|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 3:51 pm
rozgniotlam cme spiewnikiem o szafke. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:07 pm
czasem tak bywa.
biedna ćma. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2007 11:36 pm
Normalka, ale warto zainwestowac w profesjonalna łapkę na muchy ( i inne owady xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 12:00 am
W przypadku cmy latwo o rozgniecienie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 2:22 am
ichabot Normalka, ale warto zainwestowac w profesjonalna łapkę na muchy ( i inne owady xd ) szkoda kasy. jest spiewnik cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 2:31 am
a nie mogłeś jej wypuścić? motylki też zabijasz? ćma to taki motyl, tylko trochę brzydszy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 4:40 am
ZebraDeath a nie mogłeś jej wypuścić? motylki też zabijasz? ćma to taki motyl, tylko trochę brzydszy... cmy wcale nie sa takie brzydkie jak sie wydaje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 4:54 am
Maris274 ZebraDeath a nie mogłeś jej wypuścić? motylki też zabijasz? ćma to taki motyl, tylko trochę brzydszy... cmy wcale nie sa takie brzydkie jak sie wydaje wink sa duzo brzydsze, bardziej sie z nich sypie, sa bardziej zeswirowane. motyle nie wlatuja mi same do mieszkania i nie obijaja sie o sciany, nie smaza o lampki i nie musze sie bac, ze przypadkiem zjem jakiegos podczas snu... xp wypuscic? najpierw musialabym ja zlapac... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 5:41 am
moja kota by ja chetnie zjadla smile ^-^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:05 am
Ćmy sa w Polsce pod ochroną stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:23 am
Jeszcze nic nie rozgniotłam. Chociaż nie... Raz zabijałam osę dwoma glanami. Próbowałam ją ścisnąć na firance... Niestety zwiała za okno sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:31 am
lol xD ja osy i pszczoły i bąki i inne zawsze łapię w szklanke i wypuszczam, tylko pajaki się zabija - kosiarze są miadzrzone a wieksze sztuki szpuszczane w kiblu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:36 am
pająków się nie zabija, bo deszcz będzie. taki ludowy przesąd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:41 am
Mam arachnofobie ja przed pająkami uciekam. Ewentualnie wpadam w histerie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2007 8:43 am
Właściwie to motylka też się dziś przestraszyłam... i biedronki tydzień temu.. no i mrówek i moli też się boje sweatdrop Ale to wszystko tylko jak widzę pojedyncze sztuki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|