|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:55 pm
Addik alexvandom Airenne ales dowcipny razz a ja bym wolala zrobic sama, bo dobrze gotuje i pieke razz *powialo skromnoscia* takie ze sklepu sa czesto zle i niedobre... poszukam to moze cosik ciekawego wynajde no i tak minely dwa dni a ciasta ni widu ni slychu ... blaugh pewnie jush ktos zjadl ... crying crying crying crying xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:05 pm
bardzo bym prosila nie smiecic w tym topiku (oraz pozostalych tematycznych) blaugh Wymieniamy sie tu przepisami albo o nich rozmawiamy i prosilabym o ograniczenie: placzu, wymieniania "przydomkow" i dzieleniu sie swoimi dolegliwosciami-od tego jest HP xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:02 pm
Dobrze.... Juz nie bedziemy .............
Wiec.... Ostatnio jadlam takie pyszne zapiekanki, tyle, że roznica byla taka, ze kolezanka dodala do nich czosnku lub masla czosnkowego. Fakt, ze potem zulam gume do konca dnia, ale polecam bo sa pyszne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:09 am
alexvandom Dobrze.... Juz nie bedziemy ............. Wiec.... Ostatnio jadlam takie pyszne zapiekanki, tyle, że roznica byla taka, ze kolezanka dodala do nich czosnku lub masla czosnkowego. Fakt, ze potem zulam gume do konca dnia, ale polecam bo sa pyszne 3nodding Z czosnkiem??? eek Hmm... brzmi ciekawie... Ile zulas gume?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:10 am
natrim alexvandom Dobrze.... Juz nie bedziemy ............. Wiec.... Ostatnio jadlam takie pyszne zapiekanki, tyle, że roznica byla taka, ze kolezanka dodala do nich czosnku lub masla czosnkowego. Fakt, ze potem zulam gume do konca dnia, ale polecam bo sa pyszne 3nodding Z czosnkiem??? eek Hmm... brzmi ciekawie... Ile zulas gume? Nie byla az tak zle smile I serio sa smaczne. Zamiast sie dziwic spruboj !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:09 am
Ja dzis odkrylem ze takie bulki robione na parze swietnie smakuja z miodem (: a to dzieki mojemu wrodzonemu talentowi do niezauwazania powidel lezacych tuz pod moim nosem xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:56 am
Ryhol Ja dzis odkrylem ze takie bulki robione na parze swietnie smakuja z miodem (: a to dzieki mojemu wrodzonemu talentowi do niezauwazania powidel lezacych tuz pod moim nosem xd xp jak to "bulki na parze "???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:05 am
hmmmmm jak by ci to wytlumaczyc... no wiec to sa takie jak by bulki przypominaja troche taka wielka kluche (: i robi sie to na parze czestow w srodku jest np czekolada lub jakies powiadla ja akurat mialem puste (samo ciasto). Mozna to jesc z maslem lub jak ja z miodem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:12 am
Ryhol hmmmmm jak by ci to wytlumaczyc... no wiec to sa takie jak by bulki przypominaja troche taka wielka kluche (: i robi sie to na parze czestow w srodku jest np czekolada lub jakies powiadla ja akurat mialem puste (samo ciasto). Mozna to jesc z maslem lub jak ja z miodem. chyba wiem o co chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:13 am
Ryhol hmmmmm jak by ci to wytlumaczyc... no wiec to sa takie jak by bulki przypominaja troche taka wielka kluche (: i robi sie to na parze czestow w srodku jest np czekolada lub jakies powiadla ja akurat mialem puste (samo ciasto). Mozna to jesc z maslem lub jak ja z miodem. to za kluski na parze. KLUSKI inaczej PAROWNIKI xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:15 am
Illune Ryhol hmmmmm jak by ci to wytlumaczyc... no wiec to sa takie jak by bulki przypominaja troche taka wielka kluche (: i robi sie to na parze czestow w srodku jest np czekolada lub jakies powiadla ja akurat mialem puste (samo ciasto). Mozna to jesc z maslem lub jak ja z miodem. to za kluski na parze. KLUSKI inaczej PAROWNIKI xp mialy byc bulki, a nie kluchy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:18 am
Illune Ryhol hmmmmm jak by ci to wytlumaczyc... no wiec to sa takie jak by bulki przypominaja troche taka wielka kluche (: i robi sie to na parze czestow w srodku jest np czekolada lub jakies powiadla ja akurat mialem puste (samo ciasto). Mozna to jesc z maslem lub jak ja z miodem. to za kluski na parze. KLUSKI inaczej PAROWNIKI xp az polecialem do lodowki sprawdzic nazwe tego specyfiku i brzmi ona "Pampuchy" sweet (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:18 am
alexvandom Illune Ryhol hmmmmm jak by ci to wytlumaczyc... no wiec to sa takie jak by bulki przypominaja troche taka wielka kluche (: i robi sie to na parze czestow w srodku jest np czekolada lub jakies powiadla ja akurat mialem puste (samo ciasto). Mozna to jesc z maslem lub jak ja z miodem. to za kluski na parze. KLUSKI inaczej PAROWNIKI xp mialy byc bulki, a nie kluchy.... to jest to samo xp tylko czlowieczkowi sie nazwa pomylila.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:20 am
Illune alexvandom Illune Ryhol hmmmmm jak by ci to wytlumaczyc... no wiec to sa takie jak by bulki przypominaja troche taka wielka kluche (: i robi sie to na parze czestow w srodku jest np czekolada lub jakies powiadla ja akurat mialem puste (samo ciasto). Mozna to jesc z maslem lub jak ja z miodem. to za kluski na parze. KLUSKI inaczej PAROWNIKI xp mialy byc bulki, a nie kluchy.... to jest to samo xp tylko czlowieczkowi sie nazwa pomylila. Nic mi sie nie pomylilo tylko to wyglada jak bulka albo przerosnieta klucha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:44 am
A właściwie to się nazywa w ogóle Kluski na parze! wink Czy ma ktoś może przepis na zupkę piwną? A ja się pochwale, że wczoraj robiłam czekoladę z rodzynkami. I wyszła całkiem niezła smile Tylko, że ja się chyba odchudzać miałam... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|