|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 10:18 am
cytam niezwykla pozycje: sam naprawiam swoje BMW xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 11:22 am
ale masz brudną sygnę xD
ja czytam opowiesci rodu Otori.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 11:27 am
lol ja "Eragona" i mange Fullmetal Alchemist
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 11:47 am
lordzio lol ja "Eragona" i mange Fullmetal Alchemist Eragon to szmata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 11:48 am
Jukatan lordzio lol ja "Eragona" i mange Fullmetal Alchemist Eragon to szmata. popieram całkowicie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 11:49 am
ja aktualnie kończę biografię E.Muncha heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 11:57 am
bardziej sumienie niz sygnature.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:39 pm
właśnie się biorę po raz kolejny za Władcę Pierścieni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:46 pm
ja tam czytam "klamce 2"
i polecam pierwsza czesc rowniez no i moja ulubiona ksiazke "spektrum" poprostu wypas ale po jej przeczytaniu robi sie tak "smutno i samotnie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:48 pm
nox123 ja tam czytam "klamce 2" i polecam pierwsza czesc rowniez no i moja ulubiona ksiazke "spektrum" poprostu wypas ale po jej przeczytaniu robi sie tak "smutno i samotnie" Łukianienki? Jeżeli nie ma innych "spektrów" to faktycznie, ksiazka zajebista, musze sie zgodzic, aczkolwiek tego autora najbardziej lubie "Lord z planety Ziemia", jak skonczylam to od razu zaczelam czytac drugi raz. A spektrum trzeba bedzie powtorzyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:51 pm
Jukatan nox123 ja tam czytam "klamce 2" i polecam pierwsza czesc rowniez no i moja ulubiona ksiazke "spektrum" poprostu wypas ale po jej przeczytaniu robi sie tak "smutno i samotnie" Łukianienki? Jeżeli nie ma innych "spektrów" to faktycznie, ksiazka zajebista, musze sie zgodzic, aczkolwiek tego autora najbardziej lubie "Lord z planety Ziemia", jak skonczylam to od razu zaczelam czytac drugi raz. A spektrum trzeba bedzie powtorzyc. mowisz lord z planety ziemia ok jutro lece zakupic naprawde ten koles ma zajebiste pomyslay tak samo nony i dzienny patrol coprawda nie czytalem ale filmy mi sie podobaly poprostu miodzio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 12:56 pm
nox123 Jukatan nox123 ja tam czytam "klamce 2" i polecam pierwsza czesc rowniez no i moja ulubiona ksiazke "spektrum" poprostu wypas ale po jej przeczytaniu robi sie tak "smutno i samotnie" Łukianienki? Jeżeli nie ma innych "spektrów" to faktycznie, ksiazka zajebista, musze sie zgodzic, aczkolwiek tego autora najbardziej lubie "Lord z planety Ziemia", jak skonczylam to od razu zaczelam czytac drugi raz. A spektrum trzeba bedzie powtorzyc. mowisz lord z planety ziemia ok jutro lece zakupic naprawde ten koles ma zajebiste pomyslay tak samo nony i dzienny patrol coprawda nie czytalem ale filmy mi sie podobaly poprostu miodzio Nocny patrol mnie znudzil, przeczytalam do polowy. "Lord z planety ziemia" jest z rodzaju space opera, zaczyna sie naiwnie, ale ogolnie, po prostu poezja. z reszta, jego ksiazki przeczytalam bodaj wszystkie, procz patrolow, ale musze sobie poprzypominac, bo zapomnialam tytuly sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 1:10 pm
China Meville "Blizna"
ogólnie gość ma wypas wyobraźnię, ale bohaterów nie da się lubić... nie żeby byli antypatyczni albo co, tylko jacyś tacy po prostu. No i akcja się ślimaczy niemożliwie. I chwilami jest zbyt naturalistycznie. xp I tłumaczenie kuleje chwilami wprost niesamowicie. Ja normalnie nie wiem, jakich korektorów oni zatrudniają w tym wydawnictwie, takie kwiatki, jakie tam widziałam, po prostu nie powinny mieć prawa przejść. Poza tym tłumacz fatalnie tłumaczy nazwy własne. Posłuchajcie tylko tego: "Pragnieniowice". gonk A fe!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|