Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Wypowiedz Rydzyka-waszym zdaniem Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co uwazasz??
  blazenada
  ojciec rydzyk rox
  sam/a nie wiem...
View Results

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:00 am

Co sadzicie o wykladach rydzyka dla swoich studentow? jesli ktos nie wie ocb. to wapraszam na strone www.wprost.pl. Ja osobiscie uwazam ze jest on poprostu glupi...a cala ta jego "rodzina" to sekta...
waszym zdaniem to..:
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:04 am

Głupi, niegłupi, ale wie jak robić kasę confused

degenerat

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:17 am

kasę trzepie ostro, ale to zwykły oszołom, endemit występujący tylko w Polsce.
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:28 am

ZebraDeath

dobrze siostro ja sie przyzwyczajiłem do twoich trudnych słowek i rozumiem twą jakze wzniosła wypowiedz, ale innym wytłumacz o co chodzi gdy gdy przyrównujesz takiego Rydzyka do np. roslinności endemicznej...kje kje kje pirate

Gem_ma

degenerat

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 3:29 am

ZebraDeath
Ja w każdym razie podziwiam jego osobę za zdolność docierania do pewnej – sporej grupy ludzi.
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 4:04 am

Gem_ma
ZebraDeath

dobrze siostro ja sie przyzwyczajiłem do twoich trudnych słowek i rozumiem twą jakze wzniosła wypowiedz, ale innym wytłumacz o co chodzi gdy gdy przyrównujesz takiego Rydzyka do np. roslinności endemicznej...kje kje kje pirate

Endemit - organizm (takson, najczęściej gatunek - gatunek endemiczny) unikalny dla danego miejsca albo regionu, występujący na ograniczonym obszarze, nigdzie indziej nie występujący naturalnie.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Gem_ma

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 4:06 am

ZebraDeath
Gem_ma
ZebraDeath

Endemit - organizm (takson, najczęściej gatunek - gatunek endemiczny) unikalny dla danego miejsca albo regionu, występujący na ograniczonym obszarze, nigdzie indziej nie występujący naturalnie.

doobra Zeberka *głask głask* dostaniesz czipsy
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 4:08 am

Gem_ma
ZebraDeath
Gem_ma
ZebraDeath

gimme!

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Gem_ma

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 4:09 am

ZebraDeath
Gem_ma
ZebraDeath
Gem_ma
ZebraDeath

gimme!

heart
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 5:17 am

a jakie trudne słowo muszę ja przetlumaczyć żeby dali mi cos do jedzenia? mrgreen

tynek

Gem_ma

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 5:37 am

tynek
a jakie trudne słowo muszę ja przetlumaczyć żeby dali mi cos do jedzenia? mrgreen

ekwiwalentny mrgreen
PostPosted: Mon Jul 09, 2007 6:10 am

:intensywnie myśli:no to znaczy że Rydzyk jest dla Polski tak jak np. dla Australii Koala 4laugh

baby-kid

Yajo

PostPosted: Mon Jul 09, 2007 10:14 am

Ale koala to slodkie i puchate kochane przez wszystkich zwierzątko które się ratuje przed wyginięciem jak tylko mozna, a taki grzyb? :XP:...
Powaznie rzecz biorąc - ja uważam, ze już za szambownię z marca poiwnno mu się porządnie oberwać. Ale klka dni o tym potrabią i się pogodza i za kilka miesięcy znów beda o tym cicho przypominac przy jeszcze jakiejś okazji.
Tak nie na poważnie - ja tam wole kabaret TEY mrgreen
PostPosted: Tue Jul 10, 2007 10:41 pm

a ja Burakowi nie wybacze ze kiedys omało mnie nie przejechał swoim czarnym dyktatorkim autem >____<

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jul 10, 2007 11:49 pm

baby-kid
:intensywnie myśli:no to znaczy że Rydzyk jest dla Polski tak jak np. dla Australii Koala 4laugh

no.... upraszczając. wink
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas