|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 9:16 am
Byc moze niektorzy z Was chcieliby sie pozbyc jakichs itemow, ktore im sie juz znudzily, albo kupic swojemu avatarkowi cos nowego. Na markecie ceny zmieniaja sie szybko, a sprzedajacy nie zawsze chca "trzymac" przedmioty. Dlatego warto chyba zalozyc topic, w ktorym zainteresowani mogliby oglaszac co maja na sprzedaz lub co chetnie by nabyli.
Ja osobiscie mam do zaoferowania Yokai's Treasure. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 9:48 am
co chcesz w zamian, albo za ile go chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 10:01 am
Yay, dobry pomysł ^^
Ja sobie zbieram na takie >_< okularki. Ale na razie nie mam nic na wymianę. Niestety.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 10:08 am
Zimtca Ja osobiscie mam do zaoferowania Yokai's Treasure. 3nodding a ja osobiście chętnie bym nabyła... ile byś chciała?? xp ( o ile oferta aktualna)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 10:57 am
ja kupie terazniejsze itemy i ten poprzedni, ten ten Demonic Anklets twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 10:59 am
Sprzedam za 8 k. Zbieram na chmurke i niestety musze cos sprzedac by ja kupic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 11:31 am
Mam Celebrity Date do odsprzedania, albo zamianę na Cloud.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 12:51 pm
Zimtca Sprzedam za 8 k. Zbieram na chmurke i niestety musze cos sprzedac by ja kupic. narazie mam 8...ale 8 stów razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 1:38 pm
szukam Cloud... mam mało kasy, najlepiej na raty (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 21, 2007 1:40 pm
to ja mam taki zabawny pomysł ... mam 1500 golda .. i nie wiem jak zwykle co z tym zrobić ... więc może ktoś mi coś kupi .. ja to założę a koszty zwrócę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 1:10 am
Mroovecka Zimtca Sprzedam za 8 k. Zbieram na chmurke i niestety musze cos sprzedac by ja kupic. narazie mam 8...ale 8 stów razz Za to ja na cloud nazbietalam 1200 g. Potrzeba mi jeszcze jednego zera na koncu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 1:42 am
mam na jednym koncie 2700, na drugim ok 1200, posprzedaje niepotyrzebne rzeczy i chetnie kupie od Ciebie Yokai's
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 1:44 am
Valter to ja mam taki zabawny pomysł ... mam 1500 golda .. i nie wiem jak zwykle co z tym zrobić ... więc może ktoś mi coś kupi .. ja to założę a koszty zwrócę xd to ja ci ten problem rozwiaze mrgreen dasz je mi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 5:39 am
Zimtca Mroovecka Zimtca Sprzedam za 8 k. Zbieram na chmurke i niestety musze cos sprzedac by ja kupic. narazie mam 8...ale 8 stów razz Za to ja na cloud nazbietalam 1200 g. Potrzeba mi jeszcze jednego zera na koncu. no wlasnie ja wydalam na cloud i mi te 800g zostalo biggrin ale uzbieram na Yokai's...i kupie na marketplace...jak na cloud zbieralam w 4-5 dni... to na to szybcej mi pojdzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 23, 2007 8:38 am
Mroovecka jak na cloud zbieralam w 4-5 dni... to na to szybcej mi pojdzie biggrin Jak Ty to robisz? sweatdrop Wlasnie udalo mi sie opchnac Yokai's Treasure jakiemus Angolowi. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|