Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
Tippek, javaslatok a Guildhoz Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 4:08 am

bibortetu
Első kérdésre a válasz: nem
Második kérdésre a válasz: nem (Mivel nem vagyok moderátor ezért nem tudom megítélni pro és kontra a dolgot. sweatdrop )
Többitek is reagálhatnának, már valamit.

Köszönöm. Kábé te vagy az egyetlen, aki értékeli a munkámat.
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 4:22 am

Szó sincs arról, hogy nem értékelem, egyszerűen csak szar napjaim voltak a nyelvvizsgám miatt és nem volt kedvem fórumot olvasni... cry
1. kérdés: Engem nem igazán érdekelne. sweatdrop
2. kérdés: Ez viszont jó ötlet, támogatnám. 3nodding

angelscrime

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Jul 06, 2008 7:40 am

Ez így érthető, a nyelvvizsga fontos. Én nyáron kettőt is megpróbálok letenni, ha időm és pénzem engedi.
PostPosted: Mon Jul 07, 2008 11:16 am

Én értékelem a munkád heart
Az első kérdésre: hát nem is tudom.. engem igazából nem érdekelnek az ilyenek, de ettől még lehet (Játék alfórumba javaslom)
Második kérdésre: gyakorlatba átültetve 3nodding
A sablon szöveget azért átküldhetnéd, hogy nekem is meglegyen (meg Akittának is).

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 3:27 am

softwarekiller
Én értékelem a munkád heart
Az első kérdésre: hát nem is tudom.. engem igazából nem érdekelnek az ilyenek, de ettől még lehet (Játék alfórumba javaslom)
Második kérdésre: gyakorlatba átültetve 3nodding
A sablon szöveget azért átküldhetnéd, hogy nekem is meglegyen (meg Akittának is).

Rendben. Amint megtalálom, hogy hová és milyen címen mentettem el, átküldöm PMben.
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 3:32 am

Javaslom, egy szégyenfal megalkotását, itt a főfórumban. Ide azok kerülnének, akik a sorozatos figyelmeztetések ellenére áldozatául esnek adathalász linkeknek.

Mikor, valaki rákattint egy linkre, ami kivisz Gaiáról, egy kis piros-fehér figyelmeztető oldalt lát először, ami szó szerint azt mondja, hogy NE jelentkezz be a következő oldalon, mégha úgy is néz ki mint Gaia. Ennek ellenére, az elmúlt három napban két embert is feltörtek ilyen módszerrel...

Ezzel nem gonoszkodni szeretnék, csupán a többiek figyelmét szeretném erre felhívni. Mert, folyamatosan vannak annonszmenszek erről, van egy raklap figyelmeztetés és ott van a figyelmeztető oldal és ennek ellenére még mindígakad olyan, aki bedől...

Ha nem megy szépe, akkor menni fog csúnyán.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Sep 08, 2008 12:35 pm

De mindenki max 1x dől be ilyesminek... sweatdrop
Utána jobban figyel az ember. 3nodding
És ezért nem kéne alázni az itt lévőket... Én is utálom, ha a fejemre szórják a hibáimat (amiből van bőven), ebből kiindulva szerintem mások se komálnák, ha egy (akár véletlen) kattintás miatt kicikiznék.
Arról nem is beszélve, hogy akkor még jobban kihalna a fórum, mert mindenki besértődne. xd
PostPosted: Mon Sep 08, 2008 1:39 pm

Molylepke
De mindenki max 1x dől be ilyesminek... sweatdrop
Utána jobban figyel az ember. 3nodding
És ezért nem kéne alázni az itt lévőket... Én is utálom, ha a fejemre szórják a hibáimat (amiből van bőven), ebből kiindulva szerintem mások se komálnák, ha egy (akár véletlen) kattintás miatt kicikiznék.
Arról nem is beszélve, hogy akkor még jobban kihalna a fórum, mert mindenki besértődne. xd

Jogos Dr. Malreni...... ezzel én is egyet értek.....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Mon Sep 08, 2008 2:10 pm

A legutóbbi adathalász esetnél csináltunk (soramay72 csinált biggrin ) egy topikot, de korábban is, amikor Akittát törték fel ("Segítség O.o"). De a legutóbbinál elég jól reagáltuk le. Legalábbis a hozzászólások alapján már okosodik a tagság xd
Mindenesetre én inkább a figyelmeztetések magyar verzióját támogatnám inkább (ma még nem állok neki... sweatdrop ), amit feltűnően reklámoznánk (főoldal, annoncement...), hogy az újak olvassák el. Nem csak az a baj, hogy "bedőlnek", hanem, hogy itt a fele banda annyira nem ért angolul, mint én japánul... sweatdrop - szóval nem figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést, hanem nem érti... Egy kis okítás, és mindenki máshogy áll a dologhoz. Szerintem.
PostPosted: Mon Sep 08, 2008 3:07 pm

Szerintem cowboyos....szerintem xp xp

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Sep 12, 2008 10:36 am

Ccc... stare
PostPosted: Fri Sep 12, 2008 11:57 am

??

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Mar 09, 2009 3:30 pm

Javaslatom a ban és figyelmeztetés rendszerhez:

Definiáljuk azt, hogy a moderátorok/felhasználók által (gondolok itt minishoppokra és et cetera) hozott szabályok megsértése írásos figyelmeztetést von magaután. Ezeket nyilván is tartanánk, egy topicban, hogy mindenki hozzáféressen és tudja mi van a rovásán. A szabályok durva megsértése (amit sznóvidija viselkedése, szerintem 100%-osan kimerített) azonnali bannolást vonjon magaután. Először, csak ideiglenes, aztán persze végleges újabb kihágás után.
PostPosted: Mon Mar 09, 2009 9:51 pm

Malreni

Definiáljuk azt, hogy a moderátorok/felhasználók által (gondolok itt minishoppokra és et cetera) hozott szabályok megsértése írásos figyelmeztetést von magaután. Ezeket nyilván is tartanánk, egy topicban, hogy mindenki hozzáféressen és tudja mi van a rovásán. A szabályok durva megsértése (amit sznóvidija viselkedése, szerintem 100%-osan kimerített) azonnali bannolást vonjon magaután. Először, csak ideiglenes, aztán persze végleges újabb kihágás után.

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Támogatom!

Akitta-chan

MurderousPrincess

PostPosted: Mon Mar 09, 2009 10:45 pm

Malreni

ez teljesen rendben van, én is támogatom. (:
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 8 9 10 11 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas