|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:10 am
Witam. W tym topicu bedziemy pokazywac swoje opowiadania, wiersze i poezje. Na zachete dam swoj wierszyk - poezje razz Moze go widzieliscie tu na forum " rozmowy w tloku "...
" Słowem cierpienia " Słowem cierpienia nie wyznam. Słowem świat chwały przemija. Słowem, tak opentanym jak nić beztowarzyska. Słowem doświadczam choroby tam, gdzie nic nie stwarza nań, że głosem trzymam kraj bezpowrotnym, świat, ten wielki świat, półgłosem jak kwiat, paproci ten kraj. Kraj rzek i jeziór trzech, mów wszelakich zimnych, przestrzeń. Taka niczym wiatr, beztroska.... twarz....
Nie miejmy pretensji, ze np. jestes za mlody/mloda na takie cos razz No to zaczynamy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 8:15 am
mam gdzieś swoje opowiadanko z rymay z dawnych czasów, jak znajde - zarzuce smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 8:37 am
Oooo mam...tylko się nie śmiać proszę bo to jest naprawdę stare. Już sobie dobrych kilka lat liczy xp
"Strach ma wielkie oczy" Rzecz sie dzieje w lecie, w pelnym strachu lesie, gdzie wsrod kup polnych krowek j est poligon mrowek. Jak co dzien o poranku, oddzial komando-mrowek po sniadanku, rusza na cwiczenia smialo, bo do walki stawac mialo. Nagle buh, trzask, huk, major-mrowka dmucha w róg. Oddzial za oddzialem staje, juz komendant rozkaz daje. Szkolka lesna mrowki szkoli, Spec-Naz za przykladem goni. Sierzant krzyczy:"To zuczki gnojarki nam wojne wypowiadaja!". Juz rodziny zolnierzy-mrowek do schronow uciekaja. W pierwszym szeregu podaza na boj, piechota, ta mrowcza piechota. Juz z oddali slychac szum, to w stawie flota, gnojarków flota. Mrowczy korpus rade da, Rudy 102 naprzod gna. "Trup Trup"- z armat zukow huk. Karabiny ida w ruch. Ale czy oddzial komando-mrowek wygrac zdola? Nagle szeregowiec wola: "Ale strach ma wielkie oczy! To tylko niedźwiedź lasem kroczy!" THE END
wiem, że cienkie, ale ciiiiii xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 8:38 am
Mroovecka Oooo mam...tylko się nie śmiać proszę bo to jest naprawdę stare. Już sobie dobrych kilka lat liczy xp "Strach ma wielkie oczy" Rzecz sie dzieje w lecie, w pelnym strachu lesie, gdzie wsrod kup polnych krowek j est poligon mrowek. Jak co dzien o poranku, oddzial komando-mrowek po sniadanku, rusza na cwiczenia smialo, bo do walki stawac mialo. Nagle buh, trzask, huk, major-mrowka dmucha w róg. Oddzial za oddzialem staje, juz komendant rozkaz daje. Szkolka lesna mrowki szkoli, Spec-Naz za przykladem goni. Sierzant krzyczy:"To zuczki gnojarki nam wojne wypowiadaja!". Juz rodziny zolnierzy-mrowek do schronow uciekaja. W pierwszym szeregu podaza na boj, piechota, ta mrowcza piechota. Juz z oddali slychac szum, to w stawie flota, gnojarków flota. Mrowczy korpus rade da, Rudy 102 naprzod gna. "Trup Trup"- z armat zukow huk. Karabiny ida w ruch. Ale czy oddzial komando-mrowek wygrac zdola? Nagle szeregowiec wola: "Ale strach ma wielkie oczy! To tylko niedźwiedź lasem kroczy!" THE END wiem, że cienkie, ale ciiiiii xp xp fajne bradzo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 11:21 am
