|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:37 am
dlaczego nie zdalam? crying znam cala ksiazke i slajdy i notatki, testy to nawet na pamiec. wiem jak pracowac na eeg i jakie elektrody gdzie przyczepic. Wiec czemu nie zaliczylam? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:38 am
Owcu... ci wasi egzaminatorzy/wykladowcy sa nenormalni i tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:40 am
bo koniecznie chcieli kogos udupic, zeby zobaczyc jacy sa fajni, a potem smazyc sie w piekle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:43 am
ale crying ale crying buuuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:46 am
dasz rade i jeszcze draniom pokazesz ^_^ a co w ogole nie zaliczylas? pewnie cos, co mi sie w ogole w glowie nie miesci X_x co studiujesz? (bo jesteś studentka, ne? razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:46 am
kurde, moze powiedz ile zdalo a ile nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:51 am
tynek dasz rade i jeszcze draniom pokazesz ^_^ a co w ogole nie zaliczylas? pewnie cos, co mi sie w ogole w glowie nie miesci X_x co studiujesz? (bo jesteś studentka, ne? razz ) spychologie.. tzn. psychologie a niezaliczylam mojego ulubionego przedmiotu crying fizjologii crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 10:53 am
wilkus kurde, moze powiedz ile zdalo a ile nie xp 7 osob zdalo. na jakies 500? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 11:00 am
Baranina 7 osob zdalo. na jakies 500? rolleyes to nie jest tak zle... mysle, ze specjalnie udupiali w takim razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 11:04 am
Baranina tynek dasz rade i jeszcze draniom pokazesz ^_^ a co w ogole nie zaliczylas? pewnie cos, co mi sie w ogole w glowie nie miesci X_x co studiujesz? (bo jesteś studentka, ne? razz ) spychologie.. tzn. psychologie a niezaliczylam mojego ulubionego przedmiotu crying fizjologii crying wlasnie tak zastanawialam sie gdzie ty masz te elektrody podlaczac neutral nie martw sie, przeciez tak musi byc, ze czasami sie cos nie udaje - potem nomen omen jest tylko coraz lepiej! fizjologia... to slodko, aczkolwiek groznie brzmi dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 11:17 am
Baranina wilkus kurde, moze powiedz ile zdalo a ile nie xp 7 osob zdalo. na jakies 500? rolleyes co to za kretyni robili ten egzamin w takim razie?! To przecież niepoważne! Nawet przy wielkim procentowym udziale matołectwa zdawalność powinna przekraczać choćby te cholerne 5%!!! Świry i tyla. Oto, co Babunia Dae powiada. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 11:37 am
Babunia dobrze mówi.
Kotek sama widzisz, że nie chodziło tutaj o to żebyś zdała, tylko żebyś wpłaciła szkole pieniadze za poprawke. Szkoła zarobi na jednej poprawce 45'000 zł tak? To widzisz, że nie opłacało im się to. Na uniwersytecie mickiewicza w poznaniu też tak robią.
Nie martw się, to nie twoja wina. ps. tylko systemu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 25, 2007 12:03 pm
Kasmizar Nie martw się, to nie twoja wina. ps. tylko systemu. Zgadzam sie. Jesli w 500-osobowej grupie zdaje zaledwie kilka osob, to znaczy, ze uczelnia chce zarobic, albo tez - ze egzaminator pragnie podbudowac wlasne ego. Jesli wszystko dokladnie umiesz, to ta wiedza od razu Ci z glowy nie wyparuje. Powtorzysz sobie przed poprawka i na pewno zdasz. Nie smutaj sie, Chomik bedzie trzymac kciuki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 12:38 am
Bunt przeciwko systemowi!! Za Owcę!!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 26, 2007 12:49 am
Wszystkie pazerne teraz na piniędze! xp E tam. Cichaj, nie smutaj. Już wytłumaczyli wszystko. Będzie git!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|