|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 1:03 am
Znów ma czerwone włoski! whee whee whee
I nie loczki. I wywaliłam na to 4200.
I mam 5 goldów na koncie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 1:07 am
Red woski sa Hoooooot smile Ja wnaturalu nosze od czerwonych,bordowych do rudych. Inne sa niedopuszczalne! smile
Chociaz sie przemoglam i od 4 miesiecy nic nie robie z wlosami, bo chce zobaczyc jak wyglada moj naturalny kolor wlosow (po 4 latach ciaglego farbowania) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 2:05 am
a realu mam czekoladowy brąz, farbowałam (szamponetką) na miedź i wychodził mi bardzo naturalnie rudy xd . a teraz z kolei mam na głowie ciemną oberżynę i jestem mhhhrrrroczna twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 2:21 am
fajnie wyglądasz z tymi płonąco czerwonymi włoskami 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 3:02 am
baby-kid fajnie wyglądasz z tymi płonąco czerwonymi włoskami 4laugh wiem heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 8:58 am
Jeśli juz zawsze bedzie czerwono to wybaczę brak tych sexi loczków. A ja nigdy nie farbowałam wołosów, i co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 9:12 am
ZebraDeath Znów ma czerwone włoski! whee whee whee I nie loczki. I wywaliłam na to 4200. I mam 5 goldów na koncie crying patrzenie w srodek zdania tematu zdecydowanie mi nie służy xd przeczytałam czerwone zęby xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 9:56 am
Yajo A ja nigdy nie farbowałam wołosów, i co? xd Przynajmniej wiesz, jak wyglada Twoj naturalny kolor sweatdrop Zebra, swietne wloski 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 11:18 am
Moze i wiem, ale poza tym, ze to jakis odcien brązu to nic nie umiem o tym powiedziec xD Wogóle swego czasu czesto sie mnie ludzie pytali, czy ja farbuję bo taki kolor fajny... Chyba mi się zmieniło, bo juz się nie pytają :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2007 12:12 pm
Yajo Jeśli juz zawsze bedzie czerwono to wybaczę brak tych sexi loczków. A ja nigdy nie farbowałam wołosów, i co? xd special for you, już na zawsze czerwone whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 2:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 3:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 6:55 am
ZebraDeath Yajo Jeśli juz zawsze bedzie czerwono to wybaczę brak tych sexi loczków. A ja nigdy nie farbowałam wołosów, i co? xd special for you, już na zawsze czerwone whee whee whee ochjejujej whee *przyskakuje do Zeberki i mamla gdzie popadnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2007 11:47 am
Yajo ZebraDeath Yajo Jeśli juz zawsze bedzie czerwono to wybaczę brak tych sexi loczków. A ja nigdy nie farbowałam wołosów, i co? xd special for you, już na zawsze czerwone whee whee whee ochjejujej whee *przyskakuje do Zeberki i mamla gdzie popadnie* jaki ty jesteś koooochany... *tuuuli* whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|