|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 7:00 am
Közgáz? Vúúúúú o.O Anyum engem is olyanba akart iratni... de nem hagytam magam... helyette szívok angol-informatikán gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 7:02 am
Szia! Nyugodtan írd le, akár életed történetét, örömmel hallgatjuk! blaugh Malreni vagyok az egyik moderátor. 31 hónapja Gaiázom. Nyugodtan hozz létre új topicot, társalogj, szállj be a futó játékokba! Érezd otthon magad!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 7:49 am
Juj köszönöm szépen Malreni whee smile
Amúgy nem rossz a közgazdaságtan, szeretem nagyon (Gladkathie-nek szól elsősorban wink ), és majd egyszer a Corvinuson szeretnék továbbtanulni 3nodding (Pfff... hol van az még... confused )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 9:04 am
Hihi, egyik barátnőm tavaly végzett smile Én meg épp most töltöttem ki a jelentkezési lapom. Első helyen Corvinus xd Nem rossz, nem rossz, de ha egyszer engem nem izgatott annyira, minek akarta anyum erőltetni :S Najó persze, Corvinuson nem közgáz XD politológia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 12:04 pm
Gladkathie Hihi, egyik barátnőm tavaly végzett smile Én meg épp most töltöttem ki a jelentkezési lapom. Első helyen Corvinus xd Nem rossz, nem rossz, de ha egyszer engem nem izgatott annyira, minek akarta anyum erőltetni :S Najó persze, Corvinuson nem közgáz XD politológia biggrin De jó annak a barátnődnek 3nodding Nekem egy álmom válna valóra, ha addig okosodnék, hogy oda bekerüljek! redface Politológiáról eddig egy véleményt hallottam - egy ELTÉn (csak ilyen hülyén tudtam leírni sweatdrop ) tanuló ismerősöm szerint unalmas. Mondjuk neki nem is ez a fő érdeklődési köre, hanem az újságírás. Szubjektív véleményem pedig még nem alakult ki erről a szakról smile Személy szerint szurkolok, hogy bejuss smile Anyud meg biztos jót akart neked anno azzal, hogy erőltette - manapság nagyon jól megy a közgazdászoknak, jó kis szakma. Nekem ez saját választás volt, ez vonzott a legjobban - kapok egy OKJ-s szakmát majd (marketing ügyintéző) az érettségi mellé, ráadásul gépírni is megtanítottak 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 12:49 pm
Eltére én is mennék, de a jegyeimmel sztem oda sem vennének fel, nemhogy a corvinusra... sweatdrop Ilyenkor jön rá az ember, hogy tanulni kellett volna... sweatdrop Én is közgázon vagyok, de nekem nem lesz okj-s vizsgám, pedig ígértek. Erről ennyit. Gépírás legalább megy, és szerzek vele egy ügyviteli szakmaszerűséget. Szüleim meg jó fejek, mert kertészetire nem engednek és az álom-szakomat is csak úgy engedték meg, hogy bejelöljem elsőnek, hogy tudják, hogy annyi az esélye, hogy felvesznek, mint hogy még életemben szentté avatnak... Ettől kezdve már valahogy nem tudok olyan nagyon nagy örömmel beleugorni ÚJRA az egészbe, hogy aztán olyan szakokat választhassak ki ami nekik megfelel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 12:50 pm
smile Hmmm angelscrime, csak nem új ruci van rajtad? Mintha délután nem ez lett volna rajtad.. vagy tévedek? smile Minden esetre csini ^^ Tudom, h jót akart, de hát a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve... -.-' Igazából politikai tolmács szeretnék lenni egy szép napon a távoli ködös jövőben.. egyenlőre majd csak próbálgatom a szárnyam, hogy egyáltalán magyarul megértsem, miről fogna körülöttem hablatyolni XD Van diákújságírói igazolványom smile ))) Ja és ELTE poli a második helyen van XD Különben akkor csak ez érdekel? Jó dolog, ha tudod, mit akarsz kezdeni magaddal smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 11:15 pm
Úgy látszik, mindenbe beletrafáltam: Corvinus, ELTE, újságírás xd Nekem ez a szülő-dilemma nagyon furcsa, ugyanis nekem soha nem szóltak bele a pályaválasztásba. Mondtam nekik még anno 8.-ban is, hogy közgáz suliba szeretnék menni, és egy árva szót nem szóltak. Ez tuti egyetemen is így lesz - szerintem már az érettséginek is örülni fognak biggrin Molylepke, szegedi továbbtanulásban nem gondolkodsz esetleg? Állítólag ott is jó sulik vannak, a közgáz szaktanárom már első évben azt ajánlotta, hogy arrafelé nézelődjek. Gladkathie: (köszi 4laugh ) de igen, new design biggrin A régit már untam, így vettem egy olcsó összeállítást whee Igazából nem nagyon tükrözi az ízlésemet, de nem volt kedvem sokat válogatni biggrin Ez a politikai tolmács nagyon kemény surprised Politikához nem értek, régebben figyelemmel követtem az eseményeket, de mára elegem lett belőle, csak felidegesítem magam rajta. De ez a tolmács része nagyon tetszik. Milyen nyelveket kellene tanulnod hozzá? Engem igazából a közgázon kívül még érdekelne a számítógépes grafikus szakma, valamint a fotográfia, de ezt úgy tervezem, hogy majd közben tanulgatom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 4:00 am
