|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 9:25 am
PREMIERA: 03 sierpnia 2007
Zew krwi Skinwalkers
O FILMIE
Śmiertelne starcie wilkołaków, którego stawką jest życie małego chłopca.
12-letni Timothy i jego matka podczas nocnego spaceru natrafiają na walkę dwóch gangów wilkołaków. Jeden z nich porywa się z atakiem na chłopca, drugi - staje w jego obronie. Incydent ten stanie się punktem zwrotnym w życiu Timothy'ego.
Wkrótce dowiaduje się on, że gang, który stanął w jego obronie, składa się z jego krewnych...
Simpsonowie - wersja kinowa Simpsons Movie, The (2007)
O FILMIE
Kinowa wersja legendarnego serialu animowanego dla dorosłych o ekscentrycznej amerykańskiej rodzinie, która wyznaje niezwykle oryginalny styl życia.
Even Money (2006)
O FILMIE Bohaterami filmu są hazardziści, bukmacherzy, policjanci i młody koszykarz. Ich drogi życiowe krzyżują się na mistrzowskim meczu koszykówki, o stawkę, która żadnemu z nich nawet się nie śniła. Czy młody koszykarz poświęci zwycięstwo...
Vacancy (2007)
O FILMIE Młode małżeństwo zostaje uwięzione i przetrzymywane w jednym z moteli. Odkrywają, że przez cały czas w ich pokoju była umieszczona ukryta kamera. Zdają sobie sprawę, że jak najszybciej muszą wydostać się z pułapki.
Hairspray (2007)
Pulchna nastolatka, Tracy Turnbland (Nicole Blonsky) oraz jej najlepsza przyjaciółka Penny Pingleton (Amanda Bynes) uczestniczą w przesłuchaniu do telewizyjnego widowiska The Corny Collins Show. Tracy zostaje wybrana do udziału w programie.
Kiedy jednak podstępna Amber Von Tussle (Brittany Snow) wraz ze swoją matką (Michelle Pfeiffer) obmyślają plan, aby zniszczyć dziewczynę, rozpętuje się totalny chaos.(dramat komedia, muzyczny)
Death at a Funeral (2007)
Członkowie pewnej dysfunkcjonalnej angielskiej rodziny spotykają się na pogrzebie seniora rodu.
W uroczystości bierze też udział mężczyzna, który domaga się sporej sumy za utrzymanie w tajemnicy wielkiego sekretu zmarłego.
Jego dwaj synowie postanawiają zrobić wszystko, aby tajemnica nie wyszła na jaw. Okazuje się jednak, że sprawy się komplikują, a spokojna uroczystość zmienia się totalną katastrofę.
PREMIERA: 10 sierpnia 2007
Czarna Dalia Black Dahlia, The (2006)
O FILMIE Historia dwóch policjantów prowadzących śledztwo w głośnej sprawie tajemniczego i okrutnego morderstwa młodej aktorki w Kalifornii lat 40. XX wieku.
Evan Wszechmogący Evan Almighty (2007)
Steve Carell wciela się w wymuskanego Evana Baxtera, który okazuje się być kolejną osobą wskazaną przez Boga (Morgan Freeman) do wypełnienia świętej misji. Właśnie wybrany do Kongresu, Evan wyjeżdża z Buffalo i wraz z rodziną przeprowadza się na przedmieścia Północnej Wirginii.
Na miejscu, jego życie zostaje całkowicie wywrócone do góry nogami, kiedy pojawia się Bóg i nakazuje mu zbudowanie Arki. Żona (Lauren Graham) i dzieci Evana nie są w stanie odgadnąć, czy przechodzi on kryzys wieku średniego czy naprawdę wykonuje boski plan...
Na fali Surf's Up (2007)
O FILMIE Opowieść o pingwinach i ich zamiłowaniu do surfingu, bo podobno ten sport to właśnie wymyśliły pingwiny. Film zapowiada się na wspaniałą rozrywkę dla wszystkich, będzie to mistrzowska, pełna śmiesznych momentów animacja.
