|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:38 am
od dluzszego czasu mnie tu nie bylo, a to za sprawa sciagnietego ragnaroka mam pytanie: moze ktos z was gra na serwerze kdr? aha. i jeszcze cos. mam 5k gaia goldow do oddania, kto chce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:40 am
shilian90 od dluzszego czasu mnie tu nie bylo, a to za sprawa sciagnietego ragnaroka mam pytanie: moze ktos z was gra na serwerze kdr? aha. i jeszcze cos. mam 5k gaia goldow do oddania, kto chce? ja chce ja chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:41 am
shilian90 od dluzszego czasu mnie tu nie bylo, a to za sprawa sciagnietego ragnaroka mam pytanie: moze ktos z was gra na serwerze kdr? aha. i jeszcze cos. mam 5k gaia goldow do oddania, kto chce? albo jak masz problem komu dac to daj na fundusz socjalny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:42 am
ragnarok mi sie znudzil sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:43 am
chetnie sie usmiechne po troszku kasy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:44 am
Mroovecka chetnie sie usmiechne po troszku kasy smile spadaj bylam pierwsza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:49 am
Baranina Mroovecka chetnie sie usmiechne po troszku kasy smile spadaj bylam pierwsza xp ja w tym czasie odkurzałam, wiec bylam na pozycji straconej, poza tym nie jestem tak zachłanna i nie chce wszystkiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 6:50 am
Mroovecka Baranina Mroovecka chetnie sie usmiechne po troszku kasy smile spadaj bylam pierwsza xp ja w tym czasie odkurzałam, wiec bylam na pozycji straconej, poza tym nie jestem tak zachłanna i nie chce wszystkiego... a ja walcze o fundusz socjalny zaby bylo co rozdawac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:00 am
Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka chetnie sie usmiechne po troszku kasy smile spadaj bylam pierwsza xp ja w tym czasie odkurzałam, wiec bylam na pozycji straconej, poza tym nie jestem tak zachłanna i nie chce wszystkiego... a ja walcze o fundusz socjalny zaby bylo co rozdawac xp nazywajmy rzeczy po imieniu...Ty żydzisz razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:01 am
Mroovecka Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka chetnie sie usmiechne po troszku kasy smile spadaj bylam pierwsza xp ja w tym czasie odkurzałam, wiec bylam na pozycji straconej, poza tym nie jestem tak zachłanna i nie chce wszystkiego... a ja walcze o fundusz socjalny zaby bylo co rozdawac xp nazywajmy rzeczy po imieniu...Ty żydzisz razz razz razz za to z zydzeniem nie dostaniesz - co ty hitlerowiec jestes czy jak? masz cos do zydow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:01 am
Mroovecka Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka chetnie sie usmiechne po troszku kasy smile spadaj bylam pierwsza xp ja w tym czasie odkurzałam, wiec bylam na pozycji straconej, poza tym nie jestem tak zachłanna i nie chce wszystkiego... a ja walcze o fundusz socjalny zaby bylo co rozdawac xp nazywajmy rzeczy po imieniu...Ty żydzisz razz razz razz taka moja paskudna rasa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:03 am
Dziemkuje smile 3k przeznaczam na konkurs i 2 k na socjalna krysie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:05 am
shilian90 Mroovecka Baranina Mroovecka Baranina Mroovecka chetnie sie usmiechne po troszku kasy smile spadaj bylam pierwsza xp ja w tym czasie odkurzałam, wiec bylam na pozycji straconej, poza tym nie jestem tak zachłanna i nie chce wszystkiego... a ja walcze o fundusz socjalny zaby bylo co rozdawac xp nazywajmy rzeczy po imieniu...Ty żydzisz razz razz razz za to z zydzeniem nie dostaniesz - co ty hitlerowiec jestes czy jak? masz cos do zydow? nie wrecz przeciwnie, jak juz napisałam w temacie o tolerancji...tak sie mówi, jesli nie slyszalyscie to nie moja wina...a co do kasy, to mnie to loto, komu dasz, lubie poprostu denerwowac Baranine... wystarczy mi dzienny zarobek kolo 3k... dziekowac, to powiedzialam ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:09 am
Mroovecka shilian90 Mroovecka Baranina Mroovecka ja w tym czasie odkurzałam, wiec bylam na pozycji straconej, poza tym nie jestem tak zachłanna i nie chce wszystkiego... a ja walcze o fundusz socjalny zaby bylo co rozdawac xp nazywajmy rzeczy po imieniu...Ty żydzisz razz razz razz za to z zydzeniem nie dostaniesz - co ty hitlerowiec jestes czy jak? masz cos do zydow? nie wrecz przeciwnie, jak juz napisałam w temacie o tolerancji...tak sie mówi, jesli nie slyszalyscie to nie moja wina...a co do kasy, to mnie to loto, komu dasz, lubie poprostu denerwowac Baranine... wystarczy mi dzienny zarobek kolo 3k... dziekowac, to powiedzialam ja... ciesze sie ze lubisz mnie denerwowac mrgreen juz dawno nikt mi takiego komplementu nie strzelil mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 7:12 am
Baranina Mroovecka shilian90 Mroovecka Baranina Mroovecka ja w tym czasie odkurzałam, wiec bylam na pozycji straconej, poza tym nie jestem tak zachłanna i nie chce wszystkiego... a ja walcze o fundusz socjalny zaby bylo co rozdawac xp nazywajmy rzeczy po imieniu...Ty żydzisz razz razz razz za to z zydzeniem nie dostaniesz - co ty hitlerowiec jestes czy jak? masz cos do zydow? nie wrecz przeciwnie, jak juz napisałam w temacie o tolerancji...tak sie mówi, jesli nie slyszalyscie to nie moja wina...a co do kasy, to mnie to loto, komu dasz, lubie poprostu denerwowac Baranine... wystarczy mi dzienny zarobek kolo 3k... dziekowac, to powiedzialam ja... ciesze sie ze lubisz mnie denerwowac mrgreen juz dawno nikt mi takiego komplementu nie strzelil mrgreen ależ prosze bardzo...moge wiecej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|