Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
no comment Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

...
  ...
View Results

Driadaa

14,950 Points
  • Heckler 50
  • Piepitcher 100
  • Piecatcher 100
PostPosted: Sat Jun 30, 2007 5:50 pm

no i co dla was to takie latwe matura byla latwa i w ogóle a dla mnie nie byla bo ja nie zdalam tak super prawda mozecie mi gratulowac bo przeciez

granat
Trzeba być maxymalnym debilem aby nie zdac tej matury! blaugh
- ehhh
granat
Kto jest kretynem i nie zdał matury?
- sweatdrop
Baranina
trzeba przeprowadzic dochodzenie w sprawie kto oblal i komu robimy zrzute na korki
-to nawet nie bylo takie nie mile, sensowne i wspierajace

i nigdzie sie nie dostane i naprawde bardzo milo mi bylo czytac wypowiedzi granata, nie ma to jak wsparcie. jestem matolem i tyle, mozecie sie smiac i robic sobie jaja przeciez tutaj wszyscy zawsze wszystko umieja ;( tylko ja nie... i juz Baraninko wiesz kto oblal... i kto jest glupcem...
PostPosted: Sat Jun 30, 2007 10:11 pm

Driadaa
no i co dla was to takie latwe matura byla latwa i w ogóle a dla mnie nie byla bo ja nie zdalam tak super prawda mozecie mi gratulowac bo przeciez

granat
Trzeba być maxymalnym debilem aby nie zdac tej matury! blaugh
- ehhh
granat
Kto jest kretynem i nie zdał matury?
- sweatdrop
Baranina
trzeba przeprowadzic dochodzenie w sprawie kto oblal i komu robimy zrzute na korki
-to nawet nie bylo takie nie mile, sensowne i wspierajace

i nigdzie sie nie dostane i naprawde bardzo milo mi bylo czytac wypowiedzi granata, nie ma to jak wsparcie. jestem matolem i tyle, mozecie sie smiac i robic sobie jaja przeciez tutaj wszyscy zawsze wszystko umieja ;( tylko ja nie... i juz Baraninko wiesz kto oblal... i kto jest glupcem...
Nie jestes glupia! Matura jest do poprawienia, a jak sama stwierdzilam. Temat pana granata byl debilny. Niezdana matura jeszcze nie jest koncem swiata. A granatem to Ty się nie przejmuj. Rok temu miał komisa z BMZ a teraz się wymądrza . wink

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Insane Lady-sama

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 12:03 am

Wiesz, może po prostu jesteś słabsza z tych przedmiotów, które zdawałaś. A matura tak naprawdę nie sprawdza wiedzy, tylko trzeba mieć szczęście i logicznie myśleć, żeby ją zdać. Z polskiego to już w ogóle porażka, z tym kluczem odpowiedzi stare . Wymyśli se jakaś niunia z MEN odpowiedzi i weź się w to wstrzel... rolleyes
PostPosted: Sun Jul 01, 2007 12:46 am

Andareen ma racje Jedni pisza wypracowania wg nowego systemu inni wg starego. cala ta matura to jedna wielkie nieudana reforma. Stara matura byla fajniejsza 3nodding

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 2:01 am

Andareen
Wiesz, może po prostu jesteś słabsza z tych przedmiotów, które zdawałaś. A matura tak naprawdę nie sprawdza wiedzy, tylko trzeba mieć szczęście i logicznie myśleć, żeby ją zdać. Z polskiego to już w ogóle porażka, z tym kluczem odpowiedzi stare . Wymyśli se jakaś niunia z MEN odpowiedzi i weź się w to wstrzel... rolleyes

WYKLUCZONE! myslenie logiczne nic tu nie da, bo klucze odpowiedzi sa co najmniej baaaaaaaaaardzo nielogiczne!

stara byla lepszea...tyle, ze bym jej nie zdala, bo jestem beznadziejna z ortografii, ale co tam polski...
PostPosted: Sun Jul 01, 2007 2:12 am

Driadaa wogole sie nie przejmuj tym co niektore osobniki pisza bo nie warto. byc moze granat zdal na niskim poziomie i musiał sie dowartościować, bywa i tak... Nos do góry!!

Mroovecka

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 2:35 am

wacpan Granat,skoro zdawal CEWy tez musial cos spierdzielic na swojej maturze, wiec tym bardziej sie nie przejmuj.
pewnie myslalas za logicznie i to dlatego. 3nodding
PostPosted: Sun Jul 01, 2007 2:38 am

Dradziątko sie nie przejmuje.... jak sobie pomysle ze ja w jednym roku mam pisac mature i dymplom(ta zrobie dyplom, jeszcze obrona i egzamin z histrorii sztuki 3 razy gorszy niz matura rozszerzona) to w sie nie wierze . ...

sweatdrop

Gem_ma

opcy

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 3:23 am

rozumiem ze szukasz akceptacji... rolleyes

bierz sie do roboty i nauki.. bo uzalanie sie nad soba na forum internetowym niczego nie zmieni i nic a nic nie pomoze..
PostPosted: Sun Jul 01, 2007 3:30 am

przypomnial mi sie skecz Mumio xd

_b_u_r_a_k_

baby-kid

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 3:32 am

matura to pic na wode i jest głupia, a pan G. ma wszy twisted
PostPosted: Sun Jul 01, 2007 3:33 am

opcy

bierz sie do roboty i nauki.. bo uzalanie sie nad soba na forum internetowym niczego nie zmieni i nic a nic nie pomoze..

Mysle ze ona sama najlepiej wie ze teraz musi pracowac.

Gem_ma

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 3:36 am

Gem_ma
opcy

Mysle ze ona sama najlepiej wie ze teraz musi pracowac.

mysle, ze nalezy zamknac ten topic (moze i nic mi do tego), bo zaczyna sie robic niepotrzebnie nieprzyjemnie. a po Granacie tez nie ma co jezdzic... to takie...szczeniackie. Driadaa wziela to chyba za bardzo do siebie...sama nie wiem. jak dla mnie to nawet nie ma o czym dyskutowac.
PostPosted: Sun Jul 01, 2007 3:38 am

teh internet ..serious business

opcy

_b_u_r_a_k_

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 3:41 am

unbelieveable serious... wink
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash