|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:08 am
bibortetu Első kérdésre a válasz: nem Második kérdésre a válasz: nem (Mivel nem vagyok moderátor ezért nem tudom megítélni pro és kontra a dolgot. sweatdrop ) Többitek is reagálhatnának, már valamit. Köszönöm. Kábé te vagy az egyetlen, aki értékeli a munkámat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 28, 2008 4:22 am
Szó sincs arról, hogy nem értékelem, egyszerűen csak szar napjaim voltak a nyelvvizsgám miatt és nem volt kedvem fórumot olvasni... cry 1. kérdés: Engem nem igazán érdekelne. sweatdrop 2. kérdés: Ez viszont jó ötlet, támogatnám. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 06, 2008 7:40 am
Ez így érthető, a nyelvvizsga fontos. Én nyáron kettőt is megpróbálok letenni, ha időm és pénzem engedi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 07, 2008 11:16 am
Én értékelem a munkád heart Az első kérdésre: hát nem is tudom.. engem igazából nem érdekelnek az ilyenek, de ettől még lehet (Játék alfórumba javaslom) Második kérdésre: gyakorlatba átültetve 3nodding A sablon szöveget azért átküldhetnéd, hogy nekem is meglegyen (meg Akittának is).
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 3:27 am
softwarekiller Én értékelem a munkád heart Az első kérdésre: hát nem is tudom.. engem igazából nem érdekelnek az ilyenek, de ettől még lehet (Játék alfórumba javaslom) Második kérdésre: gyakorlatba átültetve 3nodding A sablon szöveget azért átküldhetnéd, hogy nekem is meglegyen (meg Akittának is). Rendben. Amint megtalálom, hogy hová és milyen címen mentettem el, átküldöm PMben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 3:32 am
Javaslom, egy szégyenfal megalkotását, itt a főfórumban. Ide azok kerülnének, akik a sorozatos figyelmeztetések ellenére áldozatául esnek adathalász linkeknek.
Mikor, valaki rákattint egy linkre, ami kivisz Gaiáról, egy kis piros-fehér figyelmeztető oldalt lát először, ami szó szerint azt mondja, hogy NE jelentkezz be a következő oldalon, mégha úgy is néz ki mint Gaia. Ennek ellenére, az elmúlt három napban két embert is feltörtek ilyen módszerrel...
Ezzel nem gonoszkodni szeretnék, csupán a többiek figyelmét szeretném erre felhívni. Mert, folyamatosan vannak annonszmenszek erről, van egy raklap figyelmeztetés és ott van a figyelmeztető oldal és ennek ellenére még mindígakad olyan, aki bedől...
Ha nem megy szépe, akkor menni fog csúnyán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 12:35 pm
De mindenki max 1x dől be ilyesminek... sweatdrop Utána jobban figyel az ember. 3nodding És ezért nem kéne alázni az itt lévőket... Én is utálom, ha a fejemre szórják a hibáimat (amiből van bőven), ebből kiindulva szerintem mások se komálnák, ha egy (akár véletlen) kattintás miatt kicikiznék. Arról nem is beszélve, hogy akkor még jobban kihalna a fórum, mert mindenki besértődne. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 1:39 pm
Molylepke De mindenki max 1x dől be ilyesminek... sweatdrop Utána jobban figyel az ember. 3nodding És ezért nem kéne alázni az itt lévőket... Én is utálom, ha a fejemre szórják a hibáimat (amiből van bőven), ebből kiindulva szerintem mások se komálnák, ha egy (akár véletlen) kattintás miatt kicikiznék. Arról nem is beszélve, hogy akkor még jobban kihalna a fórum, mert mindenki besértődne. xd Jogos Dr. Malreni...... ezzel én is egyet értek.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 2:10 pm
A legutóbbi adathalász esetnél csináltunk (soramay72 csinált biggrin ) egy topikot, de korábban is, amikor Akittát törték fel ("Segítség O.o"). De a legutóbbinál elég jól reagáltuk le. Legalábbis a hozzászólások alapján már okosodik a tagság xd Mindenesetre én inkább a figyelmeztetések magyar verzióját támogatnám inkább (ma még nem állok neki... sweatdrop ), amit feltűnően reklámoznánk (főoldal, annoncement...), hogy az újak olvassák el. Nem csak az a baj, hogy "bedőlnek", hanem, hogy itt a fele banda annyira nem ért angolul, mint én japánul... sweatdrop - szóval nem figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést, hanem nem érti... Egy kis okítás, és mindenki máshogy áll a dologhoz. Szerintem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 3:07 pm
Szerintem cowboyos....szerintem xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 3:30 pm
Javaslatom a ban és figyelmeztetés rendszerhez:
Definiáljuk azt, hogy a moderátorok/felhasználók által (gondolok itt minishoppokra és et cetera) hozott szabályok megsértése írásos figyelmeztetést von magaután. Ezeket nyilván is tartanánk, egy topicban, hogy mindenki hozzáféressen és tudja mi van a rovásán. A szabályok durva megsértése (amit sznóvidija viselkedése, szerintem 100%-osan kimerített) azonnali bannolást vonjon magaután. Először, csak ideiglenes, aztán persze végleges újabb kihágás után.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:51 pm
Malreni Javaslatom a ban és figyelmeztetés rendszerhez: Definiáljuk azt, hogy a moderátorok/felhasználók által (gondolok itt minishoppokra és et cetera) hozott szabályok megsértése írásos figyelmeztetést von magaután. Ezeket nyilván is tartanánk, egy topicban, hogy mindenki hozzáféressen és tudja mi van a rovásán. A szabályok durva megsértése (amit sznóvidija viselkedése, szerintem 100%-osan kimerített) azonnali bannolást vonjon magaután. Először, csak ideiglenes, aztán persze végleges újabb kihágás után. Támogatom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 10:45 pm
Malreni Javaslatom a ban és figyelmeztetés rendszerhez: Definiáljuk azt, hogy a moderátorok/felhasználók által (gondolok itt minishoppokra és et cetera) hozott szabályok megsértése írásos figyelmeztetést von magaután. Ezeket nyilván is tartanánk, egy topicban, hogy mindenki hozzáféressen és tudja mi van a rovásán. A szabályok durva megsértése (amit sznóvidija viselkedése, szerintem 100%-osan kimerített) azonnali bannolást vonjon magaután. Először, csak ideiglenes, aztán persze végleges újabb kihágás után. ez teljesen rendben van, én is támogatom. (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|