|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:43 am
Jak jestem, np. na samochodzikach i chcę coś napisać to mój tekst nie wyświetla się nade mną w tej chmurce. Nie wiem, może jest jakaś opcja żeby to włączyć, ale ja nie mogę tego znaleźć. Wiecie może jak zrobić żeby było normalnie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:45 am
też tak miałam parę razy..na dodatek mój av zwracała się tylko w bok.wyłącz je i wejdź jeszcze raz...mi pomagało :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 8:09 am
mozesz miec wyłączoną opcje WORD BUBBLE czy jakos tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 9:46 am
zuzika też tak miałam parę razy..na dodatek mój av zwracała się tylko w bok.wyłącz je i wejdź jeszcze raz...mi pomagało :3 Ja tak mam już długo, długo... włączałam i wyłączałam to setki razy xp Dopiero dzisiaj, w akcie głębokiej desperacji napisałam mój problem, przez który mam wiele nieprzespanych nocy. Dobra, przesadzam _^_
@Mroovecka: Ee... Co? Gdzie to jest? Jak to wygląda? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 10:07 am
wicked que.en zuzika też tak miałam parę razy..na dodatek mój av zwracała się tylko w bok.wyłącz je i wejdź jeszcze raz...mi pomagało :3 Ja tak mam już długo, długo... włączałam i wyłączałam to setki razy xp Dopiero dzisiaj, w akcie głębokiej desperacji napisałam mój problem, przez który mam wiele nieprzespanych nocy. Dobra, przesadzam _^_
jak łotworzy Ci sie łokienko z brumbrumami, gdzie wybierasz sobie przeciwika, to w gornym lewym roku masz taki znaczek, kliknij na niego i Ci sie opcje rozwiną biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 11:55 am
Mroovecka wicked que.en zuzika też tak miałam parę razy..na dodatek mój av zwracała się tylko w bok.wyłącz je i wejdź jeszcze raz...mi pomagało :3 Ja tak mam już długo, długo... włączałam i wyłączałam to setki razy xp Dopiero dzisiaj, w akcie głębokiej desperacji napisałam mój problem, przez który mam wiele nieprzespanych nocy. Dobra, przesadzam _^_
jak łotworzy Ci sie łokienko z brumbrumami, gdzie wybierasz sobie przeciwika, to w gornym lewym roku masz taki znaczek, kliknij na niego i Ci sie opcje rozwiną biggrin Znalazłam to i miałam ustawione, że niby działa. Przestawiłam parę razy na włączone, wyłączone, itd., pisałam coś, ale to nic nie daje... Nie widać tej chmurki nade mną. Nie wiem co jest emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 12:01 pm
wicked que.en Mroovecka wicked que.en zuzika też tak miałam parę razy..na dodatek mój av zwracała się tylko w bok.wyłącz je i wejdź jeszcze raz...mi pomagało :3 Ja tak mam już długo, długo... włączałam i wyłączałam to setki razy xp Dopiero dzisiaj, w akcie głębokiej desperacji napisałam mój problem, przez który mam wiele nieprzespanych nocy. Dobra, przesadzam _^_
jak łotworzy Ci sie łokienko z brumbrumami, gdzie wybierasz sobie przeciwika, to w gornym lewym roku masz taki znaczek, kliknij na niego i Ci sie opcje rozwiną biggrin Znalazłam to i miałam ustawione, że niby działa. Przestawiłam parę razy na włączone, wyłączone, itd., pisałam coś, ale to nic nie daje... Nie widać tej chmurki nade mną. Nie wiem co jest emo buu a to nie potrafie Ci pomoc....tak jak mi nikt nie potrafi pomoc ze zniknietym jurnalem... ale co tam,trudno... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 12:08 pm
wicked que.en Znalazłam to i miałam ustawione, że niby działa. Przestawiłam parę razy na włączone, wyłączone, itd., pisałam coś, ale to nic nie daje... Nie widać tej chmurki nade mną. Nie wiem co jest emo a spróbuj to w takim razie ominąć i za każdym razem, jak będziesz tam wchodzić, klikaj na przycisk po lewej stronie ramki, w której pisujesz swoje kwestie. Tam będziesz miała podgląd wszystkich słów wypowiadanych przez obecnego luda w chmurkach, za wyjątkiem ruchomych emoticonów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 1:09 am
Daedhel wicked que.en Znalazłam to i miałam ustawione, że niby działa. Przestawiłam parę razy na włączone, wyłączone, itd., pisałam coś, ale to nic nie daje... Nie widać tej chmurki nade mną. Nie wiem co jest emo a spróbuj to w takim razie ominąć i za każdym razem, jak będziesz tam wchodzić, klikaj na przycisk po lewej stronie ramki, w której pisujesz swoje kwestie. Tam będziesz miała podgląd wszystkich słów wypowiadanych przez obecnego luda w chmurkach, za wyjątkiem ruchomych emoticonów. No dobra, ale inni tego nigdy nie mają otwartego i jak z nimi gadam- nie widzą moich wypowiedzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 4:09 am
wicked que.en Daedhel wicked que.en Znalazłam to i miałam ustawione, że niby działa. Przestawiłam parę razy na włączone, wyłączone, itd., pisałam coś, ale to nic nie daje... Nie widać tej chmurki nade mną. Nie wiem co jest emo a spróbuj to w takim razie ominąć i za każdym razem, jak będziesz tam wchodzić, klikaj na przycisk po lewej stronie ramki, w której pisujesz swoje kwestie. Tam będziesz miała podgląd wszystkich słów wypowiadanych przez obecnego luda w chmurkach, za wyjątkiem ruchomych emoticonów. No dobra, ale inni tego nigdy nie mają otwartego i jak z nimi gadam- nie widzą moich wypowiedzi. moze tylko Ty nie widzisz?? moze oni widza?? tak tez moze byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 4:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 5:50 am
Niee... Pamiętam, że kiedyś byłam ja i dwóch friendsów w moim domku, a jak do nich pisałam to nic nie widzieli i cały czas się pytali: "Hey, wicked, hello?...". E tam, dupa emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|