Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Gaia cash? Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Cash...?
  Zamierzam kupic
  Nie zamierzam za to placic
View Results

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Tue Jul 24, 2007 4:56 am

Admini wymyslili kolejny sposob, zeby zarobic. Teraz za prawdziwe pieniadze mozna bedzie kupowac nie tylko itemki, ale tez "walute". Oczywiscie niektore przedmioty bedzie mozna kupic tylko za te Gaia cash.
Srednio mi sie to wszystko podoba. neutral Rozumiem, ze Gaia chce zarabiac, ale moim zdaniem mogliby wpierw dopracowac chocby system platnosci - tak, zeby reszta swiata, poza garstka uprzywilejowanych krajow, mogla nabywac monthly collectibles bez specjalnych ceregieli. rolleyes
PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:18 am

oz, nie wglebialam sie w to zbytnio, ale nie bylo raczej mowy, ze beda takie itemy tylko za casha - a nawet jezeli, to beda tez w markecie za normalny gold.

z tego, co widzialam, jest takie urzadzenie, jak "International Mail In", czy cos takiego i przez to mozna spoza USA kupowac...

zgadzam sie, pomysl z cashem jest co najmniej glupi, zwalszacza. ze wczesniej jakos dalo sie to bez tego obyc - w sensie, ze gift credity byly i sa... wiec nie do konca rozumiem o co chodzi... sweatdrop

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:23 am

a ja mojemu mulkowi kupiłam za casha fryzurkę i goldów nie straciłam whee whee cieszę się
PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:32 am

a ktos wie moze, czy to mozna przesylac?
jeszcze 1 szwindel - kupujesz albo cash albo gold i nie mozna laczyc...
a ja jak zwykle questuje i dupa. stare

wilkus
Crew

ayeczka

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 6:34 am

ja generalnie nawet nie próbuję, bo nawet nie mam jeszcze swojego konta bankowego a nawet jakbym miała to nie opłaca mi się kupować... $=ok. 4 zł ...
przynajmniej wydałam te które dali w prezencie whee
PostPosted: Tue Jul 24, 2007 7:57 am

Moim zdaniem to jest beznadziejny pomysł, tylko większy wpływ z tego będą mieli kasy...ja jakoś nie mam konta bankowego i rodzice raczej nie wykupują mi żadnych tu rzeczy... to jest beznadziejstwo...nawet z mojego mułka nie mogą tego przesłać do mnie burning_eyes

suicunka

harab serapel

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 11:32 am

balem sie ze czeka gaie los gunbounda, tez tam takie cos wymyslili, wywindowalo to ceny za goldy, i jeszcze wprowadzono niektore itemy cash only. A potem to juz wogole im odbilo i wymyslili ze itemy mialy okres waznosci po czym sie rozpadaly, wiec co x dni trzeba bylo kupic nowe wdzianko -.- na szczescie potem zmadrzeli i zrobili tak ze mozna bylo sobie kupic tansze czasowe wdzianko, albo takie permament troche drozsze smile A co do gaia cashu to ani mnie to nie ziebi ani mnie to nie piecze.
PostPosted: Tue Jul 24, 2007 11:35 am

wilkus

a skąd...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

wilkus
Crew

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 11:47 am

ZebraDeath
wilkus
a skąd...
to sie jednakkurwa skurwysynstwozowie...
a myslalam, ze bede o jadna rzecz mniej miala do zakupu, ale nieeeee, bo po co. jasny gwint stressed ... jeszcze jakies 20k
*z recoma w kieszeniach kopie najblizszy kamyk zlorzeczac cos pod nosem*
PostPosted: Tue Jul 24, 2007 11:52 am

wilkus
ZebraDeath
wilkus
a skąd...
to sie jednakkurwa skurwysynstwozowie...
a myslalam, ze bede o jadna rzecz mniej miala do zakupu, ale nieeeee, bo po co. jasny gwint stressed ... jeszcze jakies 20k
*z recoma w kieszeniach kopie najblizszy kamyk zlorzeczac cos pod nosem*

no. kicha wyszła...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 1:54 am

i dupa blada mnie osobiscie szkoda siana na wyimaginowany swiat i itemki rolleyes
PostPosted: Wed Jul 25, 2007 3:16 am

Nie wiem...kupić sobie za to fryzurkę na suicunkę?? mam mułka to sobie sukienkę kupię za jego cash'a xD*kiwa wodnym mięsem i ma oczy pełne pytaniami*

suicunka

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Wed Jul 25, 2007 5:38 am

wilkus
oz, nie wglebialam sie w to zbytnio, ale nie bylo raczej mowy, ze beda takie itemy tylko za casha - a nawet jezeli, to beda tez w markecie za normalny gold.

http://www.gaiaonline.com/shop/?from=gpass
^
| Na tej stronie jest informacja, ze pojawia sie itemy tylko za cash. Oczywiscie, ze wielu bedzie chcialo je sprzedac na markecie, ale ceny moga byc wywindowane. neutral

Ja w to nie wchodze.
PostPosted: Wed Jul 25, 2007 6:39 am

Zimtca
wilkus

^
| Na tej stronie jest informacja, ze pojawia sie itemy tylko za cash. Oczywiscie, ze wielu bedzie chcialo je sprzedac na markecie, ale ceny moga byc wywindowane. neutral

Ja w to nie wchodze.

bez-na-dziej-nie! xp

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

wilkus
Crew

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 8:41 am

Zimtca
wilkus

^

Ja w to nie wchodze.

oz, musze Ci przyznac tutaj racje...
kurde, to w ogole dupa stare ciekawe, co jeeszcze moga wymyslic - jedno jest pewne, niech sie pierdziela, mojej kasy nie dostana stressed
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces