|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 3:26 am
tak. kurcze, tak mysle, ze juz pomijajac to, zem w Duremie, najlepiej bedzie, ja ta wlanie druzynma wygra - itemy beda mialy na tyle niska cene, ze wszyscy beda zadowoleni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 6:03 am
ech czemu Durem wygrywa? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 8:16 am
dla wspolnego inetersu wszystkich gaian. ale Aekea przeciez akurat jest blisko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 9:10 am
baby-kid ech czemu Durem wygrywa? gonk Moze dlatego, ze to najliczniejsza druzyna? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:16 am
Zimtca baby-kid ech czemu Durem wygrywa? gonk Moze dlatego, ze to najliczniejsza druzyna? mrgreen to nic nie da. Ciężar pompowania rozkłada się po równo w zależności od liczności drużyny. Po prostu więcej luda tam pompuje. Ale Aekea i tak wygra! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:30 am
Daedhel Zimtca baby-kid ech czemu Durem wygrywa? gonk Moze dlatego, ze to najliczniejsza druzyna? mrgreen to nic nie da. Ciężar pompowania rozkłada się po równo w zależności od liczności drużyny. Po prostu więcej luda tam pompuje. Ale Aekea i tak wygra! twisted Wiem, Gaia zastrzegala ze szansa na zwyciestwo istnieje zawsze, niezaleznie od wielkosci druzyny... Ale mimo wszystko, wydaje mi sie ze liczebnosc moze miec pewne znaczenie, o tyle chocby, ze w Duremiakow wszyscy rzucaja balonami (szczerze mowiac, komu chce sie grzebac w topicach tylko po to, zeby znalezc innego przeciwnika do trafienia podczas gdy Durem wrecz zalewa eventowe forum?). wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:45 am
Zimtca Daedhel Zimtca baby-kid ech czemu Durem wygrywa? gonk Moze dlatego, ze to najliczniejsza druzyna? mrgreen to nic nie da. Ciężar pompowania rozkłada się po równo w zależności od liczności drużyny. Po prostu więcej luda tam pompuje. Ale Aekea i tak wygra! twisted Wiem, Gaia zastrzegala ze szansa na zwyciestwo istnieje zawsze, niezaleznie od wielkosci druzyny... Ale mimo wszystko, wydaje mi sie ze liczebnosc moze miec pewne znaczenie, o tyle chocby, ze w Duremiakow wszyscy rzucaja balonami (szczerze mowiac, komu chce sie grzebac w topicach tylko po to, zeby znalezc innego przeciwnika do trafienia podczas gdy Durem wrecz zalewa eventowe forum?). wink no wiem, sama tak robiłam, aż w momencie, kiedy zdobyłam ostatni eventowy itemek, pojawiła mi się po raz pierwszy wskazówka, żeby nie celować w członków silnych drużyn. stare normalnie się wkurzyłam. gonk teraz w ramach rekompensaty ustawiłam sobie timer i pompuję zawzięcie. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:53 am
Daedhel no wiem, sama tak robiłam, aż w momencie, kiedy zdobyłam ostatni eventowy itemek, pojawiła mi się po raz pierwszy wskazówka, żeby nie celować w członków silnych drużyn. stare normalnie się wkurzyłam. gonk teraz w ramach rekompensaty ustawiłam sobie timer i pompuję zawzięcie. wink Ja tez sie dowiedzialam o tym dosc pozno, wiec rowniez pompuje jak szalona, ale Barton i tak przegrywa cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:56 am
to moze i ja popompuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 9:09 am
DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDUREM DUREMDUREMDURE REMDUREMDUR EMDUREMDU MDUREMD DUREM URE R
Go Durem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|