Next (2007) O FILMIE Chris Johnson ma dar. Umie zobaczyć kilka minut najbliższej przyszłości. Po latach badań jakimi dręczył go rząd postanawia zaszyć się w Las Vegas. Stolica światowego hazardu dostarcza mu schronienia i pozwala zarobić na życie w charakterze magika.
Mój najlepszy przyjaciel Mon meilleur ami (2006)
O FILMIE Atrakcyjna Catherine (Julie Gayet), nie wierząc w opowieści swojego wspólnika, niesympatycznego Francois (Daniel Auteuil), o jego najlepszym przyjacielu, postanawia poznać tajemniczego przyjaciela osobiście.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 9:29 am
rezerwejszen na part Tu (2)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 10:41 am
Simpsonow chyba obejrze, nad reszta sie zastanowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 11:10 am
dla mnie niema nic ciekawego .. aczkolwiek jak mi ktoś przyniesie do domu któryś z tych filmów to obejrzę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 11:44 am
Zew krwi, bo niełzy plakat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:23 am
A to są premiery światowe czy w Polsce? Chcem iśc na Simpsonów, uwielbiam ich mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 22, 2007 9:01 am
A gdzie Transformers The Movie? Jeśli dobrze pamiętam to około 16 jest premiera! Fani TF łączmy się!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 9:45 am
16, ale lipca, premiera już była rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:49 pm
z tego wszystkiego to Black Dahlia KONIECZNIE, reszta to przecietniaki. (nie lubie Simpsonow)
A jak zobaczylam trailer tego o wilkolakach to sie zalamalam, nie wiem co gorsze, to czy to cos z krwia i czekolada w tytule...wiem ze mamy mode na wampiry, wilkolaki, WoDy i ogolnie te klimaty ale moze juz BEZ JAJ. Ostatnim fajnym wampirycznym filmem byli Lowcy Wampirow (aka John Carpenter's Vampires, a to i tak de facto byla parodia gatunku) no, moze jeszcze Blade (TYLKO PIERWSZY!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:10 am
Zew krwi mnie bardzo zaintrygowal, wiec moze sie przejde zobaczyc. Czarna Dalia podobna ma byc bardzpo fajna. Tylko,zeby znowu nie okazala sie lekko przereklamowana;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 2:10 am
Silvery the Alchemist z tego wszystkiego to Black Dahlia KONIECZNIE, reszta to przecietniaki. (nie lubie Simpsonow) A jak zobaczylam trailer tego o wilkolakach to sie zalamalam, nie wiem co gorsze, to czy to cos z krwia i czekolada w tytule...wiem ze mamy mode na wampiry, wilkolaki, WoDy i ogolnie te klimaty ale moze juz BEZ JAJ. Ostatnim fajnym wampirycznym filmem byli Lowcy Wampirow (aka John Carpenter's Vampires, a to i tak de facto byla parodia gatunku) no, moze jeszcze Blade (TYLKO PIERWSZY!) Ale i tak najlepszym filmem o wampirach jest "Wywiad z wampirem" twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 2:59 am
ichabot Silvery the Alchemist z tego wszystkiego to Black Dahlia KONIECZNIE, reszta to przecietniaki. (nie lubie Simpsonow) A jak zobaczylam trailer tego o wilkolakach to sie zalamalam, nie wiem co gorsze, to czy to cos z krwia i czekolada w tytule...wiem ze mamy mode na wampiry, wilkolaki, WoDy i ogolnie te klimaty ale moze juz BEZ JAJ. Ostatnim fajnym wampirycznym filmem byli Lowcy Wampirow (aka John Carpenter's Vampires, a to i tak de facto byla parodia gatunku) no, moze jeszcze Blade (TYLKO PIERWSZY!) Ale i tak najlepszym filmem o wampirach jest "Wywiad z wampirem" twisted Popieram przedmowce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|