|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 2:43 pm
buaaa ... mam 200 zł ... i ... i ... no właśnie ... nie wiem co z tym zrobić sweatdrop muszę sobie coś szybko kupić zanim starsza każe mi wydać na bilet miesięczny albo inny syf sweatdrop I tu spory dylemat bo 200 zł to trochę za mało i trochę za dużo żeby coś kupić. Na razie wybieram między : Głośniki Creative 5.1 tablet ram ( 1 gb mi nie wystarcza ) karta muzyczna bo pracuje z dźwiękiem i obecna karta ledwo daje sobie radę . a może jakieś wasze propozycje question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 12:12 am
kup mi peruczkę dla dollfa, rozmiar msd, czarna.
a jak nie, to juz mnie nie interesuje, co zrobisz z tymi pieniedzmi, Twoja sprawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 12:16 am
Jak masz IPoda to kup sobie to niego takie głośniki w go sporcie kosztują 99.00zł. I jescze bęziesz miał 101 zł do wydania xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 12:59 am
kup mi tableta mrgreen a jak nie chcesz mi kupic to kup sobie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 1:03 am
Jestem za ramem. Mnie tez mozesz troche dokupic (mam polowe tego, co Ty i tez mi nie wystarcza blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 2:06 am
Też jestem za ramem. Na resztę można dozbierać później...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 7:29 am
hehe ... kupiłem ram 1gb za 120 zł ... ( good ram ) i od razu system działa szybciej i wogle xd
za reszt zakupiłem 25 płyt dvd ( 30zł ) ... i jeszcze mi zostało na drobne wydatki . 50 zł rofl
temat uważam za zamknięty ... chociaż wydaje mi sie że możemy tu dawać propozycje ciekawych i fajnych rzeczy które można kupić mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 8:16 am
Valter hehe ... kupiłem ram 1gb za 120 zł ... ( good ram ) i od razu system działa szybciej i wogle xd za reszt zakupiłem 25 płyt dvd ( 30zł ) ... i jeszcze mi zostało na drobne wydatki . 50 zł rofl temat uważam za zamknięty ... chociaż wydaje mi sie że możemy tu dawać propozycje ciekawych i fajnych rzeczy które można kupić mrgreen to daj mi te 50 zl mrgreen napewno dobrze zainwestuje. zrobie sobie kurs metody gestald. zainwestuj w polską pedagogike mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 8:30 am
mnie tablet kosztował coś koło 300. i to ten droższy, więc poszukaj tych tańszych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 9:54 am
za te 50zł nakupuj se winiaczy i oblej zakupy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 1:33 am
Andareen za te 50zł nakupuj se winiaczy i oblej zakupy cool A jak nie lubisz wina, to kup chociaz piwo - i nim oblewaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 2:10 am
Zimtca Andareen za te 50zł nakupuj se winiaczy i oblej zakupy cool A jak nie lubisz wina, to kup chociaz piwo - i nim oblewaj 4laugh jak nie to voodka oblewaj dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 4:39 am
Gem_ma Zimtca Andareen za te 50zł nakupuj se winiaczy i oblej zakupy cool A jak nie lubisz wina, to kup chociaz piwo - i nim oblewaj 4laugh jak nie to voodka oblewaj dramallama Tylko nie zapomnij poczestowac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 5:10 am
Zimtca Gem_ma Zimtca Andareen za te 50zł nakupuj se winiaczy i oblej zakupy cool A jak nie lubisz wina, to kup chociaz piwo - i nim oblewaj 4laugh jak nie to voodka oblewaj dramallama Tylko nie zapomnij poczestowac rofl yyy... jestem abstynent sweatdrop zakupiłem 2 giery na ps2 u ruskeyów na rynku ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|