|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 9:56 am
Czyli kto ma coś (niekoniecznie) ważnego do przekazania użytkownikom xd Kogoś nie będzie? Ktoś gdzieś wyjeżdża? Ktoś ma zamiar nas opuścić? Komuś zdechł chomik? Ktoś chce się poskarżyć na jedzenie w chińskiej knajpce?
Wszystko tutaj! mrgreen
No too... ogłaszam wszem i wobec, że kupiłem sobie nowe sandały i nie będzie mnie conajmniej przez najbliższy tydzień xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 10:03 am
ShilvaRays Czyli kto ma coś (niekoniecznie) ważnego do przekazania użytkownikom xd Kogoś nie będzie? Ktoś gdzieś wyjeżdża? Ktoś ma zamiar nas opuścić? Komuś zdechł chomik? Ktoś chce się poskarżyć na jedzenie w chińskiej knajpce? Wszystko tutaj! mrgreen No too... ogłaszam wszem i wobec, że kupiłem sobie nowe sandały i nie będzie mnie conajmniej przez najbliższy tydzień xd az tak sobie nogi obtarles? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 10:08 am
Wypraszam sobie, Chomiki umieraja. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 10:11 am
a ja mam kota chorego...bardzo... bóóóó crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 10:21 am
mój kotek właśnie wyzdrowiał biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 10:58 am
od 21 lipca mniew nie ma - do nie wiem kiedy. bo mam tydzien miodowy z kasmizarkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 11:04 am
a ja zjadłam pól arbuza T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 11:10 am
Jukatan a ja zjadłam pól arbuza T^T a to tak jak moj twardziel ( żółw) ja jem raz dziennie sweatdrop mama mnie odchodza bo jak tak dalej pójdzie to na rozmiar 40 sie przeżuce sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 1:17 pm
a ja jestem wybitnie zboczona crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 1:21 pm
Chcialm oglosic,ze z miesiaca na miesiac bije rekordy bycia z kims na dluzsza stope (na razie 9 - jakbym w ciazy byla rofl )
Sama siebie zadziwiam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 1:30 pm
ZebraDeath a ja jestem wybitnie zboczona crying crying witaj w klubie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 1:33 pm
Baranina ZebraDeath a ja jestem wybitnie zboczona crying crying witaj w klubie mrgreen Kurde widze,ze nie tylko ja mam lekko krzywo pod sufitem sweatdrop Nie czuje sie juz taka samotna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 1:36 pm
Justinka Baranina ZebraDeath a ja jestem wybitnie zboczona crying crying witaj w klubie mrgreen Kurde widze,ze nie tylko ja mam lekko krzywo pod sufitem sweatdrop Nie czuje sie juz taka samotna bardziej naj***ne niz ja to miec raczej nie mozesz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 1:37 pm
Baranina Justinka Baranina ZebraDeath a ja jestem wybitnie zboczona crying crying witaj w klubie mrgreen Kurde widze,ze nie tylko ja mam lekko krzywo pod sufitem sweatdrop Nie czuje sie juz taka samotna bardziej naj***ne niz ja to miec raczej nie mozesz rofl Nieeee, ja ie po prostu bardzo dobrz kamufluje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 1:42 pm
Justinka Baranina Justinka Baranina ZebraDeath a ja jestem wybitnie zboczona crying crying witaj w klubie mrgreen Kurde widze,ze nie tylko ja mam lekko krzywo pod sufitem sweatdrop Nie czuje sie juz taka samotna bardziej naj***ne niz ja to miec raczej nie mozesz rofl Nieeee, ja ie po prostu bardzo dobrz kamufluje twisted a to blad xp fajnie jest miec w papierach zes czób xp zawsze jak kogos zaciukasz to biora pod uwage ze w stanie niepoczytalnosci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|