Haha... Én, nyolcadik végén nem tudtam mit szeretnék csinálni. Így mentem a Koloba, elektrózni. Illetve, azt mondták, hogy az informatik lesz. Magyarul, átkúrtak. Leérettségiztem, még mindig nem tudtam hová menjek... Így maradtam Technikusin... Most azon töröm a fejem, hogy ha vége az évnek, mit csináljak... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 8:28 am
angelscrime, szeged az marha jó, csak 1. én nem akarok közgázon továbbtanulni (szüleim szeretnék, ha ilyen szakon tanulnék tovább) 2. szüleim NEM ENGEDIK, hogy vidéken tanuljak. Merhogy az messze van, és így is alig tudom majd kifizetni a tandíjat.... Tudom, hogy valamilyen szinten jót akarnak, de az ilyen húzásokkal mint pölö, hogy nem engednek a SZIE-be kertészmérnökire, merhogy az nem nekem való, meg hogy Gödöllőn van, hát ettől kedvem lenne öngyilkos lenni a tervezett idő előtt.... És most szüleim azt akarják, hogy a BGF-en tanuljak tovább, merhogy az jó is, meg hogy az a közgázhoz közelebb van mint a kertészet, meg az itt van szemben és akkor nem kell messzire mennem.... Beszarás, már elnézést.... Próbálnak segíteni, de ezzel csak a falra mászok, főleg, hogy lelki terrorban is tartanak. Merhogy nálunk nem az van, hogy nyíltan megmondják, hogy nem, vagy hogy agyonvernek, neeeeeeem nálunk az van, hogy "Andi, drágám annyira jó lenne, ha nem Gödöllőre mennél tanulni, UGYE nem vidékre mész tanulni? Bezzeg mások vidékről jönnek pestre, te meg nem vagy képes választani a sok jó budapesti iskolából....blablabla" Apán látszik, hogy most ébredt fel benne a rég elszunnyadt apai ösztön, és védenie kell az ő egyetlen pici lányát, Anya meg szimplán pánikbeteg ilyen témákban, de akkor is... váhhh A diploma lassan már úgysem számít (bár így, hogy fizetős lett, inkább fog számítani, de most...). Ha jó munkát akarok, akkor vagy protekció kell vagy pedig be kell vetnem szegényes női bájaimat. És most még finoman és nőiesen fejeztem ki magam... Annak mi értelme, hogy olyan szakra menjek el tanulni, ami nem érdekel, és utána meg robotoljak és minden reggel úgy induljak munkába, hogy a fenébe már megint munka, ahelyett, hogy de jó megint új napra ébredtünk... (bár, ha 8 előtt kell kelnem akkor ez alapból ki van zárva, de akkor is). Na MOST hagyom abba, különben teljes élettörténetet kaptok, ráadásul belevonnám a politikát, a vallást meg úgy mindent....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 9:22 am
Azt szeressük... legalábbis én...
*White Stripes-t hallgat*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 11:23 am
Üdvözlök minden újjoncot, Ati vagyok, moderátor. Nameg persze elég inaktív mostanában. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 11:42 am
én is mondtam anyunak,hogy Szegedre szeretnék menni,vagy Pécsre,de leginkább Szegedre,mert arról még nem hallottam rosszat,mindenki csak jót mondd,meg egyébként is érdekelt... és még ugye azért van időm,de anyu már azon gondolkodott,hogy hogyan oldjuk meg,meg ilyenek biggrin
Ja és a BGF-re elég nehéz bejutni... legalábbis olasz tanár szerint,aki oda is járt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 11:44 am
Lombozz már le még egy kicsit, annyira jólesik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 12:15 pm
Hello mindenki! 18 éve és pár honapja Alizként boldogitom a világot. Budapest közigazgatási határától egy utcára élek, a belsö felén, a XVI. kerületben....amit egy éve le akarnak csatolni Peströl xd látom nagyban folyik a hovatovább téma, ugyhogy elárulom énis, hogy nem nagyon tudom, mit fogok ráirni arra a lapra két hét mulva. Esélyes az egri EKF info-könyvtáros és anglisztika szaka, és Pesten valahol ugyanez a kettö. A vészhelyzet szak a turizmus-vendéglátás. Egyébként szeretek beszélni (azthiszem ez látszik sweatdrop ), meg mindent ami a profilomon fel van sorolva. 2006 oktober ota vagyok Gaia-n, de ugy igazán csak tavaly okt. óta vagyok aktiv. Annyit még, h tök jo a guild, és hajrá magyarok!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|