|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 2:55 am
zgadujcie kto jest na zdjeciu smile hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:04 am
Daniel Radcliff aka Harry Potter...
tak, poznajętę ciotunię xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:11 am
Co za pedałka smile
Takie pierwsze włoski to się nazywają piczkodrapki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:11 am
Ja nic nie widzę emo edit: już widzę, widzę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:15 am
Kasmizar Co za pedałka smile Takie pierwsze włoski to się nazywają piczkodrapki a nie dziewiczy wąsik? zapałki włożone w gówno? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 3:29 am
fetyszysta na stopy rolleyes jak kto lubi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 5:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 5:04 am
Driadaa zgadujcie kto jest na zdjeciu smile hehe Bosh jak on wyglada...jak taka ciota... bleeeeeh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 5:14 am
Gem_ma a ten zbok? mrgreen mimo wszystko jego filmy sa calkiem spoko, niech se bedzie stopo-fetyszysta a ten od Pottera, to po prostu obciach w pelnym zakresie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 5:20 am
Jukatan Kasmizar Co za pedałka smile Takie pierwsze włoski to się nazywają piczkodrapki a nie dziewiczy wąsik? zapałki włożone w gówno? rofl a tego nie znałem xd Równie zabawne. Gem_ma:W kill bill'u była scena, gdy Uma Thurman rozprostowuje nogi i kamera jest skierowana na jej palce u nóg. Scena powstała dla jego potrzeb, bo jest zafascynowany jej nogami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 5:22 am
Kasmizar Gem_ma:W kill bill'u była scena, gdy Uma Thurman rozprostowuje nogi i kamera jest skierowana na jej palce u nóg. Scena powstała dla jego potrzeb, bo jest zafascynowany jej nogami. to zupelnie tak jak ja swoimi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 5:24 am
Kasmizar Jukatan Kasmizar Co za pedałka smile Takie pierwsze włoski to się nazywają piczkodrapki a nie dziewiczy wąsik? zapałki włożone w gówno? rofl a tego nie znałem xd Równie zabawne. Gem_ma:W kill bill'u była scena, gdy Uma Thurman rozprostowuje nogi i kamera jest skierowana na jej palce u nóg. Scena powstała dla jego potrzeb, bo jest zafascynowany jej nogami. byla cala scena (chyba w 2) jak ona patrzy na swoje stopy i gada do duzego palca rofl mi sie jej stopy strasznie nie spodobaly...jakies takie nieksztautne. ale to subiektywne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 11:00 am
_b_u_r_a_k_ Kasmizar Jukatan Kasmizar Co za pedałka smile Takie pierwsze włoski to się nazywają piczkodrapki a nie dziewiczy wąsik? zapałki włożone w gówno? rofl a tego nie znałem xd Równie zabawne. Gem_ma:W kill bill'u była scena, gdy Uma Thurman rozprostowuje nogi i kamera jest skierowana na jej palce u nóg. Scena powstała dla jego potrzeb, bo jest zafascynowany jej nogami. byla cala scena (chyba w 2) jak ona patrzy na swoje stopy i gada do duzego palca rofl mi sie jej stopy strasznie nie spodobaly...jakies takie nieksztautne. ale to subiektywne... kill bill'a ogladałem jak byłem bardzo pijany... pozatym nawet nie wiem ktora to czesc była sweatdrop ale gadania do stopy nie pamietam wiec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 11:02 am
xp a dacie wiarę, że on to teraz nawet jeszcze brzydszy jest? gonk i do tego ja... jestem jego fanką. sweatdrop tak się złożyło xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|