|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:41 am
mrgreen ja się dostałam na Informatykę i Ekonometrię, tak jak chciałam! blaugh I to w pierwszej partii! rofl Ach, co za ulga. Opowiadajcie o swoich wrażeniach, bo niedługo wszyscy się pewnie dowiecie, gdzie traficie. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 9:46 am
czekam na wynik rekrutacji na Pedagogike niepelnosprawnych intelektualnie sweatdrop mam nadzieje ze sie dostane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 10:37 am
Baranina czekam na wynik rekrutacji na Pedagogike niepelnosprawnych intelektualnie sweatdrop mam nadzieje ze sie dostane bądź dobrej myśli. Uda Ci się! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 11:10 am
prosze mnie nie dobijac... ja mam wyniki pozniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 11:48 pm
ja się dowiem jutro - 12 lipca.
zjadam paznokcie ze strachu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:29 am
ZebraDeath ja się dowiem jutro - 12 lipca. zjadam paznokcie ze strachu. moje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 2:40 am
Daedhel Baranina czekam na wynik rekrutacji na Pedagogike niepelnosprawnych intelektualnie sweatdrop mam nadzieje ze sie dostane bądź dobrej myśli. Uda Ci się! razz to juz nie ma wiekszego znaczenia sweatdrop i tak nie bede mogla wziasc kolejnej specjalizacji przez moja fajna mamusie ktora postanowila wywalic 4,5k na studia z organizacji i zarzadzania. a to znaczy tyle co: masz isc do pracy w wolnym czasie a nie kierunki sobie dobierac ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:16 am
ja mam 14 i w dodatku nie bedzie mnie w Polsce, nie bede miala dostepu do netu etc. i moj tata bedzie zajmowal sie rekrutacja burning_eyes i mam co do tego pewne watpliwosci, ale sama sie w to wkopalam. blagam! musze sie dostac w pierwszej turze, bo on sobie nie poradzi z uzupelniajaca crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:19 am
_b_u_r_a_k_ ja mam 14 i w dodatku nie bedzie mnie w Polsce, nie bede miala dostepu do netu etc. i moj tata bedzie zajmowal sie rekrutacja burning_eyes i mam co do tego pewne watpliwosci, ale sama sie w to wkopalam. blagam! musze sie dostac w pierwszej turze, bo on sobie nie poradzi z uzupelniajaca crying to popros kolezanke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:22 am
Baranina _b_u_r_a_k_ ja mam 14 i w dodatku nie bedzie mnie w Polsce, nie bede miala dostepu do netu etc. i moj tata bedzie zajmowal sie rekrutacja burning_eyes i mam co do tego pewne watpliwosci, ale sama sie w to wkopalam. blagam! musze sie dostac w pierwszej turze, bo on sobie nie poradzi z uzupelniajaca crying to popros kolezanke xp chyba jednak bardziej ufam ojcu... *rozglada sie podejrzliwie* czy ja w ogole komukolwiek ufam? a sobie?....szlag, niebardzo confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:38 am
to patologiczne jest.. i sie leczy podobno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:41 am
Baranina to patologiczne jest.. i sie leczy podobno xd tak wiem, mam pare skrzywien, ktorych jestem swiadoma... to chyba podchodzi pod mannie przesladowcza xp bywa a moze pani psycholog mnie uleczy (psychologom to chyba jednak ufan naj mniej ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 3:42 am
madburack Baranina to patologiczne jest.. i sie leczy podobno xd tak wiem, mam pare skrzywien, ktorych jestem swiadoma... to chyba podchodzi pod mannie przesladowcza xp bywa a moze pani psycholog mnie uleczy (psychologom to chyba jednak ufan naj mniej ninja ) to nie lezy w zakresie mych specjalizacji whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 7:07 am
ja dzisiaj mialam rozmowe kwalifikacyjna. pierwsze pytanie brzmialo "Czy jest pani z Łomży?"
ciekawe jak jutro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 9:12 am
Jukatan ja dzisiaj mialam rozmowe kwalifikacyjna. pierwsze pytanie brzmialo "Czy jest pani z Łomży?" ciekawe jak jutro. Miałam podobne, zapytał mnie Ciupak skąd jestem, a potem :czy nadal macie tam polene i oczyszczalnie ścieków ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|