|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 12:57 am
ludzie kupcie losy na loteryjce emo ja chce losowanie crying umre zanim bedzie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 1:37 am
Tak, to ja zaznaczyłam, że nie kupię losu na loterie! xp Przykro mi to pisać, ale jakoś ja nigdy nie mogę się w tym połapać i zawsze mi się wydawało, że dużo zachodu z tym wszystkim. Tak jakoś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:20 am
wystarczy sprobowac i wysłac trada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:23 am
ja zamowiłem 5 losow i nie odebrałas ich confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:29 am
jak to nie odebrala? stare czy ja mam zamknacz loterie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 2:31 am
jeszcze tylko 2 male losiki sweatdrop ludzie zlitujciesie to tylko 85 g od jednego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 3:26 am
Baranina jak to nie odebrala? stare czy ja mam zamknacz loterie? mrgreen nie odebrala bo byla tylko przez chwile na dwa dni smile ale juz wszystko jest ok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 8:24 am
Wspominalam juz, ze mam pecha w losowaniach? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 8:34 am
Zimtca Wspominalam juz, ze mam pecha w losowaniach? sweatdrop *podbiega * nom ... *zabiera jej pecha i ucieka* rofl tera twoj pech jest moim pechem ... i ci go nie oddam xp *biegnąc wpada na latarnie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 8:51 am
wicked que.en Tak, to ja zaznaczyłam, że nie kupię losu na loterie! xp Przykro mi to pisać, ale jakoś ja nigdy nie mogę się w tym połapać i zawsze mi się wydawało, że dużo zachodu z tym wszystkim. Tak jakoś... no ja też nie za bardzo eek w ogole mam problemy z percepcja, to tu juz w ogole razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 10:32 am
duzo nie macie do stracenia... i pamietajcie do odwaznych swiat nalezy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 27, 2007 11:02 am
Valter Zimtca Wspominalam juz, ze mam pecha w losowaniach? sweatdrop *podbiega * nom ... *zabiera jej pecha i ucieka* rofl tera twoj pech jest moim pechem ... i ci go nie oddam xp *biegnąc wpada na latarnie * biedna Maja... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|