Mroovecka Oooo mam...tylko się nie śmiać proszę bo to jest naprawdę stare. Już sobie dobrych kilka lat liczy xp "Strach ma wielkie oczy" Rzecz sie dzieje w lecie, w pelnym strachu lesie, gdzie wsrod kup polnych krowek j est poligon mrowek. Jak co dzien o poranku, oddzial komando-mrowek po sniadanku, rusza na cwiczenia smialo, bo do walki stawac mialo. Nagle buh, trzask, huk, major-mrowka dmucha w róg. Oddzial za oddzialem staje, juz komendant rozkaz daje. Szkolka lesna mrowki szkoli, Spec-Naz za przykladem goni. Sierzant krzyczy:"To zuczki gnojarki nam wojne wypowiadaja!". Juz rodziny zolnierzy-mrowek do schronow uciekaja. W pierwszym szeregu podaza na boj, piechota, ta mrowcza piechota. Juz z oddali slychac szum, to w stawie flota, gnojarków flota. Mrowczy korpus rade da, Rudy 102 naprzod gna. "Trup Trup"- z armat zukow huk. Karabiny ida w ruch. Ale czy oddzial komando-mrowek wygrac zdola? Nagle szeregowiec wola: "Ale strach ma wielkie oczy! To tylko niedźwiedź lasem kroczy!" THE END wiem, że cienkie, ale ciiiiii xp Heh śmieszne i fajne xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 8:24 am
smutno mi smutno mi smutno mi smutno mi smutno mi smutno mi
smutno mi smutno mi smutno mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 3:11 am
fanfiki też można wrzucać? w formie linków, proponuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 3:13 am
ZebraDeath fanfiki też można wrzucać? w formie linków, proponuję. Myślę, że tak, jeśli jest przez ciebie napisane i to opowiadanie, poezja itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:11 am
suicunka ZebraDeath fanfiki też można wrzucać? w formie linków, proponuję. Myślę, że tak, jeśli jest przez ciebie napisane i to opowiadanie, poezja itp. eeee, no w formie opowiadania, ale to FANFIC. można?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 10, 2007 2:50 am
ZebraDeath suicunka ZebraDeath fanfiki też można wrzucać? w formie linków, proponuję. Myślę, że tak, jeśli jest przez ciebie napisane i to opowiadanie, poezja itp. eeee, no w formie opowiadania, ale to FANFIC. można? Fikcje fana można wink bo to opowiadanie badz ksiazka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 11, 2007 11:23 pm
suicunka ZebraDeath suicunka ZebraDeath fanfiki też można wrzucać? w formie linków, proponuję. Myślę, że tak, jeśli jest przez ciebie napisane i to opowiadanie, poezja itp. eeee, no w formie opowiadania, ale to FANFIC. można? Fikcje fana można wink bo to opowiadanie badz ksiazka.[/quote whee whee arrow http://www.deviantart.com/deviation/51283885/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 12:17 am
ZebraDeath suicunka ZebraDeath suicunka ZebraDeath fanfiki też można wrzucać? w formie linków, proponuję. Myślę, że tak, jeśli jest przez ciebie napisane i to opowiadanie, poezja itp. eeee, no w formie opowiadania, ale to FANFIC. można? Fikcje fana można wink bo to opowiadanie badz ksiazka.[/quote whee whee arrow http://www.deviantart.com/deviation/51283885/ fajne fajne fajne! wiecej chce XD no, czekalam dlugo na twoje fanficki, kilka osob tak sie rozwodzilo, a ja nie mialam okazji przeczytac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2007 11:45 pm
shilian90 ZebraDeath suicunka ZebraDeath suicunka ZebraDeath fanfiki też można wrzucać? w formie linków, proponuję. Myślę, że tak, jeśli jest przez ciebie napisane i to opowiadanie, poezja itp. eeee, no w formie opowiadania, ale to FANFIC. można? Fikcje fana można wink bo to opowiadanie badz ksiazka.[/quote whee whee arrow http://www.deviantart.com/deviation/51283885/ fajne fajne fajne! wiecej chce XD no, czekalam dlugo na twoje fanficki, kilka osob tak sie rozwodzilo, a ja nie mialam okazji przeczytac biggrin whee whee whee dzięki heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|