|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 5:50 pm
no i co dla was to takie latwe matura byla latwa i w ogóle a dla mnie nie byla bo ja nie zdalam tak super prawda mozecie mi gratulowac bo przeciez granat Trzeba być maxymalnym debilem aby nie zdac tej matury! blaugh - ehhh granat Kto jest kretynem i nie zdał matury? - sweatdrop Baranina trzeba przeprowadzic dochodzenie w sprawie kto oblal i komu robimy zrzute na korki -to nawet nie bylo takie nie mile, sensowne i wspierajace
i nigdzie sie nie dostane i naprawde bardzo milo mi bylo czytac wypowiedzi granata, nie ma to jak wsparcie. jestem matolem i tyle, mozecie sie smiac i robic sobie jaja przeciez tutaj wszyscy zawsze wszystko umieja ;( tylko ja nie... i juz Baraninko wiesz kto oblal... i kto jest glupcem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 10:11 pm
Driadaa no i co dla was to takie latwe matura byla latwa i w ogóle a dla mnie nie byla bo ja nie zdalam tak super prawda mozecie mi gratulowac bo przeciez granat Trzeba być maxymalnym debilem aby nie zdac tej matury! blaugh - ehhh granat Kto jest kretynem i nie zdał matury? - sweatdrop Baranina trzeba przeprowadzic dochodzenie w sprawie kto oblal i komu robimy zrzute na korki -to nawet nie bylo takie nie mile, sensowne i wspierajace
i nigdzie sie nie dostane i naprawde bardzo milo mi bylo czytac wypowiedzi granata, nie ma to jak wsparcie. jestem matolem i tyle, mozecie sie smiac i robic sobie jaja przeciez tutaj wszyscy zawsze wszystko umieja ;( tylko ja nie... i juz Baraninko wiesz kto oblal... i kto jest glupcem... Nie jestes glupia! Matura jest do poprawienia, a jak sama stwierdzilam. Temat pana granata byl debilny. Niezdana matura jeszcze nie jest koncem swiata. A granatem to Ty się nie przejmuj. Rok temu miał komisa z BMZ a teraz się wymądrza . wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:03 am
Wiesz, może po prostu jesteś słabsza z tych przedmiotów, które zdawałaś. A matura tak naprawdę nie sprawdza wiedzy, tylko trzeba mieć szczęście i logicznie myśleć, żeby ją zdać. Z polskiego to już w ogóle porażka, z tym kluczem odpowiedzi stare . Wymyśli se jakaś niunia z MEN odpowiedzi i weź się w to wstrzel... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 12:46 am
Andareen ma racje Jedni pisza wypracowania wg nowego systemu inni wg starego. cala ta matura to jedna wielkie nieudana reforma. Stara matura byla fajniejsza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:01 am
Andareen Wiesz, może po prostu jesteś słabsza z tych przedmiotów, które zdawałaś. A matura tak naprawdę nie sprawdza wiedzy, tylko trzeba mieć szczęście i logicznie myśleć, żeby ją zdać. Z polskiego to już w ogóle porażka, z tym kluczem odpowiedzi stare . Wymyśli se jakaś niunia z MEN odpowiedzi i weź się w to wstrzel... rolleyes WYKLUCZONE! myslenie logiczne nic tu nie da, bo klucze odpowiedzi sa co najmniej baaaaaaaaaardzo nielogiczne! stara byla lepszea...tyle, ze bym jej nie zdala, bo jestem beznadziejna z ortografii, ale co tam polski...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:12 am
Driadaa wogole sie nie przejmuj tym co niektore osobniki pisza bo nie warto. byc moze granat zdal na niskim poziomie i musiał sie dowartościować, bywa i tak... Nos do góry!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:35 am
wacpan Granat,skoro zdawal CEWy tez musial cos spierdzielic na swojej maturze, wiec tym bardziej sie nie przejmuj. pewnie myslalas za logicznie i to dlatego. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 2:38 am
Dradziątko sie nie przejmuje.... jak sobie pomysle ze ja w jednym roku mam pisac mature i dymplom(ta zrobie dyplom, jeszcze obrona i egzamin z histrorii sztuki 3 razy gorszy niz matura rozszerzona) to w sie nie wierze . ...
sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:23 am
rozumiem ze szukasz akceptacji... rolleyes
bierz sie do roboty i nauki.. bo uzalanie sie nad soba na forum internetowym niczego nie zmieni i nic a nic nie pomoze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:30 am
przypomnial mi sie skecz Mumio xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:32 am
matura to pic na wode i jest głupia, a pan G. ma wszy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:33 am
opcy rozumiem ze szukasz akceptacji... rolleyes bierz sie do roboty i nauki.. bo uzalanie sie nad soba na forum internetowym niczego nie zmieni i nic a nic nie pomoze.. Mysle ze ona sama najlepiej wie ze teraz musi pracowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:36 am
Gem_ma opcy rozumiem ze szukasz akceptacji... rolleyes bierz sie do roboty i nauki.. bo uzalanie sie nad soba na forum internetowym niczego nie zmieni i nic a nic nie pomoze.. Mysle ze ona sama najlepiej wie ze teraz musi pracowac. mysle, ze nalezy zamknac ten topic (moze i nic mi do tego), bo zaczyna sie robic niepotrzebnie nieprzyjemnie. a po Granacie tez nie ma co jezdzic... to takie...szczeniackie. Driadaa wziela to chyba za bardzo do siebie...sama nie wiem. jak dla mnie to nawet nie ma o czym dyskutowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 3:38 am