:05 am

hmmmmm jak by ci to wytlumaczyc... no wiec to sa takie jak by bulki przypominaja troche taka wielka kluche (: i robi sie to na parze czestow w srodku jest np czekolada lub jakies powiadla ja akurat mialem puste (samo ciasto). Mozna to jesc z maslem lub jak ja z miodem.

Ryhol

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed May 04, 2005 8:12 am

Ryhol
hmmmmm jak by ci to wytlumaczyc... no wiec to sa takie jak by bulki przypominaja troche taka wielka kluche (: i robi sie to na parze czestow w srodku jest np czekolada lub jakies powiadla ja akurat mialem puste (samo ciasto). Mozna to jesc z maslem lub jak ja z miodem.

chyba wiem o co chodzi...
PostPosted: Wed May 04, 2005 8:13 am

Ryhol
to za kluski na parze. KLUSKI inaczej PAROWNIKI xp

Prinee

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed May 04, 2005 8:15 am

Illune
Ryhol

mialy byc bulki, a nie kluchy....
PostPosted: Wed May 04, 2005 8:18 am

Illune
Ryhol

az polecialem do lodowki sprawdzic nazwe tego specyfiku i brzmi ona "Pampuchy" sweet (:

Ryhol

Prinee

PostPosted: Wed May 04, 2005 8:18 am

alexvandom
Illune
Ryhol

to jest to samo xp tylko czlowieczkowi sie nazwa pomylila.
PostPosted: Wed May 04, 2005 8:20 am

Illune
alexvandom
Illune
Ryhol

to jest to samo xp tylko czlowieczkowi sie nazwa pomylila.

Nic mi sie nie pomylilo tylko to wyglada jak bulka albo przerosnieta klucha blaugh

Ryhol

deahme

PostPosted: Thu May 05, 2005 5:44 am

A właściwie to się nazywa w ogóle Kluski na parze! wink
Czy ma ktoś może przepis na zupkę piwną?
A ja się pochwale, że wczoraj robiłam czekoladę z rodzynkami. I wyszła całkiem niezła smile Tylko, że ja się chyba odchudzać miałam... blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces